Мнения на клиенти

Здравейте,

Искам да благодаря на Credit Choice и особено на Весела Георгиева за професионализма и оказаното съдействие!
Лично бях проучил повечето банки преди да я потърся, а и имах познати в две от тях, но офертите, които тя беше изготвила не бяха по-лоши когато ги сравних с тези на познатите ми, така че мога да ви кажа от личен опит, че тук интересът ми беше защитен на 100%.

Също така, понеже се спрях на банка, която определя сума за довършителни работи (КСС) за жилище на шпакловка и замазка едва след оценката му, в последствие бях предявил претенции към банката да се завиши сумата, защото за ремонта ми трябваха повечко пари и тук отново Весела успя да окаже съдействие и банката в крайна сметка реши да увеличи сумата, така че съм изключително благодарен и за това!

И последно, Весела винаги отговаряше на въпросите ми, информираше ме редовно относно напредъка по кредита, беше коректна и даже свърши част от работата на брокерите по документацията, която е нужна за изповядване на сделка. Не познавам колегите ѝ, но лично препоръчвам Весела Георгиева!

Благовест Балчев

Старши софтуерен инженер, IТ компания

Благодаря на Кредит Чойс и по специално на г-жа Мария Георгиева и Велина Иванова за високия професионализъм и перфектна организация!
Велина, Голямо Благодаря за всичко, което направи за мен!
Ти ми спести много време и усетих огромна човещина, защити на моите права и ми донесе спокойствие и увереност.
Фирмата е с прекрасен екип и професионално отношение и винаги ще я препоръчвам на мои близки и познати.
Пожелавам успехи в професионален и личен план!

Мая Андонова

Зам. Гл. Счетоводител, Геострой АД

Бих желал да благодаря на Credit Choice и по-специлно на  Весела  Георгиева за професионалното и любезно отношение! Благодаря и за помощта, която ни оказа за кандидатстването и тегленето на ипотечен кредит – спестихме време, което е ценно и много нерви!
Препоръчах и на приятелско семейство, защото си задлужавате! Желая Ви много успехи, благодаря Ви отново!

Първан Атанасов

Международен шофьор, Найтранс ЕООД

Използвам мястото да благодаря на компанията ви, за това, че се отнесе с изключителен професионализъм, към това да осъществя покупка на собствено жилище!
Благодаря на Велина Иванова-кредитен консултант и Надежда Димитрова-консултант недвижими имоти във вашата компания/фирма.
Още от първият разговор с тях разбрах, колко е важно да предадеш точна информация за целия този път, който трябваше да изминем заедно до получаването на ключовете.
Те бяха хората, без които нямаше да успея! За, по-малко от месец успяха да намерят жилище, отговарящо на изискванията ми, документите по кредита да бъдат обработени и изповядването на зделката пред нотариус.
Това се случи, без да ме ангажират дори и за ден в иначе напрегнатото ми ежедневие.
За мен беше чест и удоволствие да работя с вас!

Мариан Белев

Технолог-Гранулиране, Софарма АД

Здравейте!
Бих желала да изразя мнението си във връзка със съвместната ни работа с Кредит Чойс по отпускането на жилищен и потребителски кредит. Към фирмата, и в частност към кредитния консултант – Велина Иванова, бях насочена от свой колега. Велина оказа голямо съдействие през цялото време, нужно за решаването на моя въпрос – от търсенето на най-подходящите оферти, оформяне на нужната документация, през неколкократните ходения до банката, срещите с нотариуса и т.н. От личен опит мога да кажа, че Велина Иванова като представител на Кредит Чойс показа висок професионализъм и отлично ниво на компетентност, подкрепа и съдействие, защитавайки права на клиента.
Искам сърдечно да благодаря за топлото и професионално отношение и за изключителната точност и коректност по време на нашето сътрудничество! Горещо препоръчвам Кредит Чойс като сигурен и надежден партньор на всички бъдещи клиенти.

