Интервю с Албена Чалгънова

Здравейте, Албена! Представете се и ни разкажете какъв опит имате до момента?

Казвам се Албена Чалгънова и работя в Creditchoice вече 3 години. Моята административна дейност е съпътстваща на тази на кредитните консултанти. Аз помагам на колегите в целия екип и на клиентите с подготовката на документите, които се изискват от банката за кредита.

По какъв начин помагате на клиент, който иска да тегли кредит от банка?

Моята роля е на свързващо звено между банката и институциите. Когато клиентът получи одобрение от банката и поиска от него набора от документи, необходими за изповядване на сделката, аз съм човекът, който може да му помогне да ги набави. Клиентът може да ме упълномощи да го представлява пред всички институции и да събера нужните документи, а накрая той получава оригиналите за сделката.

Кои клиенти имат нужда от съдействие в подготовката на документите за кредита?

Дейността ми е от полза за клиентите, които нямат време да обикалят по институции и да събират документи. Ипотечните кредити са преобладаващи в кредитирането и кандидатстването за тях изисква набор от документи. Ако клиентът няма възможност да отсъства от работа, аз мога да му съдействам за издаването им, като така му спестя време, пари и усилия.

А какви клиенти се възползват от тази услуга на Creditchoice?

Обикновено хората, които са свикнали да работят дистанционно с консултанти, с посредници и които се доверяват. Често от услугата се възползват хора, които са в чужбина и не могат да отделят време сами да си вадят документи.

Защо клиентите да изберат Creditchoice?

Creditchoice e регистриран кредитен посредник в БНБ и член на Асоциацията на кредитните посредници. Кредитните консултанти в екипа на фирмата са професионалисти с дългогодишен опит и предоставят компетентни консултации на клиентите. Всеки е достатъчно добре подготвен, за да отговори на очакванията им. Ние се стремим да изграждаме дългосрочни взаимоотношения с нашите клиенти и да бъдем на тяхно разположение и след взимането на кредита.

Работата ни е безпристрастно сравнение на банкови предложения за кредитиране, за да може клиентът да направи най-добрия избор според желанията и нуждите си. И не на последно място – услугата ни е напълно безплатна за клиента. За нас работата, за клиента ползите.

Какво бихте посъветвала хората, които имат нужда от финансиране?

Бих посъветвала хората, които се нуждаят от кредитиране, да потърсят съдействие от кредитен консултант. Ние като потенциални клиенти на банките, можем да получим много информация отвсякъде, можем да намерим всичко, което ни е необходимо в интернет или на място, за да се информираме преди да теглим кредит, но с помощта на кредитен консултант ще си спестим време и усилия за това. Той ще събере цялата информация и ще я предостави в смилаем вид на клиента, така че той по-лесно да вземе информирано решение. Не на последно място, услугата е напълно безплатна за клиента.

Албена Чалгънова

Заяви среща с кредитен консултант

 

Споделете