Консултанти

Кредит Чойс ЕООД е регистриран кредитен посредник според Закона за кредитите на недвижими имоти на потребители (ЗКНИП) и в съответствие изискванията на Българското законодателство, в изпълнение на Директива 2014/07 на Европейския парламент. Законът е в интерес на клиента и цели по-прозрачен, ефикасен и конкурентен пазар на ипотечното кредитиране.

Компанията ни е специализирана в кредитни консултации, които обхващат всички кредитни продукти за физически и юридически лица (малки и средни предприятия) – потребителски, ипотечни и фирмени кредити. Кредитните консултанти консултират и за всички продукти, съпътстващи кредита.

Мисията ни е безпристрастно сравнение на банковите предложения за кредитиране, от които клиентът да направи най-добрия избор за нуждите си – ЗА НАС РАБОТАТА, ЗА ВАС ПОЛЗИТЕ.

В наши дни най-скъпият ресурс е времето. Ние пестим времето на нашите клиенти, като сравняваме предложенията и условията на нашите партньори – банките, които са многобройни. Високата информираност и доброто сравнение осигуряват на бъдещия кредитополучател сигурност и добри ценови параметри по кредита.

Взимането на кредит, особено ипотечен, е едно от най-важните житейски решения. Нашите кредитни консултанти ще Ви помогннат да направите информиран избор, който да бъде при най-добри условия.

Желанието ни е да бъдем дългосрочни партньори на нашите клиенти. Ще бъдем с вас, както при избора на банка кредитор, така и след това когато е необходимо да се направи мониторинг да условията по кредита, евентуално подобрение, рефинансиране, допълнително финансиране.

Нашият екип е изграден от дългогодишни банкови служители, специализирани в консултациите за ипотечни и потребителски кредити. Кредитните консултанти са обслужили стотици клиенти – какво казват те за нас.

Кредит Чойс ЕООД не предлага собствен продукт. Ние свързваме нашите партньори – банките и клиентите, като предоставяме избор на клиента между сравнени от нашите кредитни консултанти банкови предложения за кредитиране. Услугата ни е напълно безплатна, независима и в интерес на клиента.

Мария Георгиева

Управител

 

Диана Кондева

Заместник управител

 

Спаска Петкова

Главен счетоводител

 

Силвия Танина

Заместник управител

 

Анета Димитрова

Кредитен консултант

 

Велина Иванова

Кредитен консултант

 

Весела Георгиева

Кредитен консултант