Найме Мустафа

Учител, Детска градина

С настоящето, искам да изкажа своята огромна благодарност към Диана Кондева – кредитен консултант към Кредит Чойс ЕООД. Обслужването, което получих от г-жа Кондева, за отпускане на ипотечен и потребителски кредит, беше на високо професионално ниво. Въпреки съпътстващите ни затруднения (създадени от някои банки), г-жа Кондева не се отказа и съдейства успешно за предоставянето ми на много добра оферта за за ипотечен кредит. Уверен съм, че с хора като г-жа Кондева, Кредит Чойс ЕООД има реалната възможност да расте и просперира в бъдеще!

Борислав Йовчев

Специалист управление на въздушното пространство, РВД

Благодаря Кредит Чойс за оказаното съдействие и професионализъм. С помощта на Кредит Чойс успях да намеря чудесен нов дом за моето семейство, подплатен с възможно най-доброто финансиране. Сърдечни благодарности на Мария Георгиева за усилията които положи и превърна всичко в лек и безпроблемен процес. Кредит Чойс ЕООД е фирма с прекрасен екип и фантастични професионалисти и не бих се поколебал да препоръчам услугите на Кредит Чойс ЕООД на колеги и приятели.

Виктор Леонов

Управител, Хотел Консулт ЕООД

Бих искала да изкажа огромната си благодарност на Credit Choice и по-специално на Диана Кондева, която направи невъзможното възможно за нас. Тя ни подкрепяше , когато имахме  трудни моменти и спънки и търсеше  не просто задоволителни решения, а най-добрите за нас. Изключително съм впечатлена от високия професионализъм и най-вече от човешкото отношение и приятелската помощ.

Благодаря от сърце! Препоръчала съм ви на приятели, пред който гарантирам, че ще получат същото внимание и отнощение.

Теодора Цветкова

Технически сътрудник, ZPlast Ltd

Във връзка с изтеглянето на ипотечен кредит, бих желалa да изразя впечатленията си от съвместната  работа с кредитен консултант Велина Иванова, представител на Кредит Чойс ЕООД.
От самото начало на кандидатстване за кредита, се доверих изцяло на услугите на  Велина. Тя подгови цялата необходима документация и ми предостави подробни и ясни оферти от банките, които си бях избрала. Във всеки един момент ми съдействаше с информация и отговаряше на възникналите въпроси около офертите, така че накрая избрах най- подходящата за мен, която максимално ме удовлетворяваше.
Всички документи, които бяха необходими на банката за отпускане на кредита, бяха попълнени максимално бързо и безпроблемно, благодарение на работата на Велина. Не усетих никакви затруднения с кандидатстването и получаването на ипотечния кредит. Също така, в деня на изповядване на сделката, Велина Иванова беше заедно с мен при нотариуса, като много ми помогна с попълването на всички докуемнти. Това ми донесе допълнително спокойствие и сигурност.
Натрупаният опит и постигнатите резултати са гаранция, че Велина Иванова заслужава доверие.
Въз основа на всичко казано по-горе, смятам Кредит Чойс ЕООД  за коректен и надежден партньор и с удоволствие ги препоръчвам, на всички бъдещи клиенти.

Мариета Вълчанова

Експерт маркетинг, Геострой АД

Искам да изкажа безкрайни благодарности на Весела Георгиева за усърдната работа и експертиза по моя случай. Трябваше за доста кратко време да получим одобрение за ипотечен кредит, да изповядаме сделка и след това да получим потребителски кредит. Весела отся най-добрите оферти от банките, подаваше нужните документи винаги, когато трябваха, и движеше сделката в бърз и успешен завършек.

Димитър Дянков

счетоводител, Cargill Bulgaria

Бих желал да благодаря на Credit Choice и по-специлно на Диана Кондева за изключително професионалното и любезно отношение и огромната помощ която ни оказа за кандидатстването и тегленето на ипотечен кредит. 
Горещо препоръчвам услугите на Credit Choice тъй като те спестяват както време, нерви и усилия така и финансови средства! 
Сърдечно благодаря!

