Мнения на клиенти

Здравейте.
Изказвам огромна благодарност към госпожа Велина Иванова. Съдейства ми за взимане на 2 кредита. Отношението и професионализма бяха на най-високо ниво. Благодаря и че ме изслуша и отговори на всеки мой глупав въпрос. По всяко време беше на разположение и избра най- доброто отговарящо на моите потребности.
Препоръчвам с две ръце госпожа Иванова на всеки който има нужда от насока и кредит към някоя банка. В студ, дъжд и сняг ходихме до банки, нотариуси и всякакви институции и до последно беше с мен.
Благодаря, че беше с мен и продължавай в същия дух с неизчерпаемата енергия, която имаш.

Емилия Танева

графичен дизайнер, Маус-ПС ЕООД

Здравейте! Искам да благодаря на Велина Иванова за това,че ми помогна да си купя така мечтаното жилище. Беше винаги на разположение да ми отговаря на многото въпроси,които ме вълнуваха. Страхотен професионалист и човек. Горещо я препоръчвам,и отново Благодаря!

Аделина Пешева

Инспектор качество

Здравейте,
Изказвам огромни и искренни благодарности на екипа на Creditchoice,и най-вече на Г-жа Велина Иванова!
Еден истиски професионалист, отдаден изцяло на работата си и на нас(клиентите на Creditchoice)! Благодарение на този човек успях да закупя отдавна чаканият дом,за който мечтаех от десетилетие.Горещо препоръчвам г-жа Иванова на всеки,който има нужда от насока и кредит от някоя банка,тя е точната персона!!!
Страхотно отношение и човечност от нейна страна,което с днешна дата и голяма рядкост!
Искренни благодарности още веднъж!

Асен Николов

Управител, Арт Енерджи ЕООД

Бих искал да изкажа впечатленията си от съвместната ни работа с консултантите от Creditchoice Ltd, най-вече с Диляна Николова. Със съпругата ми сме очаровани от нейното старание, всеотдайност и отзивчивост. За нас тя е невероятен професионалист!Избра няколко оферти за нас, като даде всичко от себе си да сключим договор в най-кратки срокове. Спести ни много време в обиколки и лутане по банките.
Искрено сме благодарни за цялото време и внимание, което ни отдели!

Горещо препоръчвам Диляна Николова!

Константин Константинов

Оператор, Насекомо

Здравейте! Искам да благодаря на Велина Иванова за това, че ми помогна да си купя така мечтаното жилище. Беше винаги на разположение да ми отговаря на многото въпроси, които ме вълнуваха. Страхотен професионалист и човек. Горещо я препоръчвам и отново Благодаря!

Аделина Пешева

Инспектор качество

Здравейте.
Изказвам огромна благодарност към госпожа Велина Иванова. Съдейства ми за взимане на 2 кредита. Отношението и професионализма бяха на най-високо ниво. Благодаря и че ме изслуша и отговори на всеки мой глупав въпрос. По всяко време беше на разположение и избра най- доброто отговарящо на моите потребности.
Препоръчвам с две ръце госпожа Иванова на всеки който има нужда от насока и кредит към някоя банка. В студ, дъжд и сняг ходихме до банки, нотариуси и всякакви институции и до последно беше с мен.
Благодаря, че беше с мен и продължавай в същия дух с неизчерпаемата енергия, която имаш.

Емилия Танева

графичен дизайнер, Маус-ПС ЕООД

Здравейте,
Благодаря на Велина Иванова!
Благодаря за бързината, точността на информацията, предоставената професионална консултация, помощ и подкрепа и спестеното време!
Велина, ти си истински професионалист, отдаден и човечен!
Желая ти здраве и успехи!
Препоръчвам фирма Creditchoice!

Ива Чолеева

ИТ Специалист

Здравейте,
Бих искала да изкажа своята огромна благодарност на кредитния консултант Велина Иванова.
Това е един истински професионалист в своята област и бих препоръчала на всеки, който има нужда от професионално мнение, точна насока и внимателно обслужване.
Благодаря за помощта и бързината с която се справи.

Диана Захариева

Управител, ДН КОНСТРАКШЪН ЕООД

Сърдечно препоръчвам като кредитен консултант Велина Иванова.

Вели, огромно благодаря за усилията, времето, енергията, подкрепата, търпението, разбирането и човечността ти.

Не беше лесно, но се случи и се радвам, че ти беше до мен по време на цялото това изпитание и ми помогна в сбъдването на една мечта.

Благодаря, че нито веднъж не осъди избора ми, не подложи на съмнение преценката ми и подходи с изключително разбиране и емпатия към всяко мое решение.

Направи моята кауза своя и я отстоява докрай не просто като професионалист, но и като приятел.

Никога не се променяй!

Дарина Георгиева

Здравейте,
Благодаря на Creditchoice и хората които защитаваха интересите ми, за цялата всеотдайност и труд който положиха, за да успея да се сдобия с мечтания дом.
Ще продължавам да работя с екипа и препоръчвам на всеки, който има нужда от професионалисти, да се обърне към тях!

Огромно благодаря на Силвия Танина!

Станислав Кацаров

Мениджър

Искам да изкажа хиляди благодарности на нашият кредитен консултант Силвия Танина – Creditchoice Ltd. за всичко което направи за нашето семейство, за всеотдайността с която работи, за милото и приятелско отношение което получихме. Ако и вие имате нужда от помощ и по простичко обяснение за банковата бюрокрация, то несъмнено използвайте услугите на Силвия Танина и услугите на кредитен посредник – Creditchoice Ltd.
Там ще вземат нещата присърце и с отношението си ще ви накарат да се почувствате най-важният клиент. Те не почиват, винаги имат време за своите клиенти и търпението да обяснят и 100 пъти ако трябва за да разберете.
Обичам ви. Специални благодарности на Силвия Танина, за това, че помогна да сбъднем нашите мечти, че ни даде кураж, когато ние се бяхме отчаяли. Остани си все така всеотдайна в работата, все така лъчезарна и позитивна и все така мила и добра с хората.

сем. Николови

Здравейте,
Искаме да благодарим на Creditchoice и особено на Велина Иванова!Благодарение на тях успяхме да се сдобием с  имот.
Предвид положението, в което се намира  страната ни, тя успя в кратките срокове да ни свърже с правилната за нас банка и да доведем сделката до финал в последния работен ден преди Коледа.
Благоадрим отново на нашия кредитен консултант Велина Иванова, за професионализма и  всички усилия, които положи, за да сбъдне нашата мечта.
С радост ще Ви препоръчваме на приятели и познати.
За нас беше удоволствие да работим с Велина!
Бъдете здрави!

Надежда Тодорова и Калоян Кръстев

специалист продажби, ЗК Лев инс

Здравейте, наскоро се възползвахме от услугите на CreditChoice. Наш консултант бе Весела Георгиева. От самото начало Весела изрази индивидуален подход към нас предлагайки ни различни варианти за кредитиране, така че най – добре да се впишат в нашите нужди. Тя съпровождаше целия процес и комуникация между банката и инвеститора. Наблюдавайки протичащата кореспонденция мога да кажа, че по този начин Весела ни спести страшно много време и нерви.Вече успешно преминахме през сделката за придобиване на имота и дори след това Весела продължи да изразява интерес какво се случва и дали имаме въпроси или проблеми с които да помогне.

Със сигурност бихме препоръчали Весела на наши близки и приятели!

Благодарим за услугите, Иван и Мел!

Иван Топчийски

Програмист, Епам Системс

Здравейте,
Огромно благодарим на Весела Георгиева, огромно благодарим на Creditchoice! Без тяхната професионална и компетентна намеса и етика нямаше как да  направим сделка за покупка на имот с ипотечен кредит. Времето ни притискаше и всичко трябваше да се случи в рамките на месец декември. Е, Весела Георгиева направи и невъзможното и се случи. В последния работен ден между Коледа и Нова година бяхме на сделка. Минахме през много трудности, но за всяка стъпка, за всеки документ, за всичко Весела Георгиева беше насреща и с нейната компетентна  намеса и работа с лекота ги преодоляхме и финализирахме сделката.
Благодарим Весела Георгиева! Бъдете здрава и благословена!
Не се колебайте, свържете се с нея, тя е Човекът, който ще ви информира за всеки   банков продукт и детайл, относно кредитиране!
Поздрави!

