Годишна конференция за награждаване на партньорите наЗа втора поредна година Обединена българска банка организира официална церемония по награждаване на своите Топ партньори. Чест е за нас и благодарим на ОББ, че направи екипа на Creditchoice Ltd. част от събитието. Акцента тази година бе 30 – годишнината от създаването на ОББ, за което изпращаме сърдечни поздрави!

Събитието се състоя в град Слънчев бряг и бизнес партньорите бяха наградени за постигнатите високи търговски резултати през изминалата година. Награди връчиха г-жа Татяна Иванова – изпълнителен директор „Маркетинг и дистрибуция – банкиране на дребно“, г-жа Силвия Каленска-Николова – заместник-директор „Клонова мрежа“, г-жа Алина Григорова – директор „Управление на кредитите Банкиране на дребно“ и г-н Борислав Гостев – ръководител oтдел „Управление на търговски партньори“, на които благодарим за поканата за присъствие на това страхотно събитие.

По време на церемонията бе проведен и благотворителен търг в подкрепа на децата, страдащи от онкохематологични заболявания. Търга бе една много добра инициатива, а предметите, за които бе наддаването бяха с висока сантиментална стойност, притежание на служители на банката.

Дарителската инициатива на ОББ успя да съберете сума от 11 840 лв., която ще бъде удвоена от страна на банката и дарена на Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“.

Благодарим на ОББ за традицията по провеждане на благотворителни инициативи! Горди сме да бъдем партньори на ОББ и част от събития, организирани и с благотворителна цел!

Споделете