Радослав Щерев

IT Specialist, LDC

Здравейте,
Искам да поздравя и да благодаря на Анета Димитрова. Имах доста затруднено кредитно положение,но заедно с нея намерихме пътя към решението на този проблем. Поздравявам я за това търпение и спокойствие,с което работи. Горещо препоръчвам!!! Със сигурност в бъдеще ще потърся отново нея за кредитни сделки. Поздрави на нея и екипа и.

Красимир Христов

Интер Карс

Безкрайни благодарности на Велина Иванова и екипа на Credit Choice. Велина беше до нас на всяка стъпка и направи всичко да е лесно. Тя свърши тежката работа и ни спести време и нерви. Препоръчвам я горещо на всеки!
Професионално отношение, от което ще останете доволни!

Любина

Старши специалист, БТК

Бих желала да изкажа най-големи благодарности на екипа на Credit Choice. Благодаря за големия професионализъм, отношение, помощ и съдействие, които ми оказахте в моя индивидуален случай. Специални благодарности на Надежда Димитрова и Мария Георгиева, които бяха моите лични консултанти. Много съм впечатлена и доволна от фактът, че те бяха винаги на разположение за всякаква информация , съдействие и за оказаната помощ при подредбата на документите.

Любка

Благодаря на Credit Choice за професионализма, точното отношение и голямата помощ, която ми оказаха при рефинансиране на моят кредит.Благодаря и на Велина Иванова, която беше моят кредитен консултант и съм изключително впечатлена от това, че беше винаги на разположение за всякаква информация и съдействие.

Убедена съм , че без тяхната помощ целият процес по рефинансирането щеше да е доста по-дълъг и трудоемък за мен.

Пожелавам им успех!

Ирена Несторова

IN HOME

Благодаря на Анета Димитрова и Кредит Чойс за това, че ми помогнаха да предприема една от най-сериозните стъпки в моя живот – тегленето на жилищен кредит. Впечатлена съм от вниманието, което ми отделиха, и изчерпателната информация, която ми предоставиха. Елеонора А.

Софтуерен инженер

Бих искала да изкажа огромната си благодарност на Credit Choice и по-специално на Велина Иванова, с която работих по доста трудна сделка. Получих пълно съдействие във всяка една стъпка от кредитирането до покупката на жилището. Велина( Ина) беше до мен, за да ми разясни детайли и особености, да ме подкрепи в трудни моменти и спънки в процеса. Изключително съм впечатлена от високия професионализъм и най-вече от човешкото отношение и приятелската помощ.

Благодаря от сърце! Бих ви препоръчала на всеки, който поема по този път с пълната увереност, че е в добри ръце.

Успех!

Златина Филипова

преподавател, Британски съвет

Привет

Искам да изкажа благодарност от бързата намеса и решаване на моя проблем с финансиране за покупка на имот, на Кредит чойс и най-вече на Велина Иванова.

Пожелавам на нея и целия екип много успехи, както лични, така и професионални!

Румяна Мангова

Главен счетоводител, ГЕОСТРОЙ АД

Благодаря на екипа на Кредит чойс и специално на Силвия Танина за професионализма, коректността и чудесния подход към клиента, съобразен с неговите желания и цели!
На Силвия и целия екип пожелавам много успехи! Павел Цонев

БТВ Медия Груп

Благодаря на г-жа Силвия Танина за страхотния професионализъм, подкрепа и търпение, която прояви през целия процес – от началните срещи по избиране на най-добрите опции до финализирането на сделката. Съветите, които получих, определено ми помогнаха да разбера детайли, които преди това изобщо не съм осъзнавал, че са от значение.

Препоръчвам горещо на всеки, който се двоуми дали да ползва услугите на кредитен консултант!

Успех на Силвия и нейните колеги в бъдещите начинания! Теодор Цочев

QA Engineer

Искам да благодаря специално на Велина Иванова за съдействието по взимането на кредит. Преди да разбера за тях цялото ходене по банки и събиране на оферти ми беше доста неприятно и уморително. Велина ми помогна от началото до края със намиране на най-добрата оферта за мен, съдейства ми след това за вадене на документи, беше с мен през целия път до финала (при това без никакво заплащане). Препоръчвам на всеки който имо нужда от кредитна услуга.