Инес Данова

Организатор, Игромания

Здравейте, бих искала да изкажа от мое име и от името на съпруга ми благодарности  на кредитния ни консултант Диляна Николова. Научихме за Creditchoice от фирмата-продавач на недвижимия имот, който ни предстоеше да закупим. Знаехме колко са тромави процедурите по отпускане на ипотечен кредит и колко много време и усилия отнема проучването за намиране на най-добра оферта от банка, затова решихме да се доверим на Creditchoice . Наш консултант беше Диляна Николова. За нас беше удоволствие да работим с Диляна и даваме нашата препоръка за нея. Тя е изключителен професионалист, който успя да ни предложи най-доброто решение за нас. Винаги беше на разположение, когато имахме въпроси и коментари, относно офертите от банките и изключително любезна ни обесняваше всички неясноти, които имахме. Даде ни много ценни съвети и насоки при избора на най-добрата оферта за нас, а и нещата се случваха по-бързо отколкото си ги представяхме.

Виолета Йонова

строителен инженер, "Билдинг Компани" ЕООД

Здравейте, искам да изкажа искрени ни благодарности на г-жа Диана Кондева за плофесионализма й.За  тази компания лазбрах случайно от мой колежка,която е използвала услите на Креди Чойс в частност на г-жа Кондева.Тя оправда всички наши очаквания за разбиране,бъзо справяне с всички очаквани и неочаквони ситуации и бързината и на работа.Напрови всичко по силите си и сме и безкрайно задължени.Препоръчвам услугите й на всеки който се нуждае от „сърцат приофесионалист“.

Елеонора Исмаил

Организатор работа с клиенти, Ви Ай Джи Сървисиз

Здравейте, искам да изкажа своите благодарности към г-жа Диана Кондева! В нея виждам желанието за съдействие, професионализъм, отдаденост. Аз съм от клиентите, които задават доста въпроси и се интересуват от всеки детайл. Вместо мен тя ходи във всяка банка, за да вземе най-добрата оферта и да ми я предостави спрямо изискванията които имах. След избиране на подходящата оферта, тя беше неотлъчна връзка между мен и банката до финализирането на самата сделката. Силно препоръчвам Диана и Creditchoice на всички, които се колебаят към коя банка или банков продукт да се насочат.

Доньо Донев

Системен инженер, SAP

Здравейте, искаме да изкажем нашите благодарности за работата ни с Весела Георгиева. Която ни консултираше по сделката ни, по закупуването на новият ни дом. Въпреки многото въпросителни и изисквания, които се появиха към нас и продавача, по време на целия процес, тя винаги беше много отзивчива и на разположение по всяко време. Реагираше много бързо и професионално на всичко, и съответно останахме много доволни от нейната работа. Поздрави!

Екатерина и Мартин Сотеви

Счетоводители

Искам да благодаря от мое име и това на приятеля ми, че ни срещна с Creditchoice и в частност с Анета Димитрова. Невероятен професионалист и човек. Първоначално не знаехме какво да очакваме, но Ани обясни всичко до най-малкия детайл в тегленето на ипотечен кредит. Беше на разположение по всяко време на денонощието. Интересуваше се от всяка стъпка, която предстоеше. Движеше всичката документация, свързана с банката, което за нас беше голямо облекчение. Всичко това беше напълно безплатно за нас.

Даниела Василева

Младши експерт

Здравейте ,бих искала да изкажа моите благодарности към Г-жа Анета Димитрова за проявения професионализъм,компетентност и невероятно отношение към мен .Останах изключително доволна от услугите Creditchoice и специално от нея за банковия продукт който ми бе предложен Пожелавам им много професионални успехи и все така да помагат на хората в нужда.

София Лозанова

Служител, Датекс ООД

Бих желала да изкажа своята благодарност към кредитния консултант Анета Димитрова. За нейното коректно отношение, професионализъм, грижа и внимание към клиента, при това напълно безплатно. Без никакво колебание се обръщам към нея всеки път, когато имам нужда от финансов съвет. За това я препоръчвам горещо на всеки, който има нужда от банково финансиране.

Виолета Якимова

Микробиолог

Възползвам се от възможността да благодаря на г-жа Анета Димитрова, моят консултант в Credit Choice.

Радвам се, че именно тя беше професионалистът, който коректно и с висока компетентност прецизира, предостави и ми съдейства на всеки етап, за получаване на най-доброто предложение и възможност за избор на кредит съответстващ на нуждите ми.

Без колебание препоръчвам г-жа Анета Димитрова.

инж. Христина Христова

Управител, VenusRoses Labsolutions

Бих искала да изкажа безкрайната си благодарност на г-жа Анета Димитрова, за високия професионализъм, коректност, търпение и личен подход.
Благодарение на нея имах спокойствието и увереността да взема информирано и обосновано решение при избора на банка кредитор.
През целият процес от предоставянето на варианти, през избора на най-доброто предложение за мен, всички документални детайлики, до деня на финалния договор с кредитиращата банка, Анета Димитрова беше до мен давайки ми отговор на всеки възникнал въпрос, съдействайки ми на всеки етап.
Всички ангажименти описани в представянето на компанията бяха изпълнение с цялата отговорност, компетентност, професионализъм и не на последно място лично отношение и индивидуален подход.
За мен беше чест и привилегия мой консултант да бъде именно професионалистът и човекът, Анета Димитрова.

Валентина Рангелова

Бих искал да споделя и моето мнение за отношенията ми с кредитните посредници от Кредит чойс. Историята (както при всеки вероятно) започва с абсолютна случайност. Ровейки се в нета и изпращайки онлайн запитвания към банки относно предоговаряне на ИК или за ПК, случайно съм пратил и запитване към сайта на Кредит чойс. На следващия ден веднага с мен се свърза г – жа Анета Димитрова, която по прекрсен начин ми обясни с какво се занимават и как би могла да ми съдейства в търсенето на решение на моят казус, като към края на разговора ни, естествено аз попитах колко ще трябва да им заплатя за услугата. Отговорът й бе – НИЩО. Аз като един „Тома Неверни“ останах изумен позовавайки се на мотото, че няма нищо безплатно на този свят. Но искам да подчертая, че тя на всяка наша среща и при всяко наше чуване по телефона ми казваше, че услугата за мен е абсолютно БЕЗПЛАТНА, дори когато подписвах договора с нея като лице на Кредит чойс, тя изрично подчерта изречението: КЛИЕНТА НЕ ДЪЛЖИ НИЩО. Разбира се всичко бе перфектно и моят казус бе решен за максимално време и без никакви излишни разходки до банката. Изключителен професионалист в лицето на г – жа Анета Димитрова, която в рамките на ден, два намери решението, от което имах нужда.
Давам своята препоръка за Анета Димитрова, познавайки вече нейната работа, професионализъм и не на последно място приятелско отношение.

Благодаря. Ани!

Милен Узунов

мениджър Логистика

Останахме изключително доволни от работата на Весела Георгиева в дългия процес по покупка на жилище и взимането на ипотечен кредит. Не усетихме процеса. По всяко време ни информираше за промени или необходими документи и  ни съдействаше за всяка стъпка, както и в комуникацията с банката и продавача. Весела подходи изключително професионално и с индивидуално внимание.

Георги Еленчев

Програмист

Бих искала да благодаря, от мое име и от името на моя съпруг, на Силвия Танина за безупречната работа и за добрите условия, които ни договори.

Изказваме специални благодарности за професионалното отношението, което получихме.Силвия е прекрасен човек и професионалист, който беше до нас във всички етапи на ипотечното кредитиране (от офертите на банките до сключването на сделката при нотариус.) Съдействаше ни за цялата документация, също така подробно и търпеливо ни обесняваше всички детайли, отговаряше ни на всички въпроси във всеки един момент.  Ние получихме изключително професионално и човешко отношение.Чувствахме се спокойни във всеки един момент, по отношение на всеки един въпрос, защото получавахме компетенти отговори и насоки. И най-важното, имахме доверие и сигурност в нашия кредитен консултант. Удоволствие беше за нас да работим с фирма CreditChoice.

Даваме нашата препоръка за Силвия Танина, ще останете изключително доволни от нейния професионализъм и коректно отношение.

Сърдечно благодарим!

Инна Александрова

Експерт, Софарма АД

Имах удоволствието да бъда клиент на Creditchoice ltd. От страна на Диляна Николова получих разбиране, невероятно добро обслужване и личното ангажиране към проблемите свързани с всички документи.

Изключително съм доволен и отново бих ползвал услугите на компанията.

