Мнения на клиенти

Искам да благодаря на Весела Георгиева от екипа на Creditchoice!
Получих препоръка за нея от моя приятелка и не съжалявам, че послушах съвета й да се доверя на Весела. Още след първата ни среща Весела спечели доверието ми. Разказахме й за нуждите ни от кредит, а тя пое инициативата да ни предостави най-добрите оферти, които да отговарят на профила ни. Изключителен професионалист, с който се работи много лесно и приятно, и ни спести много обикаляния и разправии.  За втори път ползваме услугите на Весела и при необходимост отново ще я потърсим за съвет и съдействие!
Благодаря Весела! Пожелавам много здраве и успеи на теб и на Creditchoice!

Гергана Върбанова

Специалист тестване на софтуер, Network Management Innovations Ltd.

Здравейте,

Искам най-сърдечно да благодаря за вниманието и помощтта на Велина Иванова! Винаги съм си представяла, че тегленето на ипотечен кредит е изключително трудно и времеемко. Е, с помощтта на Велина, всичко стана буквално за няколко часа сумарно. През цялото време имахме отлична комуникация и винаги беше на разположение за въпроси от моя страна. Освен цялото административно улеснение и спестеното време, съм изключително доволна и от договорените условия по кредита.

Искрено препоръчвам услугите на Creditchoice и конкретно Велина Иванова!

Радослава Георгиева

Литературен агент

Здравейте,

Бих искала да изкажа огромната си благодарнист към кредитен консултант Ангелина Никлолова, която беше до мен по време на голяма стъпка в живота ми. 
Профисионалната и морална помощ, която ми оказа беше от голямо значение и в един момент дори ключов фактор. 
Благодаря на нея за всеотдайната работа, професионалната консултация и ентусиазма, с които прие предизвикателството. Благодаря и на екипа Ви, че извършвате тази дейност и подкрепяте хората в така важните за тях моменти.
Елена Димитрова

Здравейте,
Искрено искам да благодаря за професионалното и сърдечно отношение на Велина Иванова. През целият период на съвместна работа,тя успя да защити изцяло интиресън ми и да ми предложи най -доброто за мен.Благодаря за професионализмът,човешкото отношение и гъвкавостта в ситуациите.

Цветелина Караниколова

Здравейте Creditchoice,
Изключителни благодарности на Диана Кондева!

Нямам думи да опиша своята признателност и благодарност за това, което Диана направи за мен и за семейството ми. На мен тегленето на ипотечен кредит ми отне 2ч: 1ч подписване на документи в банката и 1ч подписване на документи при нотариуса. За всичко останало, за цялата организация, координация и за милионите необходими документи се погрижи тя!

Невероятен професионалист, високо компетентен, прекрасен човек, отговорен и всеотдаен.

Благодаря ти, Диана!

На всички от екипа пожелавам да бъдете здрави, гордейте се с нещата, които постигате, останете все така сърцати и сбъдвайте мечтите си!

Elena Makaveeva

Благодаря на кредитен консултант Велина Иванова и на управителя Мария Георгиева, за търпението, разбирането и професионалното отношение! Благодарение на тях, въпреки трудностите, кредитът ни беше осъществен. Сърдечно препоръчвам Сreditchoice при покупка на жилище. Успех!

Георги Петров

Старши експерт, ДФЗ

Страхотно отношение и отдаденост от Ани Димитрова. С нейна помощ получих добра оферта за кредит, въпреки сложната ми ситуация. Всички въпроси ми бяха разяснени изчерпателно и бях спокойна, че съм в сигурни ръце! Препоръчвам!

Галя Петрова

Системен анализатор, Кока Кола България

Искам да изкажа своите благодарности на консултант Весела Георгиева за цялата подкрепа и помощ в покупката на нашето жилище. Работата с нея е изключително приятна и бърза, обърна ни внимание на всеки детайл и отговори на всеки един наш въпрос, дори и да беше глупав – страхотен специалист.