Силвия Гаврилова

фармацевт, Софармаси

Благодаря на г-жа Силвия Танина за нейната отзивчивост и професионализъм.

Получих по- добри оферти и от тези, които сам бях събрал и имах огромна помощ с документите.

Георги Младенов

инженер, Хюлет Пакард

Искам да изкажа най-големи благодарности на екипа на Кредит чойс и най-вече на Весела Георгиева, която показа лична ангажираност и голям професионализъм. 
Препоръчвам я с две ръце, на всеки който има нужда от всякакъв вид финансиране!

Весела Георгиева, БЛАГОДАРЯ още веднъж, че намери най-доброто за нас!

Симона Иванова

Здравейте ! Благодарна съм на Кредит-чойс , представен от кредитния консултант г-жа Весела Георгиева за това, че успях да рефинансирам ипотечния си кредит при възможно най-ниския лихвен процент и най-добрите условия за мен. Весела не само оказа пълно съдействие, не само показа висок професионализъм, тя ми спести много време и нерви – нещо твърде ценно за мен. Впечатлена съм от експедитивността и коректността й, ежеминутната й ангажираност, и отношение към клиента. Препоръчвам горещо Весела на всеки който има нужда от помощ при необходимо банково финансиране. Пожелавам на целия екип успешна година !

Мариета Константинова

Доктор по дентална медицина, Д-р М.Константинова АИПМДП 6112 ЕООД

Здравейте 🙂 Мен думата кредит ме плаши и то доста 🙁 Но както гласи старата максима “ човек дори и добре да живее….” му се налага. Аз имах прекрасния късмет приятел да ми препоръча Диана Кондева – няма да пиша за професиобализма й, за лъчезарната усмивка само ще споделя, че при почти невъзможни първоначални параметри тя успя да получи кредитиране за моята идея и то при супер условия. А най- голямото удоволствие беше леката работа с нея, разбиране, гъвкавост и най- хубавото за последно ДОВЕРИЕ 🙂 В днешно време да се довериш е трудно, а Диди е такъв човек – печели доверието и не го предава !!! Благодаря !

Деница Иванова

Управител, Бг травел ООД

Искам да изкажа най-големи благодарност на екипа на Кредит Чойс и най-вече на Диана Кондева, която се отличи с високият си професионализъм и експертиза в областта на кредитното финансиране. 

Благодарение на нея успях да финансирам така мечтаното за мен първо жилище, при това на страхотно ниска лихва и удобна за мен месечна вноска. Преди да се запозная с Кредит Чойс изгубих ценно време за мен в нерви и ходене по банки и без желания резултат. 
Всичко се случи експедитивно, коректно, професионално и в мой интерес, което искрено ме впечатли. 

Получих подкрепата, спокойствието, човешкото отношение и сигурността на един истински професионалист, а това е най-важното за нас клиентите! Без нейното сътрудничество и Кредит Чойс, тази мечта нямаше да се превърне в реалност. Благодаря!

Николай Драгоев

Специалист, ДП РВД

Здравейте! Искам да изкажа благодарности към екипа на Creditchoice за добрата и организирана работа и най-вече на Весела Георгиева, която показа голям професионализъм и лична ангажираност през цялото време! Пожелавам още успехи на екипа!

Моника Костова

Сънфудс България ЕООД

Creditchoice ме впечатлиха с лично отношение, силно отстояване позицията на клиента и безусловна всеотдайност. Специални благодарности на Диана Кондева, която даде всичко от себе си и помогна в разрешаването на редица казуси.