Венелин Кържилив

Инженер, Ultraflex Power

В процеса на избор на банка, която да финансира потребността ни от средства за закупуване на собствено жилище , научихме за Creditchoice. Първоначално подходихме с недоверие към посредническо-консултантската дейност на институцията, тъй като бяхме скептични, че е възможно някой да ни даде по-благоприятни условия от тези, които ни даваха банките на пазара. След няколко седмици размишления и проучвания , чувайки препоръки от приятели и познати, им се доверихме, за което изобщо не съжаляваме. Спестиха ни доста време, напрежение и усилия, получихме селектирани най-добрите оферти за нас от различни банки, което се случи в рамките само на няколко дни, като за всичко това ние не им дрължахме нищо. Наш посредник беше Диляна Николова, която отговорно се зае със задачата да намери най-доброто решение за нас, според нашите желания и възможности. Бързина и ефективност, човешко отношение, целеустременост, коректност и любезност са само част от качествата, които притежава Диляна. Тя е изключителен професионалист, който отговаряше неуморно на нашите безброй въпроси. С опита и задълбочените ѝ познания като юрист, тя успя да ни даде ценни съвети и насоки, които ни бяха полезни за запознаване и разучаване на всички дребни детайли по документалната  част. Етусиамът и желанието ѝ да бъде в помощ на хората, да намира бързо и лесно решение на трудностите, направиха съвместната ни работа много лека и приятна. За нас беше удоволствие да работим с Диляна и даваме нашата препоръка за нея.

Сърдечно благодарим!

В. Каракашева и М. Гергов

Изказвам изключителна благодарност на кредитен консултант Велина Иванова.Впечатлена съм от високия професионализъм, грижа за клиента и бързо обслужване. Уникален човек ,по всяко време можех да се свържа с нея и да отговори на мойте безброй въпроси .Тя направи невъзможното възможно. Горещо я препоръчвам на всеки, който се нуждае от банково финансиране.

Силвия Бундова

С половинката ми останахме изключително доволни от помощта на Весела Георгиева в дългия процес по покупка на жилище и взимането на ипотечен кредит. Весела подходи изключително професионално и с индивидуално внимание към нашите нужди, информираше ни подробно за всяка една стъпка и движение на документи, не само при взимането на кредита, но и при цялостния процес на покупката на нашия нов дом.

Мартин Колев

Иформационно обслужване АД

Бих искала да дам своята препоръка и да изкажа голяма благодарност към кредитен консултант Диана Кондева. Признавам си, че самият процес по искане на кредит, с цялата документация, искане на оферти от различни банки, говорене с различни банкови служители ме ужасяваше! Диана е изключителен професионалист и доверявайки и се взех едно страхотно решение! Тя съдейства и движише всяка една стъпка от процеса – от избор на оферта до подписване на договор. Използвайки услугите на Credit Choice въобще не усетих процеса по искане на кредит и спестих изключително много време. Имам приятели, които са имали лош опит с други кредитни консултанти, но аз съм изключително доволна, оценявам много ролята на Диана и бих е препоръчала на Вас и на всички мои познати!

Мария Дундарова

Препоръчваме работата с CreditChoice и в частност финансовия консултант Весела Георгиева. Много добър професионалист, с много внимание към интересите на клиента . Процедурата беше максимално улеснена – от предварителното запитване за кредит до финалнта покупка на новия ни дом. Получихме много добри условия, ценни съвети и насоки. Със сигурност бихме се възползвали отново от услугите на Весела.

Георги Петров и Ралица Димитрова

Програмисти, Индевр ООД

Най-добрата реклама за качество и професионализъм става от уста на уста.
Наскоро кандидатствах за кредит за закупуване на балетна зала. Бях силно притеснена и не знаеща какво и как трябва да се случи. Моят адвокат ми сподели за една от най-добрите кредитни консултантки Весела Георгиева.
Погледнах скептично, защото преди това попаднах на други в този бранш и се оказа, че аз разбирам повече от тях (а аз нищо не разбирам от това).
В крайна сметка се доверих и всичко  което съм търсила да намеря в човека отсреща, който ще се занимава с моя кредит го открих. Качество, бързина, креативност, човешко отношение, отделено лично време, когато съм имала нужда да ми се разясняват въпроси, които дори в късните часове на деня се случваха.
За Весела Георгиева работно време няма, когато клиента има въпроси и притеснения. Тя е преди всичко човек, който е отдаден на клиента и го съпортва до финалната права на сделката.
Благодаря на Creditchoice Ltd. за това, че имат толкова високо квалифицирани служители, благодаря в частност на Весела Георгиева, за човешкото отношение и професионализъм.  Препоръчвам силно на онези, които искат качество и коректна работа.

Антония Лазарова

Управител, Педагог - хореограф, Балетна школа "RoyAL Dance" ЕООД

Изключително съм доволен от работата на Кредит Чойс и в частност на Г-жа Весела Георгиева, която беше с мен по целия път от запознанството ни до края на сключване на сделка. Помощта, съветите и допитванията ми до нея ми помогнаха много, не само в частност за отношенията ми с банковата институция, но и като цяло в тънкостите по придобиване на недвижим имот. Най-добрия кредитен консултант!
Поздрави и успехи!

Иван Бачев

Преди да започна процедурата за закупуване на жилище не бях запознат с услугите на кредитен консултант и че ми е необходим такъв. Изключително съм доволен от работата на Кредит Чойс и в частност на Г-жа Весела Георгиева, която беше с мен по целия път от запознанството ни до края на сключване на сделка. Помощта, съветите и допитванията ми до нея ми помогнаха много, не само в частност за отношенията ми с банковата институция, но и като цяло в тънкостите по придобиване на недвижим имот. Повтарям се, но съм изключително доволен. Благодаря Ви! Успехи!

Никола Найденов

Охрана, Летище София

Дълги години правихме опити за закупуване на апартамент. И нещата се случват, когато е трябвало да станат. Запознахме се с Анета Димитрова от Credit Choice, която ни помогна да осъществим дългогодишната си цел. Беше през цялото време до нас, напътстваше ни, даваше ни съвети, провеждаше цялата комуникация с банката – кредитор. Имахме и доста „напечени“ ситуации, в които тя се справи като истински професионалист! Благодарим й, че вярваше до край, че ще ни се получат нещата, че се адаптираше към промените в процесите изключително бързо. За нея това беше една от всичките сделки, но тя имаше индивидуален подход към нашата ситуация, именно защото разбира, че за нас това е повече от цел и сделка – нашият дом! Aко не беше Credit Choice вероятно още щяхме да мечтаем за дом, но благодарение на компанията и Ани, вече го имаме!

Силвия Гавраилова

Безкрайни бладарности на Весела Георгиева и целия екип на Creditchoise!
Получих препоръка за Весела от мой колега и след като се видяхме лично, тя спечели доверието ми. Поговорихме на дълго и широко коя банка би предложила най-добри условия за кредит за нашия профил и избахме най-подходящата. Весела се държи изключително професионално и в същото време приятелски. Тя оказа много голямо съдействие и по време на целия процес по закупуване на жилище, помощ с документите и морална подкрепа.
Благодаря, Весела! Пожелавам много здраве, късмет и успехи на теб и цялата фирма!

Даниела Маджарова

Специалист тестване на софтуер, Westernacher & Partner Consulting EOOD

Здравейте,искам да благодаря на Весела Георгиева съдействието при теглене на кредит. Предложи ми няколко банки с който да работим,подбра най-добрите условия и ми остави право на избор. Исключителен професионалист с удоволствие се работи с нея. Благодаря ти Весела много ми помогна. Пожелавам на теб и Creditchois много успех във всичко!

Силвия Русева

Монтажник комбинирани изделия/МКИ/, Фесто Производство ЕООД

Бих искала да изкажа своята благодарност към г-жа Весела Георгиева за съдействието от нейна страна по намирането на подходящо за мен финансово решение. Запознахме се по време на работна среща за презентиране дейността на Creditchoice. Няколко месеца по-късно се обърнах към нея с молба за съдействие. Проявявайки своя професионализъм, г-жа Георгиева предложи най-доброто решение за рефинансиране на мой кредит. Благодарение на това, аз успях да реализирам своя план и да създам клуб за занимания по интереси. С удоволствие препоръчвам работата с консултант Весела Георгиева – в нейно лице клиентите откриват персонално отношение и професионално решение на своите финансови потребности.

Мариана Златкова

Управител, Арт клуб - Full STEAM Ahead

Никога не съм предполагала, че процедурата по теглене на кредит може да бъде лесна и без стрес за клиента, до като не попаднах на Велина Иванова. Изключителен професионалист и човек, на когото можеш безрезервно да се довериш, а доверието в днешно време и особено при сделки с пари е изключителна рядкост. Ключът към нейната работа е индивидуалния подход към клента и неговите потребности и възможности. Специално й благодаря за успешната работа и удовлетворяващия краен резултат! Желая успех на целия екип! Не може да си представите, колко ценно време и нерви ще си спестите, ако им се доверите!

Мая Василева-Четрокова

директор на училище

Специални благодарности на Велина Иванова за безупречната работа и добрите условия, които успя да договори. Присъстваше на всички етапи при ипотечно кредитиране с пълно съдействие при изготвянето на цялата документация, за което съм безкрайно благодарен. С радост бих предпоръчал на всички познати да се доверят на професионалните съвети и подкрепа вместо да си блъскат главата сами.