Йорданка Куюмджиева

SAP Ariba Catalog Specialist, Проксиад България

Отлична комуникация и съдействие във всеки един момент и във всеки един аспект от процеса на кредитиране от началото до края, дори и след това от страна на Велина Иванова. Спести ни много време и усилия, които нямаше как да отделим и по този начин ускори целия процес по получаване на кредита. Получавате условия, които самостоятелно са невъзможни. Отделно съдейства с документацията и комуникацията с продавача, което е допълнително улеснение, благодарение на добро познаване на материята, която човек не познаващ я добре като мен би се затруднил допълнително. Препоръчвам използването на кредитен посредник, защото в процеса на работа виждат неща, които на вас може да ви убягнат и това да ви струва много главоболия, а в крайна сметка е абсолютно безплатно за вас. Благодаря за съдействието и добре свършената работа.

Антон Дичев

Ръководител обособено производство

Искам да благодаря на кредитен консултант Ангелина Николова, за търпението, разбирането и професионализма й! Благодарение на нея, въпреки трудностите, кредитът ми беше осъществен.

Бисера Петрова

химик-разузнавач, ВФ.42600 с. Мусачево

Здравейте.
Изказвам огромна благодарност към госпожа Велина Иванова. Съдейства ми за взимане на 2 кредита. Отношението и професионализма бяха на най-високо ниво. Благодаря и че ме изслуша и отговори на всеки мой глупав въпрос. По всяко време беше на разположение и избра най- доброто отговарящо на моите потребности.
Препоръчвам с две ръце госпожа Иванова на всеки който има нужда от насока и кредит към някоя банка. В студ, дъжд и сняг ходихме до банки, нотариуси и всякакви институции и до последно беше с мен.
Благодаря, че беше с мен и продължавай в същия дух с неизчерпаемата енергия, която имаш.

Емилия Танева

графичен дизайнер, Маус-ПС ЕООД

Здравейте! Искам да благодаря на Велина Иванова за това,че ми помогна да си купя така мечтаното жилище. Беше винаги на разположение да ми отговаря на многото въпроси,които ме вълнуваха. Страхотен професионалист и човек. Горещо я препоръчвам,и отново Благодаря!

Аделина Пешева

Инспектор качество

Здравейте,
Изказвам огромни и искренни благодарности на екипа на Creditchoice,и най-вече на Г-жа Велина Иванова!
Еден истиски професионалист, отдаден изцяло на работата си и на нас(клиентите на Creditchoice)! Благодарение на този човек успях да закупя отдавна чаканият дом,за който мечтаех от десетилетие.Горещо препоръчвам г-жа Иванова на всеки,който има нужда от насока и кредит от някоя банка,тя е точната персона!!!
Страхотно отношение и човечност от нейна страна,което с днешна дата и голяма рядкост!
Искренни благодарности още веднъж!

Асен Николов

Управител, Арт Енерджи ЕООД

Бих искал да изкажа впечатленията си от съвместната ни работа с консултантите от Creditchoice Ltd, най-вече с Диляна Николова. Със съпругата ми сме очаровани от нейното старание, всеотдайност и отзивчивост. За нас тя е невероятен професионалист!Избра няколко оферти за нас, като даде всичко от себе си да сключим договор в най-кратки срокове. Спести ни много време в обиколки и лутане по банките.
Искрено сме благодарни за цялото време и внимание, което ни отдели!

Горещо препоръчвам Диляна Николова!

Константин Константинов

Оператор, Насекомо

Здравейте! Искам да благодаря на Велина Иванова за това, че ми помогна да си купя така мечтаното жилище. Беше винаги на разположение да ми отговаря на многото въпроси, които ме вълнуваха. Страхотен професионалист и човек. Горещо я препоръчвам и отново Благодаря!

Аделина Пешева

Инспектор качество

Здравейте.
Изказвам огромна благодарност към госпожа Велина Иванова. Съдейства ми за взимане на 2 кредита. Отношението и професионализма бяха на най-високо ниво. Благодаря и че ме изслуша и отговори на всеки мой глупав въпрос. По всяко време беше на разположение и избра най- доброто отговарящо на моите потребности.
Препоръчвам с две ръце госпожа Иванова на всеки който има нужда от насока и кредит към някоя банка. В студ, дъжд и сняг ходихме до банки, нотариуси и всякакви институции и до последно беше с мен.
Благодаря, че беше с мен и продължавай в същия дух с неизчерпаемата енергия, която имаш.

