Как работим?

Z

Комуникация с нас

Можете да ни потърсите на национален телефон 0700 20 415, за да си определите среща с наш консултант или да заявите среща онлайн. Вашият персонален консултант ще ви информира през целия процес на съвместната ни работа.

Другата възможност за първи контакт с нас е да попълните данни за желания от вас кредит онлайн. Попълнените данни ще ни помогнат да подготвим предложения преди срещата ни с Вас.

Z

Първа среща

Нашата среща ще се проведе на удобно място и в удобно за Вас време. Заедно ще обсъдим Вашите желания и нужди от финансиране. Ще допълним и анализираме необходимата ни информация, за да търсим и намерим най-подходящия продукт и най-добрата оферта за Вас.

Z

Предложения

Събираме и сравняваме информация и оферти от всички банки партньори, отговарящи на Вашите изисквания, нужди и профил.

Z

Избор на банка

Ангажираме се да предоставим на своите клиенти минимум три от най-добрите постижими оферти от банките партньори. Предоставените предложения разглеждаме и сравняваме заедно с Вас, за да направите най-добрия информиран избор.

Z

Документи

Ние ще ви предоставим списък с необходимите документи, в съответствие с изискванията на банката-кредитор. Получавате съдействие при събиране,  окомплектоване и внасяне на документите в банков офис от Вашия персонален кредитен консултант.

Z

Активно партньорство

Съдействие от наша страна по време на целия процес при избор и кандидатсване за кредит. Вашият кредитен консултант ще Ви съдейства на всеки етап – от събиране на информация и избор на оферта до получаване на финансирането. Съдействие при цялостната комуникация с избраната банка, която ще продължи и след усвояване на кредита.

p

Кредит Чойс извършва единствено посредническо-консултантска дейност и не предоставя собствени продукти – не отпуска кредити.

p

Предоставените услуги са напълно безплатни и в полза на клиента.

Защита на личните данни

Кредит Чойс ЕООД е регистрирано дружество по Закона за защита на личните данни и оперира под режима и ограниченията на този закон. След предоставянето на личните Ви данни на Кредит Чойс ЕООД те ще бъдат използвани и обработвани единствено за нуждите на кредитирането и оценката на кредитния риск и/или предоставянето на друг/и продукти и услуги от банката партньор. Обработката, предоставянето и съхранението на личните данни се изпълнява при законовите изисквания. Предоставените лични данни  ще бъдат съхранявани от Кредит Чойс ЕООД  с изискуемото от закона ниво на сигурност, в регистри, организирани като картотеки или като надеждно защитена електронна база данни.