Явор Пенчев

Специалист Регулаторни Дейности, Фармалекс България

Бих искала сърдечно да благодаря на Велина Иванова за нейната точност, отговорност и подкрепа. Тя е изключително позитивен човек, който отговаря детайлно на всеки въпрос и дава професионални съвети и насоки  в областта на финансите и кредитирането. Препоръчвам я на всеки и й желая много успехи занапред!

Мариана Славова

Учител, ЧСУ "Свети Георги"

Бихме искали да изкажем своята благодарност и страхотни впечатления от вашата фирма, в частност Мария Георгиева, която ни оказа пълно съдействие във всяка стъпка – от  кандидатстването ни за жилищен кредит до приключване на сделката. Получихме подробна консултация, сравнения на няколко варианта и препоръка за най-изгодния според нуждите ни кредит. Мария беше на разположение по всяко време, за всякакви въпроси, както свързани със самия имот и необходимата документация, така и свързани с банковия кредит. Сделката ни приключи успешно и заслугата за бързото и безпроблемно придобиване на имота в голяма степен е точно нейна.
Препоръчваме работата на Creditchoice и Мария Георгиева като кредитен консултант на всеки, който мисли да предприеме сложното начинание по покупка на жилище, защото е много по-лесно, сигурно и спокойно да се работи с професионалисти.

Ивета Миткова и Цветомир Ковачев

Софтуерен инженер, Меншън Технолоджи

Здравейте, бихме искали да изкажем своята голяма благодарност към екипа на  Кредит чойс в лицето на Весела Георгиева, с която имахме щастието да се запознаем. И ние като много други хора имахме спешна нужда от смяна на лижището. Това се оказа голям проблем, който преди да срещнем Весела изглеждаше не решим. Тя ни показа какво е професионализъм, какво е да вършиш работата си не само защото трябва, а защото искаш да я свършиш по най-добрия начин и в крайна сметка  от това най-облагодетелстван е клиента. Повярвайте има огромна разлика дали вършиш работата си на 100%  и то с такъв ентусиазъм или просто защото си длъжен. Весела беше по всяко време на разположение, готова да отговори компетентно на всеки наш въпрос и да реши всеки възникнал проблем. Ако не беше тя още щяхме да се лутаме от един банков офис до друг. За това с две ръце бихме я препоръчали на всеки един наш близък и познат, който има нужда от този вид услуга. Защото с такъв професионалист като Весела човек си спестява страшно много време, нерви и пари Сърдечно ти благодарим за всичко Весела. Бъди здрава, все така добра в работата си, целеустремена и сбъдваща нечии мечти!
Успех, Венера и Илиян!

Венера и Илиян Димитрови

Искам да изразя голямата си благодарност към Диана Кондева. В нея виждам рядко срещани в днешно време, професионализъм, отдаденост и постоянство. Въпреки натовареността ѝ, постоянно ме обгрижва като клиент, не само в работно време. Аз съм от трудните клиенти, които задават много въпроси, но тя има търпението да отговоря на всеки един от тях. Силно препоръчвам Диана и Creditchoice на всички, които се колебаят към коя банка или банков продукт да се насочат.

Мая Петкова

Офис Административен Мениджър

Благодаря и препоръчвам горещо кредитен консултант Диана Кондева от Кредит Чойс. Тя ми помогна много за получаване на два ипотечени кредита в годините с не малко специфики. Съдейства ми с всичко – от събирането на оферти, до усвояването на кредитите, както и за застраховка живот. Предоставяше ми изчерпателна информация. Спести ми много време и нерви. Истински професионалист! На всеки, на когото предстои кредит, препоръчвам да се възползва от услугите й, за да намери най-правилното решение за себе си!

Десислава Масова

Инспектор, Държавен служител

Искам да благодаря специално на Диана Кондева за съдействието по вземането на ипотичен кредит.
Преди да разбера за услугата Kредитен консултант потърсих сама услугите на банки, но без желания резултат. Губех време и нерви да ходя по банките и да си искам оферти, разглеждането на които ми отнемаше още време и в крайна сметка голяма част от параметрите бяха неясни за мен. Беше доста неприятно и уморително.
Изразявам удовлетвореност от професионализма и отзивчивостта на Диана. Тя ми помогна от началото до края с намиране на най-добрата оферта за мен, съдейства ми след това за вадене на документи, беше с мен през целия път до финала. Действа експедитивно, коректно, професионално и в интерес на клиента. Препоръчвам на всеки който има нужда от кредитна услуга.

Вероника Симеонова

Контрольор-качество, Би Ей Глас България

Бих искала да споделя и моя опит с кредитния консултант Дияна Кондева от Credit Choice.  Изключителен професионалист, с който беше удоволствие да работя. Намери ми няколко оферти от различни банки и ми обясни всички тънкости по тях. Насочи ме кое е най-изгодното кредитно решение за мен. Бих я препоръчала на всеки, тъй като услугата, която предлагат Credit Choice е страхотна – спестяват безценното ни време, намират най-изгодни и същевременно сигурни решения. И всичко това е безплатно за крайния клиент. Безценно…

Магдалена Лалева

Експерт, Българска народна банка

Уважаеми Дами и Господа, искам да изкажа своята благодарност към г-жа Велина Иванова, която въпреки трудната ситуация, в която се намираме успя да ми помогне в намирането на подходящо за мен финансово решение по моя проблем. Горещо ви препоръчвам нейното съдействие! С уважение:

Теодора Табакова

Учител, ЧДГ"Д-р Мария Монтесори"

Здравейте,

Искам да изкажа своята искрена благодарност за съдействието в процеса по обединяването на няколко кредитни задължения в едно на екипа на Creditchoice и в частност на г-жа Мария Георгиева и г-жа Диляна Николова – две усмихнати и мили дами, истински професионалисти в това, което правят. Те извървяха с мен пътя от подаване на заявление за кредит до подписването на договора за усвояването му, т.е. от начало до край.
Благодарение на тяхната компететност и подкрепа успях бързо и лесно да открия най-добрия за мен, към настоящия момент кредитен продукт, благодарение на което значително намалих месечната си вноска и така освободих достатъчно средства от месечния си бюджет за други по-приятни разходи. :)))
Първоначално бях скептично настроена (предвид безплатната услуга, която предлагат), но в последствие се оказа, че Creditchoice наистина работи и препоръчвам на всеки, който се изгуби в морето от информация да не се колебае, а да им да даде шанс с тяхната експертиза да му помогнат да открие най-подходящия продукт за нуждите му – те го заслужават, наистина.
В заключние ще кажа, че със сигурност бих използвала услугите им отново.
Благодаря Ви от сърце за отношението и помощта, момичета!

С респект,

Женя Стефанова

асистент централен мониторинг, Айкювия РДС България

Здравейте,

Бих искала да благодаря от свое, както и от името на съпруга ми, за помощта и подкрепата на Силвия Танина и Credit choice.

След първата ни среща усетих позитивната й нагласа и след като поговорихме разбрах, че имам възможност да осъществя повече, от това, което първоначално исках да постигна.

Благодарение на нейния професионализъм, опит и контакти, процедурата по рефинансирането на съществуващия ни ипотечен кредит, беше лесна. През цялото време разсчитахме на своевременна консултация за стъпките, които следват, което спести загуба на време и нерви.

Приветствам всеки, който е решил да финансира мечтите си посредством банков кредит, да се довери на Силвия. С нейната подкрепа нещата се случват плавно и спокойно!

С пожелание за успешни проекти на Силвия и Credit choice,

Милена Димитрова

Бизнес координатор, Евромаркет Кънстракшън ЕАД

Искам да изкажа невероятна благодарност на Весела Георгиева от Кредит Чойс за предоставянето на услуга от много високо ниво. Всички условия, който бяха уговорени по моят кредит отговаряха напълно на изискванията ми и бяха постигнати многократно по-лесно благодарение на Весела. Тя отдели специално индивидуално внимание и подход към самия мен, като ме информираше за всякакви развития, представляваше ме пред нужните институции, защитавайки моите интереси, и екпедитивното финализиране на моят кредит. В следствие на нейната работа ми бяха спестени множество усилия, разправии и проучвания на условия и клаузи по договора ми с банката. Силно препоръчвам услигите на Весела Георгиева и компанията, която тя представлява!

Ивайло Атанасов

SAP програмист, Вестернахер и партньори кънсълтинг ЕООД

Изключителен професионализъм в лицето на г-жа Силвия Танина. С нейна помощ успяхме да изберем банка и да договорим процента финансиране от който се нуждаехме за невероятно кратък срок. Благодаря за добре свършената работа и лични съвети!!!