Емилия Танева

графичен дизайнер, Маус-ПС ЕООД

Здравейте,
Благодаря на Велина Иванова!
Благодаря за бързината, точността на информацията, предоставената професионална консултация, помощ и подкрепа и спестеното време!
Велина, ти си истински професионалист, отдаден и човечен!
Желая ти здраве и успехи!
Препоръчвам фирма Creditchoice!

Ива Чолеева

ИТ Специалист

Здравейте,
Бих искала да изкажа своята огромна благодарност на кредитния консултант Велина Иванова.
Това е един истински професионалист в своята област и бих препоръчала на всеки, който има нужда от професионално мнение, точна насока и внимателно обслужване.
Благодаря за помощта и бързината с която се справи.

Диана Захариева

Управител, ДН КОНСТРАКШЪН ЕООД

Сърдечно препоръчвам като кредитен консултант Велина Иванова.

Вели, огромно благодаря за усилията, времето, енергията, подкрепата, търпението, разбирането и човечността ти.

Не беше лесно, но се случи и се радвам, че ти беше до мен по време на цялото това изпитание и ми помогна в сбъдването на една мечта.

Благодаря, че нито веднъж не осъди избора ми, не подложи на съмнение преценката ми и подходи с изключително разбиране и емпатия към всяко мое решение.

Направи моята кауза своя и я отстоява докрай не просто като професионалист, но и като приятел.

Никога не се променяй!

Дарина Георгиева

Здравейте,
Благодаря на Creditchoice и хората които защитаваха интересите ми, за цялата всеотдайност и труд който положиха, за да успея да се сдобия с мечтания дом.
Ще продължавам да работя с екипа и препоръчвам на всеки, който има нужда от професионалисти, да се обърне към тях!

Огромно благодаря на Силвия Танина!

Станислав Кацаров

Мениджър

Искам да изкажа хиляди благодарности на нашият кредитен консултант Силвия Танина – Creditchoice Ltd. за всичко което направи за нашето семейство, за всеотдайността с която работи, за милото и приятелско отношение което получихме. Ако и вие имате нужда от помощ и по простичко обяснение за банковата бюрокрация, то несъмнено използвайте услугите на Силвия Танина и услугите на кредитен посредник – Creditchoice Ltd.
Там ще вземат нещата присърце и с отношението си ще ви накарат да се почувствате най-важният клиент. Те не почиват, винаги имат време за своите клиенти и търпението да обяснят и 100 пъти ако трябва за да разберете.
Обичам ви. Специални благодарности на Силвия Танина, за това, че помогна да сбъднем нашите мечти, че ни даде кураж, когато ние се бяхме отчаяли. Остани си все така всеотдайна в работата, все така лъчезарна и позитивна и все така мила и добра с хората.

сем. Николови

Здравейте,
Искаме да благодарим на Creditchoice и особено на Велина Иванова!Благодарение на тях успяхме да се сдобием с  имот.
Предвид положението, в което се намира  страната ни, тя успя в кратките срокове да ни свърже с правилната за нас банка и да доведем сделката до финал в последния работен ден преди Коледа.
Благоадрим отново на нашия кредитен консултант Велина Иванова, за професионализма и  всички усилия, които положи, за да сбъдне нашата мечта.
С радост ще Ви препоръчваме на приятели и познати.
За нас беше удоволствие да работим с Велина!
Бъдете здрави!

Надежда Тодорова и Калоян Кръстев

специалист продажби, ЗК Лев инс

Здравейте, наскоро се възползвахме от услугите на CreditChoice. Наш консултант бе Весела Георгиева. От самото начало Весела изрази индивидуален подход към нас предлагайки ни различни варианти за кредитиране, така че най – добре да се впишат в нашите нужди. Тя съпровождаше целия процес и комуникация между банката и инвеститора. Наблюдавайки протичащата кореспонденция мога да кажа, че по този начин Весела ни спести страшно много време и нерви.Вече успешно преминахме през сделката за придобиване на имота и дори след това Весела продължи да изразява интерес какво се случва и дали имаме въпроси или проблеми с които да помогне.

Със сигурност бихме препоръчали Весела на наши близки и приятели!

Благодарим за услугите, Иван и Мел!