Стоян Иванов

Управител, ONLIME

Здравейте! Искам да изкажа благодарност на екипа на Кредит Чойс и най-вече на Весела Георгиева, която се отличава с високият си професионализъм и експертиза в областта на кредитното финансиране. Благодарение на нея успях да рефинансирам ипотечния и потребителския си кредит и да получа допълнително финансиране за нов автомобил. И всичко това на страхотно ниска лихва, по-малка месечна вноска за един и същ период от време. Това което Весела Георгиева направи за мен, преди правех сам. Губех време и нерви да ходя по банките и да си искам оферти, но без желан резултат. Поради това препоръчвам на всеки Кредит Чойс. Те постигат това, което ние сами не бихме постигнали в избора на банка и получаването на най-добра оферта. Весела Георгиева ми оказа пълно съдействие при изкарването на необходимите документи. Действа експедитивно, коректно, професионално и в интерес на клиента. Лично се зае с решаването на проблеми, които ми бяха създадени от старата банка. Това говори за нейната всеотдайност, мотивация и отговорност. Изградените й контакти със служители на различни банки и дават информационно превъзходство и гъвкавост при извличането на най-добри условия за желания кредит в интерес на клиента. Пожелавам на Весела Георгиева и Кредит Чойс още много клиенти, които със сигурност ще останат доволни. Успешна нова 2019 г.

Евлоги Христов

Експерт, ДАНС

Здравейте! Искам да изкажа огромната си благодарност за добрата работа и професионално отношение на Creditchoice. Благодаря специално и за изключителното съдействие на Мария Георгиева, за нейната лоялност, работа в интерес на клиента, лесната комуникация, както и прецизността в действията и предложенията, които получих за ипотечният си кредит! Г-жа Мария Георгиева следеше всички срокове и предостави няколко опции от различни банки. Допълнително получих подкрепа, спокойствие, човешко отношение и сигурност, а това е най-важното за нас клиентите! Без нейното сътрудничество и Creditchoice нямаше да се справя. Благодаря!

Никола Николов

Програмист, Кодикс България

Изключително съм благодарна на екипа на Creditchoice за професионалното отношение и отлично свършената работа! Благодарение на Силвия успях да извадя всички необходими документи в срок, без да губя ценно време по институции, както и да получа най-добрите предложения за ипотечен кредит от няколко банки! Несъмнено бих препоръчала Creditchoice на всеки, който има нужда от финансови услуги! Елена Костадинова

Риск Асет ООД

Здравейте, искам да изкажа огромната си благодарност към целия Ви екип и най-вече към Ани Димитрова. Без вас нямаше да постигна това за което се борих дълго време. Ани с нейния професионализъм и упоритост успя да направи това което други не успяха. Благодаря.

Анелия Панова

Управител , Лидл България ЕООД

Здравейте,

Бих искала да изкажа специална благодарнист на Анета Димитрова за отзивчивостта и високия професионализъм и да пожелая на нея и целия Ви екип нови успехи.

Светлана Челебиева

Професионално и коректно отношение от компанията и специално от г-жа Диана Кондева. В рамките на малко повече от седмица получих четири оферти от различни банки, на две от които съм дългогодишен клиент. Във всеки от случаите предложенията бяха по-добри от това, което ми беше оферирано до момента. Спестих си освен пари, и много ценно време.

Диди, благодаря още веднъж. Ще съм щастлив да работим и за в бъдеще!

Иван К

Здравейте, бих искала  специално да благодаря на кредитен консултант Надежда Маджарова, и на целия екип на Creditchoice, за всички усилия и отделено време за решаването на моя сложен казус, които завършиха успешно. Пожелавам много професионални успехи! Благодаря още веднъж, ще препоръчвам на всеки нуждаеш се от кредитна консултация!
Валентина Иванова

Здравейте ,
Искам лично да благодаря на кредитен консултант Анета Димитрова!
Страхотен професионалист, отзивчива, с личен подход към клиента. Всичко изглежда лесно и разбираемо!
Препоръчвам я (Анета Димитрова) с две ръце на всеки, който се нуждае от всякакъв вид финансиране.
Благодаря ти Ани!
Павлина Шопова