Георги Чепандов

Data Scientist, Hewlett Packard Enterprise

Благодаря и препоръчвам кредитен консултант Весела Георгиева от Кредит Чойс. Тя ми помогна много за получаване на ипотечен кредит с не малко специфики. Съдейства ми с всичко – от събирането на оферти, до усвояването на кредита. Предоставяше ми изчерпателна информация, включително за тънкости, които нямаше кой друг да ми ги каже. Спести ми много време и нерви. Истински професионалист! На всеки, на когото предстои кредит, препоръчвам да се възползва от услугите й, за да намери най-доброто решение.

Галина Шекерова

Ръководител Административен отдел

Изключително гъвкаво и професионално отношение от началото до края! Силно препоръчвам услугите на Creditchoice!

Георги Петров

ДФ "Земеделие"

С настоящата препоръка бих желал да благодаря на г-жа Мария Георгиева и целия екип на Кредит Чойс.

Изключително високо квалифициран екип, работи експедитивно, целенасочено и изключително коректно. Много силна подкрепа, при изготвяне на документално административната част по сключването на кредитнио сделки. Препоръчвам горещо на всеки, който планира да предприеме теглене на потребителски, ипотечни кредити, предоговаряне и рефинансиране на широк спектър от кредити.

Георги Ташев

Продуктов мениджър, Шрак Техник ЕООД

Благодаря на Кредит Чойз. Препоръчвам работата с консултант Диана Кондева. Работи бързо, точно, коректно, съдейства по подготовката на документите и всички параметри на кредитната сделка. Прилага професионално и персонално отношение към клиента.

Цветан Цветков

Счетоводител

Здравейте, наскоро осъщесвихме ипотечният кредит от който се нужаехме с помощта на г-жа Диана Кондева. Искаме да й благодарим още веднъж, защото тя ни спести много време, много главоболия, много недоразумения… С нейната експертна помощ успяхме да осъществим кредита сраввнително бързо и определено по един ефективен и спокоен начин. Препоръчваме я горещо!!! С нейният професионализъм се справихме с належащите грижи без да губим време и усилия. Благодаря!!!

Гинка Борисова

HR

Здравейте, искам да изкажа сърдечни благодарности на Credit Choice и специално на Велина Иванова за професионалното и лично отношение, бързата реакция и отличното съдействие за получаването на кредит. Пожелавам ви много успехи и ще препоръчвам вашите услуги на приятели и колеги.

Владимир Събев

Управител, Събев Криейтивс ЕООД

С настоящата препоръка искам да благодаря на г-жа Диляна Николова за нейното експертно съдействие при покупката на нашия имот. Изключително съм доволен от услугата кредитен консултант и специално от работата на г-жа Николова. Бих препоръчал на всеки, който би искал да си улесни живота и да придобие имот по един сравнително безболезнен начин да се обърне към “Кредит Чойс”. Услуга, за която не предполагах до преди месец ми спести огромни главоболия и ме напътстваше в един важен за мен момент! Благодаря и продължавайте до помагате на хората!

Светлин Илиев

Seebridge International

Специални благодарности за г-жа Анета Димитрова за нейния професионализъм и за оказаното ми съдействие.
С нейна помощ избрах банка и закупих желания от мен имот.

Георги Чепилев

Старши софтуерен инженер, IТ компания

Здравейте, искам да изкажа огромни благодарности към екипа на Кредит Чойс и в частност към лецето Диляна Николова. Благодарение на нейния професионализъм, процесът по отпускане на Кредит за покупка на жилище, мина безпроблемно и в кратък срок. Бих използвала нейните услуги отново и силно препоръчвам.
Пожелавам успех на целия екип и още много доволни клиенти!

Елица

Счетоводител

Искам да изкажа огромната си благодарност към “Кредит Чойс”ЕООД в лицето на Диляна Николова и Мария Георгиева, по време на съвместната ни работа по намирането и усвояването на най-добрия кредит за мен всички възникнали проблеми бяха решени бързо и компетентно с невероятен професионализъм! Много съм доволна от качеството и бързината на “Кредит Чойс”, смятам винаги да им се доверявам! Мили,любезни, уникални професионалисти! Щастлива съм че ви познавам!Горещо препоръчвам! Обичам те Диляна Николова! Ти направи от невъзможният кредит възможен!

Десислава Георгиева

София хотел Балкан

Здравейте,
Благодаря на г-жа Силвия Танина за цялостното й съдействие при кандидатстването ни за жилищен ипотечен кредит. Беше трудно, беше почти невъзможно, но за „Кредит чойс“ ЕООД и Силвия Танина – това е рутина. Работата с нея за нас беше удоволствие. Спестихме много излишни нерви, ходене по различни банки и напразно чакане.
Благодарим Ви г-жо Танина! Желаем Ви много професионални и лични успехи!

Асен Руенов

Продавач – консултант, „ИРЛ Трейдинг“ ЕООД

Здравейте,
Благодаря на „Кредит чойс“ ЕООД в лицето на г-жа Силвия Танина за професионалното отношение и човечността, с които се отнесе към мен.
След дългото търсене на подходяща банка, безсмислено попълване на документи, празни обещания и т.н., г-жа Силвия Танина направи от невъзможното – възможно. Бързо, точно и коректно свърши цялата работа по финансирането на жилищния ми кредит.
Благодаря ти, Силвия Танина! Желая успех на теб и колегите ти!

Михаела Георгиева

Продавач – консултант, „Кросс трейдинг“ ООД

Здравейте,
Благодаря Ви, че Ви има!
Изказвам огромната си благодарност към г-жа Силвия Танина за отзивчивостта и професионализма, с които се отнесе към мен. За нея няма неразрешим проблем.
Кандидатствайте за кредит, когато Ви се налага и колкото и да е трудно, не се отказвайте.
Силвия Танина стои зад Вас.
Поздравления за екипа на „Кредит чойс“ ЕООД за правилният подбор на персонала! Успех!

Динка Димитрова

Експерт „Човешки ресурси“, „МЛ – Инженеринг“ ЕООД

Здравейте,
Искам да изкажа благодарността си към Велина Иванова за помощта ѝ за финансиране на семейното ни жилище. Абсолютното ѝ професионално отношение улесни целия процес и всичко стана доста бързо и спокойно. Твърдо препоръчвам нейните услуги.

Никола Хаджиев

Speedy JSC

Здравейте,
искам да изкажа своята благодарност за организацията и съдействието на г-жа Силвия Танина за избора на най-подходящата банка, рефинансирането и успешното разрешаване на появилите се предизвикателства.
Много коректно и професионално отношение.
Силно препоръчвам услугите на услугите на Кредит Чойс ЕООД.

Ивайло Станев

инж. проектант/ водещ, "Геопроект" ЕООД

Изказвам моята огромна благодарност на Г-жа Анета Димитрова за всички добрини, които направи за мен! Благодарение на нея си върнах усмивката, радостта от живота и вярата в доброто! Пет месеца никоя банка не ми отпусна заем за рефинансиране! И когато стана най-тежко, като ангел спасител се появи Тя – Анета Димитрова! За две седмици и аз вече бях рефинансирал всичко! Защо ли не я срещнах по-рано! Бъди благословена и връщай и други като мен към радостта и щастието от живота! Благодаря ти!

Мариян Запрянов

Зам. директор, МБАЛ гр. Кърджали

Здравейте,
Искам да изкажа огромната си благодарност за помощта,която получих от Вас. Безкрайно съм възхитена от професионализма на екипа и най-вече на Анета Димитрова и Надежда Маджарова, без тях нямаше да успея. Отново благодаря и продължавайте все така.

Десислава Петрова

Управител , магазин Хиполенд

Поздравления и специални благодарности на Анета Димитрова и целия екип на Кредитчойс.
Професионална, стегната и разбираема консултация, съобразена с изискванията на клиента. Лесна и бърза комуникация.

Момчил Русинов

Привет !!! Искам да изкажа своите благодарности към вашата институция,в лицето на г-жа Анета Димитрова,за професионализма и отношението спрямо клиентите (визирам себе си) . Толкова адекватно поведение и коректност,бързина и коректност не бях очаквал. Препоръчвам Ви, защото се убедих. Поздрави.

Мартин Костов

Управител, Частна фирма, Варна

Тук е мястото да споделя отличните си впечатления и огромната си благодарност за съвместната ни дейност и оказаното съдействие от Велина Иванова – кредитен консултант в Кредит Чойс.
След обстойно проучване, получих:
*професионално консултиране за избор на банка-кредитор с най-добри условия за мен
*компетентно съдействие за събиране на необходимите документи
*лична и професионална подкрепа от началото до финализиране на сделката.
Благодаря за добре свършената работа и горещо препоръчвам!

Иглика Нецова

главен счетоводител

Здравейте,

Искам да благодаря на Credit Choice и особено на Весела Георгиева за професионализма и оказаното съдействие!
Лично бях проучил повечето банки преди да я потърся, а и имах познати в две от тях, но офертите, които тя беше изготвила не бяха по-лоши когато ги сравних с тези на познатите ми, така че мога да ви кажа от личен опит, че тук интересът ми беше защитен на 100%.