Иван Топчийски

Програмист, Епам Системс

Здравейте,
Огромно благодарим на Весела Георгиева, огромно благодарим на Creditchoice! Без тяхната професионална и компетентна намеса и етика нямаше как да  направим сделка за покупка на имот с ипотечен кредит. Времето ни притискаше и всичко трябваше да се случи в рамките на месец декември. Е, Весела Георгиева направи и невъзможното и се случи. В последния работен ден между Коледа и Нова година бяхме на сделка. Минахме през много трудности, но за всяка стъпка, за всеки документ, за всичко Весела Георгиева беше насреща и с нейната компетентна  намеса и работа с лекота ги преодоляхме и финализирахме сделката.
Благодарим Весела Георгиева! Бъдете здрава и благословена!
Не се колебайте, свържете се с нея, тя е Човекът, който ще ви информира за всеки   банков продукт и детайл, относно кредитиране!
Поздрави!

Инес Данова

Организатор, Игромания

Здравейте, бих искала да изкажа от мое име и от името на съпруга ми благодарности  на кредитния ни консултант Диляна Николова. Научихме за Creditchoice от фирмата-продавач на недвижимия имот, който ни предстоеше да закупим. Знаехме колко са тромави процедурите по отпускане на ипотечен кредит и колко много време и усилия отнема проучването за намиране на най-добра оферта от банка, затова решихме да се доверим на Creditchoice . Наш консултант беше Диляна Николова. За нас беше удоволствие да работим с Диляна и даваме нашата препоръка за нея. Тя е изключителен професионалист, който успя да ни предложи най-доброто решение за нас. Винаги беше на разположение, когато имахме въпроси и коментари, относно офертите от банките и изключително любезна ни обесняваше всички неясноти, които имахме. Даде ни много ценни съвети и насоки при избора на най-добрата оферта за нас, а и нещата се случваха по-бързо отколкото си ги представяхме.

Виолета Йонова

строителен инженер, "Билдинг Компани" ЕООД

Здравейте, искам да изкажа искрени ни благодарности на г-жа Диана Кондева за плофесионализма й.За  тази компания лазбрах случайно от мой колежка,която е използвала услите на Креди Чойс в частност на г-жа Кондева.Тя оправда всички наши очаквания за разбиране,бъзо справяне с всички очаквани и неочаквони ситуации и бързината и на работа.Напрови всичко по силите си и сме и безкрайно задължени.Препоръчвам услугите й на всеки който се нуждае от „сърцат приофесионалист“.

Елеонора Исмаил

Организатор работа с клиенти, Ви Ай Джи Сървисиз

Здравейте, искам да изкажа своите благодарности към г-жа Диана Кондева! В нея виждам желанието за съдействие, професионализъм, отдаденост. Аз съм от клиентите, които задават доста въпроси и се интересуват от всеки детайл. Вместо мен тя ходи във всяка банка, за да вземе най-добрата оферта и да ми я предостави спрямо изискванията които имах. След избиране на подходящата оферта, тя беше неотлъчна връзка между мен и банката до финализирането на самата сделката. Силно препоръчвам Диана и Creditchoice на всички, които се колебаят към коя банка или банков продукт да се насочат.

Доньо Донев

Системен инженер, SAP

Здравейте, искаме да изкажем нашите благодарности за работата ни с Весела Георгиева. Която ни консултираше по сделката ни, по закупуването на новият ни дом. Въпреки многото въпросителни и изисквания, които се появиха към нас и продавача, по време на целия процес, тя винаги беше много отзивчива и на разположение по всяко време. Реагираше много бързо и професионално на всичко, и съответно останахме много доволни от нейната работа. Поздрави!

Екатерина и Мартин Сотеви

Счетоводители

Искам да благодаря от мое име и това на приятеля ми, че ни срещна с Creditchoice и в частност с Анета Димитрова. Невероятен професионалист и човек. Първоначално не знаехме какво да очакваме, но Ани обясни всичко до най-малкия детайл в тегленето на ипотечен кредит. Беше на разположение по всяко време на денонощието. Интересуваше се от всяка стъпка, която предстоеше. Движеше всичката документация, свързана с банката, което за нас беше голямо облекчение. Всичко това беше напълно безплатно за нас.

Даниела Василева

Младши експерт

Здравейте ,бих искала да изкажа моите благодарности към Г-жа Анета Димитрова за проявения професионализъм,компетентност и невероятно отношение към мен .Останах изключително доволна от услугите Creditchoice и специално от нея за банковия продукт който ми бе предложен Пожелавам им много професионални успехи и все така да помагат на хората в нужда.

