Надежда Димитрова

Над 15 години опит в сферата на услугите. Преминава в различни сфери и позиции, като най-високата е управител, периода 2009 г.- 2014 г.

От 2014 г. до 2016 г. ръководи собствен бизнес.

От 2016 г. успешно работи и се развива в сферата на недвижимите имоти.

Стартира в компания за недвижими имоти Имотека АД, която е част от Ей Джи Кепитъл АД (AG Capital), най-голямата българска холдингова компания.

2016 г. печели отличие-грамота за най-висок резултат, както и ред препоръки от доволни клиенти.

2018 г. продължава професионалното си развитие в Център НКНИ ООД. Над 80% от новите клиенти привлича чрез препоръки от съществуващи доволни лични клиенти.

2017 г. започва да изучава Право в Югозападен университет „Неофит Рилски“, учи към момента.

Принципите на успешния консултант недвижими имоти

Покупката или продажбата на имот е много важна част в живота на всеки един от нас.

Част от моите цели са непрекъснато да развивам своите умения и знания, за да бъда максимално полезна и подготвена в работата си за моите клиенти. Опитът, който трупам ежедневно в комуникацията си с хората, активното ми посещаване на редица различни семинари, курсове и обучения, ми дават увереност и знания да се справям с предизвикателствата, пред които ме изправя бизнеса с недвижими имоти. Бих могла да кажа, че през годините доказах на своите клиенти, че съм динамична и комбинативна личност, насочена изцяло към удовлетворяване на нуждите им. Предпочитам индивидуалната работа и връзка с всеки един от клиентите си, за да предоставя една наистина качествена и добра услуга на пазара на недвижими имоти.

Пътят на една сделка може да е дълъг, но нека да е лек, спокоен и сигурен за Вас! Нека го извървим заедно като Ваш личен консултант недвижими имоти!

Мария Георгиева

Управител

 

Анета Димитрова

Кредитен консултант

 

Диана Кондева

Заместник управител

 

Велина Иванова

Кредитен консултант

 

Спаска Петкова

Главен счетоводител

 

Весела Георгиева

Кредитен консултант

 

Силвия Танина

Заместник управител