Също така, понеже се спрях на банка, която определя сума за довършителни работи (КСС) за жилище на шпакловка и замазка едва след оценката му, в последствие бях предявил претенции към банката да се завиши сумата, защото за ремонта ми трябваха повечко пари и тук отново Весела успя да окаже съдействие и банката в крайна сметка реши да увеличи сумата, така че съм изключително благодарен и за това!

И последно, Весела винаги отговаряше на въпросите ми, информираше ме редовно относно напредъка по кредита, беше коректна и даже свърши част от работата на брокерите по документацията, която е нужна за изповядване на сделка. Не познавам колегите ѝ, но лично препоръчвам Весела Георгиева!

Благовест Балчев

Старши софтуерен инженер, IТ компания

Благодаря на Кредит Чойс и по специално на г-жа Мария Георгиева и Велина Иванова за високия професионализъм и перфектна организация!
Велина, Голямо Благодаря за всичко, което направи за мен!
Ти ми спести много време и усетих огромна човещина, защити на моите права и ми донесе спокойствие и увереност.
Фирмата е с прекрасен екип и професионално отношение и винаги ще я препоръчвам на мои близки и познати.
Пожелавам успехи в професионален и личен план!

Мая Андонова

Зам. Гл. Счетоводител, Геострой АД

Бих желал да благодаря на Credit Choice и по-специлно на  Весела  Георгиева за професионалното и любезно отношение! Благодаря и за помощта, която ни оказа за кандидатстването и тегленето на ипотечен кредит – спестихме време, което е ценно и много нерви!
Препоръчах и на приятелско семейство, защото си задлужавате! Желая Ви много успехи, благодаря Ви отново!

Първан Атанасов

Международен шофьор, Найтранс ЕООД

Използвам мястото да благодаря на компанията ви, за това, че се отнесе с изключителен професионализъм, към това да осъществя покупка на собствено жилище!
Благодаря на Велина Иванова-кредитен консултант и Надежда Димитрова-консултант недвижими имоти във вашата компания/фирма.
Още от първият разговор с тях разбрах, колко е важно да предадеш точна информация за целия този път, който трябваше да изминем заедно до получаването на ключовете.
Те бяха хората, без които нямаше да успея! За, по-малко от месец успяха да намерят жилище, отговарящо на изискванията ми, документите по кредита да бъдат обработени и изповядването на зделката пред нотариус.
Това се случи, без да ме ангажират дори и за ден в иначе напрегнатото ми ежедневие.
За мен беше чест и удоволствие да работя с вас!

Мариан Белев

Технолог-Гранулиране, Софарма АД

Здравейте!
Бих желала да изразя мнението си във връзка със съвместната ни работа с Кредит Чойс по отпускането на жилищен и потребителски кредит. Към фирмата, и в частност към кредитния консултант – Велина Иванова, бях насочена от свой колега. Велина оказа голямо съдействие през цялото време, нужно за решаването на моя въпрос – от търсенето на най-подходящите оферти, оформяне на нужната документация, през неколкократните ходения до банката, срещите с нотариуса и т.н. От личен опит мога да кажа, че Велина Иванова като представител на Кредит Чойс показа висок професионализъм и отлично ниво на компетентност, подкрепа и съдействие, защитавайки права на клиента.
Искам сърдечно да благодаря за топлото и професионално отношение и за изключителната точност и коректност по време на нашето сътрудничество! Горещо препоръчвам Кредит Чойс като сигурен и надежден партньор на всички бъдещи клиенти.

Найме Мустафа

Учител, Детска градина

С настоящето, искам да изкажа своята огромна благодарност към Диана Кондева – кредитен консултант към Кредит Чойс ЕООД. Обслужването, което получих от г-жа Кондева, за отпускане на ипотечен и потребителски кредит, беше на високо професионално ниво. Въпреки съпътстващите ни затруднения (създадени от някои банки), г-жа Кондева не се отказа и съдейства успешно за предоставянето ми на много добра оферта за за ипотечен кредит. Уверен съм, че с хора като г-жа Кондева, Кредит Чойс ЕООД има реалната възможност да расте и просперира в бъдеще!

Борислав Йовчев

Специалист управление на въздушното пространство, РВД

Благодаря Кредит Чойс за оказаното съдействие и професионализъм. С помощта на Кредит Чойс успях да намеря чудесен нов дом за моето семейство, подплатен с възможно най-доброто финансиране. Сърдечни благодарности на Мария Георгиева за усилията които положи и превърна всичко в лек и безпроблемен процес. Кредит Чойс ЕООД е фирма с прекрасен екип и фантастични професионалисти и не бих се поколебал да препоръчам услугите на Кредит Чойс ЕООД на колеги и приятели.

Виктор Леонов

Управител, Хотел Консулт ЕООД

Бих искала да изкажа огромната си благодарност на Credit Choice и по-специално на Диана Кондева, която направи невъзможното възможно за нас. Тя ни подкрепяше , когато имахме  трудни моменти и спънки и търсеше  не просто задоволителни решения, а най-добрите за нас. Изключително съм впечатлена от високия професионализъм и най-вече от човешкото отношение и приятелската помощ.

Благодаря от сърце! Препоръчала съм ви на приятели, пред който гарантирам, че ще получат същото внимание и отнощение.

Теодора Цветкова

Технически сътрудник, ZPlast Ltd

Във връзка с изтеглянето на ипотечен кредит, бих желалa да изразя впечатленията си от съвместната  работа с кредитен консултант Велина Иванова, представител на Кредит Чойс ЕООД.
От самото начало на кандидатстване за кредита, се доверих изцяло на услугите на  Велина. Тя подгови цялата необходима документация и ми предостави подробни и ясни оферти от банките, които си бях избрала. Във всеки един момент ми съдействаше с информация и отговаряше на възникналите въпроси около офертите, така че накрая избрах най- подходящата за мен, която максимално ме удовлетворяваше.
Всички документи, които бяха необходими на банката за отпускане на кредита, бяха попълнени максимално бързо и безпроблемно, благодарение на работата на Велина. Не усетих никакви затруднения с кандидатстването и получаването на ипотечния кредит. Също така, в деня на изповядване на сделката, Велина Иванова беше заедно с мен при нотариуса, като много ми помогна с попълването на всички докуемнти. Това ми донесе допълнително спокойствие и сигурност.
Натрупаният опит и постигнатите резултати са гаранция, че Велина Иванова заслужава доверие.
Въз основа на всичко казано по-горе, смятам Кредит Чойс ЕООД  за коректен и надежден партньор и с удоволствие ги препоръчвам, на всички бъдещи клиенти.

Мариета Вълчанова

Експерт маркетинг, Геострой АД

Искам да изкажа безкрайни благодарности на Весела Георгиева за усърдната работа и експертиза по моя случай. Трябваше за доста кратко време да получим одобрение за ипотечен кредит, да изповядаме сделка и след това да получим потребителски кредит. Весела отся най-добрите оферти от банките, подаваше нужните документи винаги, когато трябваха, и движеше сделката в бърз и успешен завършек.

Димитър Дянков

счетоводител, Cargill Bulgaria

Бих желал да благодаря на Credit Choice и по-специлно на Диана Кондева за изключително професионалното и любезно отношение и огромната помощ която ни оказа за кандидатстването и тегленето на ипотечен кредит. 
Горещо препоръчвам услугите на Credit Choice тъй като те спестяват както време, нерви и усилия така и финансови средства! 
Сърдечно благодаря!

Радослав Щерев

IT Specialist, LDC

Здравейте,
Искам да поздравя и да благодаря на Анета Димитрова. Имах доста затруднено кредитно положение,но заедно с нея намерихме пътя към решението на този проблем. Поздравявам я за това търпение и спокойствие,с което работи. Горещо препоръчвам!!! Със сигурност в бъдеще ще потърся отново нея за кредитни сделки. Поздрави на нея и екипа и.

Красимир Христов

Интер Карс

Безкрайни благодарности на Велина Иванова и екипа на Credit Choice. Велина беше до нас на всяка стъпка и направи всичко да е лесно. Тя свърши тежката работа и ни спести време и нерви. Препоръчвам я горещо на всеки!
Професионално отношение, от което ще останете доволни!

Любина

Старши специалист, БТК

Бих желала да изкажа най-големи благодарности на екипа на Credit Choice. Благодаря за големия професионализъм, отношение, помощ и съдействие, които ми оказахте в моя индивидуален случай. Специални благодарности на Надежда Димитрова и Мария Георгиева, които бяха моите лични консултанти. Много съм впечатлена и доволна от фактът, че те бяха винаги на разположение за всякаква информация , съдействие и за оказаната помощ при подредбата на документите.