Мениджър логистика

Здравейте,
Бих искала специално да благодаря на  кредитен консултант Надежда Маджарова за бързата реакция, усилията, които положи и личната ангажираност! Много съм доволна и препоръчвам компанията на всеки, който се нуждае от кредит!
Дария Райкова

мениджър логистика, Капаска Груп

Здравейте, 
Специално искам да благодаря на Силвия Танина, кредитен консултант на Creditchoice Ltd.
Тя е коректна и отговорна в изпълнението на всеки поет ангажимент спрямо клиента. Отнася се към него с огромно разбиране. Полага необходимите усилия за клиента, да остане доволен и то в най-кратък срок.
В допълнение към отношението и работата и с клиента, мога да добавя, че Силвия Танина е невероятен професионалист и ще намери решение за всеки.
Впечатлена съм от работата и. С радост бих препоръчала г-жа Танина на всеки, който се нуждае от банково финансиране или от кредитна консултация.
Дора Бандакова

инженер

Здравейте ,
Искам да специално да благодаря на кредитен консултант Анета Димитрова. Впечатлен съм от личната ангажираност, високия професионализъм и грижата за клиента. Препоръчвам Анета Димитрова на всеки, който се нуждае от банково финансиране.
Благодаря ти Ани!

Юрий Генов

счетоводител, Улично осветление ЕАД

Бих искала да изкажа своята благодарност на Ани Димитрова и целият екип на Кредитчойс за огромния професионализъм и отговорност. Искрено препоръчвам услугите им на всеки, който има нужда от банков кредит!

Теодора Томчева

технолог, Софпринт груп АД

Здравейте!
Бих искала да изкажа огромната си благодарност за работата на кредитен консултант Мария Георгиева! Впечатлена съм от високия й професионализъм, умението й за преговори, грижата за клиента и работата в кратки срокове.Горещо препоръчвам на всеки , който има нужда от консултиране за кредит, да се възползва от услугите й.
Мария Георгиева , благодарим, че намери най-доброто решение за нас!

Ралица Стамова

директор, ЧДГ "Симба"

Ч.Н.Г 2018!
Изказвам изключителна БЛАГОДАРНОСТ  на кредитен консултант  Диана Кондева. Впечатлена съм от високия професионализъм, грижа за клиента и бързо обслужване. Силно ме впечатли нейния опит в жилищното и потребителското кредитиране и знанията, с които разполага за пазара в съответния момент. Тя е  изключително подготвена, ентусиазирана, енергична  и отдадена на работата си. Работи  в динамична среда и кратки срокове и положи изключителни усилия, за да ми осигури  най-доброто предложение, а за мен беше важно да се чувствам спокойна и сигурна в  нея, на чиято преценка се доверявам. Мога да твърдя, че за мен е удоволствие да работя с професионалист като нея. Диана се отнася с изключително внимание и разбиране към всеки клиент. Спазва поетите ангажименти, и което е по-важно, винаги е в услуга на клиента . Горещо я  препоръчвам на всеки, който се нуждае от банково финансиране. 
Благодаря!!!
Поздрави Красимира Денкова-Делева

Човешки ресурси (Специалист), Конвой Уорд АД

Здравейте,
Преди около месец имах удоволствието да използвам услугите предоставени от Вашата фирма. Бих искал да Ви благодаря за бързата реакция и проявения от вас професионализъм. По-специално бих искал да благодаря и на г-жа Силвия Танина за нейната отзивчивост и професионализъм.
С уважение, Борис Узунов

Здравейте,
Изказвам изключителна благодарност на кредитен консултант Мария Георгиева. Впечатлена съм от високия професионализъм, грижа за клиента и бързо обслужване. Горещо препоръчвам на всеки, който се нуждае от банково финансиране.
Благодаря Десислава Мирославова

Експерт маркетинг, Медикард ООД

Бях изключително впечатлена от подхода и задълбочения анализ, който консултантите от Creditchoice направиха за мен, за да мога да се възползвам от най-изгодния кредит. Силно ме впечатли техният опит в жилищното и потребителското кредитиране и знанията, с които разполагаха за пазара в съответния момент. Те са изключително подготвени, ентусиазирани, енергични и отдадени на работата си. Работиха в динамична среда и кратки срокове и положиха изключителни усилия, за да ми осигурят най-доброто предложение, а за мен беше важно да се чувствам спокойна и сигурна в хората, на чиято преценка се доверявам.