София Лозанова

Служител, Датекс ООД

Бих желала да изкажа своята благодарност към кредитния консултант Анета Димитрова. За нейното коректно отношение, професионализъм, грижа и внимание към клиента, при това напълно безплатно. Без никакво колебание се обръщам към нея всеки път, когато имам нужда от финансов съвет. За това я препоръчвам горещо на всеки, който има нужда от банково финансиране.

Виолета Якимова

Микробиолог

Възползвам се от възможността да благодаря на г-жа Анета Димитрова, моят консултант в Credit Choice.

Радвам се, че именно тя беше професионалистът, който коректно и с висока компетентност прецизира, предостави и ми съдейства на всеки етап, за получаване на най-доброто предложение и възможност за избор на кредит съответстващ на нуждите ми.

Без колебание препоръчвам г-жа Анета Димитрова.

инж. Христина Христова

Управител, VenusRoses Labsolutions

Бих искала да изкажа безкрайната си благодарност на г-жа Анета Димитрова, за високия професионализъм, коректност, търпение и личен подход.
Благодарение на нея имах спокойствието и увереността да взема информирано и обосновано решение при избора на банка кредитор.
През целият процес от предоставянето на варианти, през избора на най-доброто предложение за мен, всички документални детайлики, до деня на финалния договор с кредитиращата банка, Анета Димитрова беше до мен давайки ми отговор на всеки възникнал въпрос, съдействайки ми на всеки етап.
Всички ангажименти описани в представянето на компанията бяха изпълнение с цялата отговорност, компетентност, професионализъм и не на последно място лично отношение и индивидуален подход.
За мен беше чест и привилегия мой консултант да бъде именно професионалистът и човекът, Анета Димитрова.

Валентина Рангелова

Бих искал да споделя и моето мнение за отношенията ми с кредитните посредници от Кредит чойс. Историята (както при всеки вероятно) започва с абсолютна случайност. Ровейки се в нета и изпращайки онлайн запитвания към банки относно предоговаряне на ИК или за ПК, случайно съм пратил и запитване към сайта на Кредит чойс. На следващия ден веднага с мен се свърза г – жа Анета Димитрова, която по прекрсен начин ми обясни с какво се занимават и как би могла да ми съдейства в търсенето на решение на моят казус, като към края на разговора ни, естествено аз попитах колко ще трябва да им заплатя за услугата. Отговорът й бе – НИЩО. Аз като един „Тома Неверни“ останах изумен позовавайки се на мотото, че няма нищо безплатно на този свят. Но искам да подчертая, че тя на всяка наша среща и при всяко наше чуване по телефона ми казваше, че услугата за мен е абсолютно БЕЗПЛАТНА, дори когато подписвах договора с нея като лице на Кредит чойс, тя изрично подчерта изречението: КЛИЕНТА НЕ ДЪЛЖИ НИЩО. Разбира се всичко бе перфектно и моят казус бе решен за максимално време и без никакви излишни разходки до банката. Изключителен професионалист в лицето на г – жа Анета Димитрова, която в рамките на ден, два намери решението, от което имах нужда.
Давам своята препоръка за Анета Димитрова, познавайки вече нейната работа, професионализъм и не на последно място приятелско отношение.

Благодаря. Ани!

Милен Узунов

мениджър Логистика

Останахме изключително доволни от работата на Весела Георгиева в дългия процес по покупка на жилище и взимането на ипотечен кредит. Не усетихме процеса. По всяко време ни информираше за промени или необходими документи и  ни съдействаше за всяка стъпка, както и в комуникацията с банката и продавача. Весела подходи изключително професионално и с индивидуално внимание.

Георги Еленчев

Програмист

Бих искала да благодаря, от мое име и от името на моя съпруг, на Силвия Танина за безупречната работа и за добрите условия, които ни договори.

Изказваме специални благодарности за професионалното отношението, което получихме.Силвия е прекрасен човек и професионалист, който беше до нас във всички етапи на ипотечното кредитиране (от офертите на банките до сключването на сделката при нотариус.) Съдействаше ни за цялата документация, също така подробно и търпеливо ни обесняваше всички детайли, отговаряше ни на всички въпроси във всеки един момент.  Ние получихме изключително професионално и човешко отношение.Чувствахме се спокойни във всеки един момент, по отношение на всеки един въпрос, защото получавахме компетенти отговори и насоки. И най-важното, имахме доверие и сигурност в нашия кредитен консултант. Удоволствие беше за нас да работим с фирма CreditChoice.