Любка

Благодаря на Credit Choice за професионализма, точното отношение и голямата помощ, която ми оказаха при рефинансиране на моят кредит.Благодаря и на Велина Иванова, която беше моят кредитен консултант и съм изключително впечатлена от това, че беше винаги на разположение за всякаква информация и съдействие.

Убедена съм , че без тяхната помощ целият процес по рефинансирането щеше да е доста по-дълъг и трудоемък за мен.

Пожелавам им успех!

Ирена Несторова

IN HOME

Благодаря на Анета Димитрова и Кредит Чойс за това, че ми помогнаха да предприема една от най-сериозните стъпки в моя живот – тегленето на жилищен кредит. Впечатлена съм от вниманието, което ми отделиха, и изчерпателната информация, която ми предоставиха.
Елеонора А.

Софтуерен инженер

Бих искала да изкажа огромната си благодарност на Credit Choice и по-специално на Велина Иванова, с която работих по доста трудна сделка. Получих пълно съдействие във всяка една стъпка от кредитирането до покупката на жилището. Велина( Ина) беше до мен, за да ми разясни детайли и особености, да ме подкрепи в трудни моменти и спънки в процеса. Изключително съм впечатлена от високия професионализъм и най-вече от човешкото отношение и приятелската помощ.

Благодаря от сърце! Бих ви препоръчала на всеки, който поема по този път с пълната увереност, че е в добри ръце.

Успех!

Златина Филипова

преподавател, Британски съвет

Привет

Искам да изкажа благодарност от бързата намеса и решаване на моя проблем с финансиране за покупка на имот, на Кредит чойс и най-вече на Велина Иванова.

Пожелавам на нея и целия екип много успехи, както лични, така и професионални!

Румяна Мангова

Главен счетоводител, ГЕОСТРОЙ АД

Благодаря на екипа на Кредит чойс и специално на Силвия Танина за професионализма, коректността и чудесния подход към клиента, съобразен с неговите желания и цели!
На Силвия и целия екип пожелавам много успехи!
Павел Цонев

БТВ Медия Груп

Благодаря на г-жа Силвия Танина за страхотния професионализъм, подкрепа и търпение, която прояви през целия процес – от началните срещи по избиране на най-добрите опции до финализирането на сделката. Съветите, които получих, определено ми помогнаха да разбера детайли, които преди това изобщо не съм осъзнавал, че са от значение.

Препоръчвам горещо на всеки, който се двоуми дали да ползва услугите на кредитен консултант!

Успех на Силвия и нейните колеги в бъдещите начинания!

Теодор Цочев

QA Engineer

Искам да благодаря специално на Велина Иванова за съдействието по взимането на кредит. Преди да разбера за тях цялото ходене по банки и събиране на оферти ми беше доста неприятно и уморително. Велина ми помогна от началото до края със намиране на най-добрата оферта за мен, съдейства ми след това за вадене на документи, беше с мен през целия път до финала (при това без никакво заплащане). Препоръчвам на всеки който имо нужда от кредитна услуга.

Силвия Гаврилова

фармацевт, Софармаси

Благодаря на г-жа Силвия Танина за нейната отзивчивост и професионализъм.

Получих по- добри оферти и от тези, които сам бях събрал и имах огромна помощ с документите.

Георги Младенов

инженер, Хюлет Пакард

Искам да изкажа най-големи благодарности на екипа на Кредит чойс и най-вече на Весела Георгиева, която показа лична ангажираност и голям професионализъм. 
Препоръчвам я с две ръце, на всеки който има нужда от всякакъв вид финансиране!

Весела Георгиева, БЛАГОДАРЯ още веднъж, че намери най-доброто за нас!

Симона Иванова

Здравейте ! Благодарна съм на Кредит-чойс , представен от кредитния консултант г-жа Весела Георгиева за това, че успях да рефинансирам ипотечния си кредит при възможно най-ниския лихвен процент и най-добрите условия за мен. Весела не само оказа пълно съдействие, не само показа висок професионализъм, тя ми спести много време и нерви – нещо твърде ценно за мен. Впечатлена съм от експедитивността и коректността й, ежеминутната й ангажираност, и отношение към клиента. Препоръчвам горещо Весела на всеки който има нужда от помощ при необходимо банково финансиране. Пожелавам на целия екип успешна година !

Мариета Константинова

Доктор по дентална медицина, Д-р М.Константинова АИПМДП 6112 ЕООД

Здравейте 🙂 Мен думата кредит ме плаши и то доста 🙁 Но както гласи старата максима “ човек дори и добре да живее….” му се налага. Аз имах прекрасния късмет приятел да ми препоръча Диана Кондева – няма да пиша за професиобализма й, за лъчезарната усмивка само ще споделя, че при почти невъзможни първоначални параметри тя успя да получи кредитиране за моята идея и то при супер условия. А най- голямото удоволствие беше леката работа с нея, разбиране, гъвкавост и най- хубавото за последно ДОВЕРИЕ 🙂 В днешно време да се довериш е трудно, а Диди е такъв човек – печели доверието и не го предава !!! Благодаря !

Деница Иванова

Управител, Бг травел ООД

Искам да изкажа най-големи благодарност на екипа на Кредит Чойс и най-вече на Диана Кондева, която се отличи с високият си професионализъм и експертиза в областта на кредитното финансиране. 

Благодарение на нея успях да финансирам така мечтаното за мен първо жилище, при това на страхотно ниска лихва и удобна за мен месечна вноска. Преди да се запозная с Кредит Чойс изгубих ценно време за мен в нерви и ходене по банки и без желания резултат. 
Всичко се случи експедитивно, коректно, професионално и в мой интерес, което искрено ме впечатли. 

Получих подкрепата, спокойствието, човешкото отношение и сигурността на един истински професионалист, а това е най-важното за нас клиентите! Без нейното сътрудничество и Кредит Чойс, тази мечта нямаше да се превърне в реалност. Благодаря!

Николай Драгоев

Специалист, ДП РВД

Здравейте! Искам да изкажа благодарности към екипа на Creditchoice за добрата и организирана работа и най-вече на Весела Георгиева, която показа голям професионализъм и лична ангажираност през цялото време! Пожелавам още успехи на екипа!

Моника Костова

Сънфудс България ЕООД

Creditchoice ме впечатлиха с лично отношение, силно отстояване позицията на клиента и безусловна всеотдайност. Специални благодарности на Диана Кондева, която даде всичко от себе си и помогна в разрешаването на редица казуси.

Стоян Иванов

Управител, ONLIME

Здравейте! Искам да изкажа благодарност на екипа на Кредит Чойс и най-вече на Весела Георгиева, която се отличава с високият си професионализъм и експертиза в областта на кредитното финансиране. Благодарение на нея успях да рефинансирам ипотечния и потребителския си кредит и да получа допълнително финансиране за нов автомобил. И всичко това на страхотно ниска лихва, по-малка месечна вноска за един и същ период от време. Това което Весела Георгиева направи за мен, преди правех сам. Губех време и нерви да ходя по банките и да си искам оферти, но без желан резултат. Поради това препоръчвам на всеки Кредит Чойс. Те постигат това, което ние сами не бихме постигнали в избора на банка и получаването на най-добра оферта. Весела Георгиева ми оказа пълно съдействие при изкарването на необходимите документи. Действа експедитивно, коректно, професионално и в интерес на клиента. Лично се зае с решаването на проблеми, които ми бяха създадени от старата банка. Това говори за нейната всеотдайност, мотивация и отговорност. Изградените й контакти със служители на различни банки и дават информационно превъзходство и гъвкавост при извличането на най-добри условия за желания кредит в интерес на клиента. Пожелавам на Весела Георгиева и Кредит Чойс още много клиенти, които със сигурност ще останат доволни. Успешна нова 2019 г.

Евлоги Христов

Експерт, ДАНС

Здравейте! Искам да изкажа огромната си благодарност за добрата работа и професионално отношение на Creditchoice. Благодаря специално и за изключителното съдействие на Мария Георгиева, за нейната лоялност, работа в интерес на клиента, лесната комуникация, както и прецизността в действията и предложенията, които получих за ипотечният си кредит! Г-жа Мария Георгиева следеше всички срокове и предостави няколко опции от различни банки. Допълнително получих подкрепа, спокойствие, човешко отношение и сигурност, а това е най-важното за нас клиентите! Без нейното сътрудничество и Creditchoice нямаше да се справя. Благодаря!

Никола Николов

Програмист, Кодикс България

Изключително съм благодарна на екипа на Creditchoice за професионалното отношение и отлично свършената работа! Благодарение на Силвия успях да извадя всички необходими документи в срок, без да губя ценно време по институции, както и да получа най-добрите предложения за ипотечен кредит от няколко банки! Несъмнено бих препоръчала Creditchoice на всеки, който има нужда от финансови услуги!
Елена Костадинова

Риск Асет ООД

Здравейте, искам да изкажа огромната си благодарност към целия Ви екип и най-вече към Ани Димитрова. Без вас нямаше да постигна това за което се борих дълго време. Ани с нейния професионализъм и упоритост успя да направи това което други не успяха. Благодаря.