Пожелавам им УСПЕХ и силно препоръчвам на всички, които ще се впуснат в „приключението“ банково финансиране, да си изберат надеждния партньор – Creditchoice!

Поля Борисова

Мениджър ключови клиенти, Euler Hermes Bulgaria

До скоро нямах идея какво е кредитен посредник, но попаднах чрез познати на Кредит Чойс. Възползвах се от услугите им  и мога да кажа, че останах очарован от обслужването. Първото нещо, което ми направи впечатление е отношението. Срещнахме се в извънработно време, тъй като ми е трудно да изляза от работа.

Преди да науча за кредитния консултант, бях се заел да търся сам оферти от различни банки, но процеса беше много труден и объркващ за мен.  След консултацията получих по- добри оферти и от тези, които сам бях събрал. А на всичкото отгоре имах огромна помощ с документите.

Най-много ми хареса,  че нямаше такси за услугите, които използвах и спестих много време  и нерви.

Поздрави!

Сергей Спасов

Електротехник, Нестле България АД

Радвам се, че имам възможността да споделя впечатленията си от Силвия Танина, кредитен консултант на Creditchoice Ltd.

Познавам Силвия от близо 3 години, през които съм ползвал нейните банкови услуги не веднъж. Мога да твърдя, че за мен е удоволствие да работя с професионалист като нея. Силвия се отнася с изключително внимание и разбиране към всеки клиент. Спазва поетите ангажименти, и което е по-важно, винаги е в услуга на клиента.

eng. Minko Minkov

Production Director, Sopharma PLC

Здравейте,

Бих искала да споделя впечатленията си от екипа на Creditchoice. Познавам лично по-голяма част от кредитните консултанти. Работила съм с Мария Георгиева, Диана Кондева и Силвия Танина.

Прекрасни професионалисти, доказали се в годините в областта на кредитните консултации.

Лично ангажирани и винаги подготвени да дадат адекватно решение на казуси, които служителите в банките неглежират.

Вярвам, че със съдействието на кредитен консултант, избора и тегленето на кредит са в пъти по-лесни за клиента.

Пожелавам им успех и още много доволни клиенти!

Поздрави,

Shtiliyana Panayotova

Logistics Director, Sopharma Pharmaceuticals

Имах удоволствието да кандидатствам за кредит, ползвайки услугите на кредитния консултант Мария Георгиева. Изключително коректно и професионално консултиране, експедитивна работа и много изгодни условия на кредита. Препоръчвам горещо!

Христина Иванова

Началник отдел „Опаковки“, Софарма АД

Познавам Силвия от няколко години. Всеки път се възхищавам на личната й ангажираност, професионалзма, познаването на материята с която се занимава. Без колебание се обръщам към нея всеки път щом имам нужда от финансов съвет.

Lilyana Milusheva

Specialist Customer Service, JACOBS DOUWE EGBERTS

Здравейте,

Бих искал да споделя впечатленията си от съвместната си работа с консултантите на Creditchoice Ltd. Преди да ползвам услугите им бях изключително скептично настроен към подобни услуги, тъй като свързвах услугата на кредитния посредник с допълнително заплащане за мен. Въпреки това се доверих, благодарение на личното ни дългогодишно познанство и съвместната ни работа по друг проект. Бях много приятно изненадан. Не само, че не заплатих нищо допълнително, напротив намериха ми наистина изгодно предложение за лихви, които не предполагах, че има. Съдействаха ми при различните етапи на подготовка и събиране на документи. Спестиха ми и време,  и усилия да обикалям и събирам предложения.

Благодарен съм и препоръчвам на всеки!

Boris Tepeshanov

Manager, Plan B Design

Моля, изпратете вашата препоръка