Даваме нашата препоръка за Силвия Танина, ще останете изключително доволни от нейния професионализъм и коректно отношение.

Сърдечно благодарим!

Инна Александрова

Експерт, Софарма АД

Имах удоволствието да бъда клиент на Creditchoice ltd. От страна на Диляна Николова получих разбиране, невероятно добро обслужване и личното ангажиране към проблемите свързани с всички документи.

Изключително съм доволен и отново бих ползвал услугите на компанията.

Венелин Кържилив

Инженер, Ultraflex Power

В процеса на избор на банка, която да финансира потребността ни от средства за закупуване на собствено жилище , научихме за Creditchoice. Първоначално подходихме с недоверие към посредническо-консултантската дейност на институцията, тъй като бяхме скептични, че е възможно някой да ни даде по-благоприятни условия от тези, които ни даваха банките на пазара. След няколко седмици размишления и проучвания , чувайки препоръки от приятели и познати, им се доверихме, за което изобщо не съжаляваме. Спестиха ни доста време, напрежение и усилия, получихме селектирани най-добрите оферти за нас от различни банки, което се случи в рамките само на няколко дни, като за всичко това ние не им дрължахме нищо. Наш посредник беше Диляна Николова, която отговорно се зае със задачата да намери най-доброто решение за нас, според нашите желания и възможности. Бързина и ефективност, човешко отношение, целеустременост, коректност и любезност са само част от качествата, които притежава Диляна. Тя е изключителен професионалист, който отговаряше неуморно на нашите безброй въпроси. С опита и задълбочените ѝ познания като юрист, тя успя да ни даде ценни съвети и насоки, които ни бяха полезни за запознаване и разучаване на всички дребни детайли по документалната  част. Етусиамът и желанието ѝ да бъде в помощ на хората, да намира бързо и лесно решение на трудностите, направиха съвместната ни работа много лека и приятна. За нас беше удоволствие да работим с Диляна и даваме нашата препоръка за нея.

Сърдечно благодарим!

В. Каракашева и М. Гергов

Изказвам изключителна благодарност на кредитен консултант Велина Иванова.Впечатлена съм от високия професионализъм, грижа за клиента и бързо обслужване. Уникален човек ,по всяко време можех да се свържа с нея и да отговори на мойте безброй въпроси .Тя направи невъзможното възможно. Горещо я препоръчвам на всеки, който се нуждае от банково финансиране.

Силвия Бундова

С половинката ми останахме изключително доволни от помощта на Весела Георгиева в дългия процес по покупка на жилище и взимането на ипотечен кредит. Весела подходи изключително професионално и с индивидуално внимание към нашите нужди, информираше ни подробно за всяка една стъпка и движение на документи, не само при взимането на кредита, но и при цялостния процес на покупката на нашия нов дом.

Мартин Колев

Иформационно обслужване АД

Бих искала да дам своята препоръка и да изкажа голяма благодарност към кредитен консултант Диана Кондева. Признавам си, че самият процес по искане на кредит, с цялата документация, искане на оферти от различни банки, говорене с различни банкови служители ме ужасяваше! Диана е изключителен професионалист и доверявайки и се взех едно страхотно решение! Тя съдейства и движише всяка една стъпка от процеса – от избор на оферта до подписване на договор. Използвайки услугите на Credit Choice въобще не усетих процеса по искане на кредит и спестих изключително много време. Имам приятели, които са имали лош опит с други кредитни консултанти, но аз съм изключително доволна, оценявам много ролята на Диана и бих е препоръчала на Вас и на всички мои познати!

Мария Дундарова

Препоръчваме работата с CreditChoice и в частност финансовия консултант Весела Георгиева. Много добър професионалист, с много внимание към интересите на клиента . Процедурата беше максимално улеснена – от предварителното запитване за кредит до финалнта покупка на новия ни дом. Получихме много добри условия, ценни съвети и насоки. Със сигурност бихме се възползвали отново от услугите на Весела.

Георги Петров и Ралица Димитрова

Програмисти, Индевр ООД

Най-добрата реклама за качество и професионализъм става от уста на уста.
Наскоро кандидатствах за кредит за закупуване на балетна зала. Бях силно притеснена и не знаеща какво и как трябва да се случи. Моят адвокат ми сподели за една от най-добрите кредитни консултантки Весела Георгиева.
Погледнах скептично, защото преди това попаднах на други в този бранш и се оказа, че аз разбирам повече от тях (а аз нищо не разбирам от това).
В крайна сметка се доверих и всичко  което съм търсила да намеря в човека отсреща, който ще се занимава с моя кредит го открих. Качество, бързина, креативност, човешко отношение, отделено лично време, когато съм имала нужда да ми се разясняват въпроси, които дори в късните часове на деня се случваха.
За Весела Георгиева работно време няма, когато клиента има въпроси и притеснения. Тя е преди всичко човек, който е отдаден на клиента и го съпортва до финалната права на сделката.
Благодаря на Creditchoice Ltd. за това, че имат толкова високо квалифицирани служители, благодаря в частност на Весела Георгиева, за човешкото отношение и професионализъм.  Препоръчвам силно на онези, които искат качество и коректна работа.

Антония Лазарова

Управител, Педагог - хореограф, Балетна школа "RoyAL Dance" ЕООД

Изключително съм доволен от работата на Кредит Чойс и в частност на Г-жа Весела Георгиева, която беше с мен по целия път от запознанството ни до края на сключване на сделка. Помощта, съветите и допитванията ми до нея ми помогнаха много, не само в частност за отношенията ми с банковата институция, но и като цяло в тънкостите по придобиване на недвижим имот. Най-добрия кредитен консултант!
Поздрави и успехи!

Иван Бачев

Преди да започна процедурата за закупуване на жилище не бях запознат с услугите на кредитен консултант и че ми е необходим такъв. Изключително съм доволен от работата на Кредит Чойс и в частност на Г-жа Весела Георгиева, която беше с мен по целия път от запознанството ни до края на сключване на сделка. Помощта, съветите и допитванията ми до нея ми помогнаха много, не само в частност за отношенията ми с банковата институция, но и като цяло в тънкостите по придобиване на недвижим имот. Повтарям се, но съм изключително доволен. Благодаря Ви! Успехи!

Никола Найденов

Охрана, Летище София

Дълги години правихме опити за закупуване на апартамент. И нещата се случват, когато е трябвало да станат. Запознахме се с Анета Димитрова от Credit Choice, която ни помогна да осъществим дългогодишната си цел. Беше през цялото време до нас, напътстваше ни, даваше ни съвети, провеждаше цялата комуникация с банката – кредитор. Имахме и доста „напечени“ ситуации, в които тя се справи като истински професионалист! Благодарим й, че вярваше до край, че ще ни се получат нещата, че се адаптираше към промените в процесите изключително бързо. За нея това беше една от всичките сделки, но тя имаше индивидуален подход към нашата ситуация, именно защото разбира, че за нас това е повече от цел и сделка – нашият дом! Aко не беше Credit Choice вероятно още щяхме да мечтаем за дом, но благодарение на компанията и Ани, вече го имаме!

Силвия Гавраилова

Безкрайни бладарности на Весела Георгиева и целия екип на Creditchoise!
Получих препоръка за Весела от мой колега и след като се видяхме лично, тя спечели доверието ми. Поговорихме на дълго и широко коя банка би предложила най-добри условия за кредит за нашия профил и избахме най-подходящата. Весела се държи изключително професионално и в същото време приятелски. Тя оказа много голямо съдействие и по време на целия процес по закупуване на жилище, помощ с документите и морална подкрепа.
Благодаря, Весела! Пожелавам много здраве, късмет и успехи на теб и цялата фирма!

Даниела Маджарова

Специалист тестване на софтуер, Westernacher & Partner Consulting EOOD

Здравейте,искам да благодаря на Весела Георгиева съдействието при теглене на кредит. Предложи ми няколко банки с който да работим,подбра най-добрите условия и ми остави право на избор. Исключителен професионалист с удоволствие се работи с нея. Благодаря ти Весела много ми помогна. Пожелавам на теб и Creditchois много успех във всичко!

Силвия Русева

Монтажник комбинирани изделия/МКИ/, Фесто Производство ЕООД

Моля, изпратете вашата препоръка