Анелия Панова

Управител , Лидл България ЕООД

Здравейте,

Бих искала да изкажа специална благодарнист на Анета Димитрова за отзивчивостта и високия професионализъм и да пожелая на нея и целия Ви екип нови успехи.

Светлана Челебиева

Професионално и коректно отношение от компанията и специално от г-жа Диана Кондева. В рамките на малко повече от седмица получих четири оферти от различни банки, на две от които съм дългогодишен клиент. Във всеки от случаите предложенията бяха по-добри от това, което ми беше оферирано до момента. Спестих си освен пари, и много ценно време.

Диди, благодаря още веднъж. Ще съм щастлив да работим и за в бъдеще!

Иван К

Здравейте, бих искала  специално да благодаря на кредитен консултант Надежда Маджарова, и на целия екип на Creditchoice, за всички усилия и отделено време за решаването на моя сложен казус, които завършиха успешно. Пожелавам много професионални успехи! Благодаря още веднъж, ще препоръчвам на всеки нуждаеш се от кредитна консултация!
Валентина Иванова

Здравейте ,
Искам лично да благодаря на кредитен консултант Анета Димитрова!
Страхотен професионалист, отзивчива, с личен подход към клиента. Всичко изглежда лесно и разбираемо!
Препоръчвам я (Анета Димитрова) с две ръце на всеки, който се нуждае от всякакъв вид финансиране.
Благодаря ти Ани!
Павлина Шопова

Мениджър логистика

Здравейте,
Бих искала специално да благодаря на  кредитен консултант Надежда Маджарова за бързата реакция, усилията, които положи и личната ангажираност! Много съм доволна и препоръчвам компанията на всеки, който се нуждае от кредит!
Дария Райкова

мениджър логистика, Капаска Груп

Здравейте, 
Специално искам да благодаря на Силвия Танина, кредитен консултант на Creditchoice Ltd.
Тя е коректна и отговорна в изпълнението на всеки поет ангажимент спрямо клиента. Отнася се към него с огромно разбиране. Полага необходимите усилия за клиента, да остане доволен и то в най-кратък срок.
В допълнение към отношението и работата и с клиента, мога да добавя, че Силвия Танина е невероятен професионалист и ще намери решение за всеки.
Впечатлена съм от работата и. С радост бих препоръчала г-жа Танина на всеки, който се нуждае от банково финансиране или от кредитна консултация.
Дора Бандакова

инженер

Здравейте ,
Искам да специално да благодаря на кредитен консултант Анета Димитрова. Впечатлен съм от личната ангажираност, високия професионализъм и грижата за клиента. Препоръчвам Анета Димитрова на всеки, който се нуждае от банково финансиране.
Благодаря ти Ани!

Юрий Генов

счетоводител, Улично осветление ЕАД

Бих искала да изкажа своята благодарност на Ани Димитрова и целият екип на Кредитчойс за огромния професионализъм и отговорност. Искрено препоръчвам услугите им на всеки, който има нужда от банков кредит!

Теодора Томчева

технолог, Софпринт груп АД

Здравейте!
Бих искала да изкажа огромната си благодарност за работата на кредитен консултант Мария Георгиева! Впечатлена съм от високия й професионализъм, умението й за преговори, грижата за клиента и работата в кратки срокове.Горещо препоръчвам на всеки , който има нужда от консултиране за кредит, да се възползва от услугите й.
Мария Георгиева , благодарим, че намери най-доброто решение за нас!

Ралица Стамова

директор, ЧДГ "Симба"

Ч.Н.Г 2018!
Изказвам изключителна БЛАГОДАРНОСТ  на кредитен консултант  Диана Кондева. Впечатлена съм от високия професионализъм, грижа за клиента и бързо обслужване. Силно ме впечатли нейния опит в жилищното и потребителското кредитиране и знанията, с които разполага за пазара в съответния момент. Тя е  изключително подготвена, ентусиазирана, енергична  и отдадена на работата си. Работи  в динамична среда и кратки срокове и положи изключителни усилия, за да ми осигури  най-доброто предложение, а за мен беше важно да се чувствам спокойна и сигурна в  нея, на чиято преценка се доверявам. Мога да твърдя, че за мен е удоволствие да работя с професионалист като нея. Диана се отнася с изключително внимание и разбиране към всеки клиент. Спазва поетите ангажименти, и което е по-важно, винаги е в услуга на клиента . Горещо я  препоръчвам на всеки, който се нуждае от банково финансиране. 
Благодаря!!!
Поздрави
Красимира Денкова-Делева

Човешки ресурси (Специалист), Конвой Уорд АД

Здравейте,
Преди около месец имах удоволствието да използвам услугите предоставени от Вашата фирма. Бих искал да Ви благодаря за бързата реакция и проявения от вас професионализъм. По-специално бих искал да благодаря и на г-жа Силвия Танина за нейната отзивчивост и професионализъм.
С уважение,
Борис Узунов

Здравейте,
Изказвам изключителна благодарност на кредитен консултант Мария Георгиева. Впечатлена съм от високия професионализъм, грижа за клиента и бързо обслужване. Горещо препоръчвам на всеки, който се нуждае от банково финансиране.
Благодаря
Десислава Мирославова

Експерт маркетинг, Медикард ООД

Бях изключително впечатлена от подхода и задълбочения анализ, който консултантите от Creditchoice направиха за мен, за да мога да се възползвам от най-изгодния кредит. Силно ме впечатли техният опит в жилищното и потребителското кредитиране и знанията, с които разполагаха за пазара в съответния момент. Те са изключително подготвени, ентусиазирани, енергични и отдадени на работата си. Работиха в динамична среда и кратки срокове и положиха изключителни усилия, за да ми осигурят най-доброто предложение, а за мен беше важно да се чувствам спокойна и сигурна в хората, на чиято преценка се доверявам.

Пожелавам им УСПЕХ и силно препоръчвам на всички, които ще се впуснат в „приключението“ банково финансиране, да си изберат надеждния партньор – Creditchoice!

Поля Борисова

Мениджър ключови клиенти, Euler Hermes Bulgaria

До скоро нямах идея какво е кредитен посредник, но попаднах чрез познати на Кредит Чойс. Възползвах се от услугите им  и мога да кажа, че останах очарован от обслужването. Първото нещо, което ми направи впечатление е отношението. Срещнахме се в извънработно време, тъй като ми е трудно да изляза от работа.

Преди да науча за кредитния консултант, бях се заел да търся сам оферти от различни банки, но процеса беше много труден и объркващ за мен.  След консултацията получих по- добри оферти и от тези, които сам бях събрал. А на всичкото отгоре имах огромна помощ с документите.

Най-много ми хареса,  че нямаше такси за услугите, които използвах и спестих много време  и нерви.

Поздрави!

Сергей Спасов

Електротехник, Нестле България АД

Радвам се, че имам възможността да споделя впечатленията си от Силвия Танина, кредитен консултант на Creditchoice Ltd.

Познавам Силвия от близо 3 години, през които съм ползвал нейните банкови услуги не веднъж. Мога да твърдя, че за мен е удоволствие да работя с професионалист като нея. Силвия се отнася с изключително внимание и разбиране към всеки клиент. Спазва поетите ангажименти, и което е по-важно, винаги е в услуга на клиента.

eng. Minko Minkov

Production Director, Sopharma PLC

Здравейте,

Бих искала да споделя впечатленията си от екипа на Creditchoice. Познавам лично по-голяма част от кредитните консултанти. Работила съм с Мария Георгиева, Диана Кондева и Силвия Танина.

Прекрасни професионалисти, доказали се в годините в областта на кредитните консултации.

Лично ангажирани и винаги подготвени да дадат адекватно решение на казуси, които служителите в банките неглежират.

Вярвам, че със съдействието на кредитен консултант, избора и тегленето на кредит са в пъти по-лесни за клиента.

Пожелавам им успех и още много доволни клиенти!

Поздрави,

Shtiliyana Panayotova

Logistics Director, Sopharma Pharmaceuticals

Имах удоволствието да кандидатствам за кредит, ползвайки услугите на кредитния консултант Мария Георгиева. Изключително коректно и професионално консултиране, експедитивна работа и много изгодни условия на кредита. Препоръчвам горещо!

Христина Иванова

Началник отдел „Опаковки“, Софарма АД

Познавам Силвия от няколко години. Всеки път се възхищавам на личната й ангажираност, професионалзма, познаването на материята с която се занимава. Без колебание се обръщам към нея всеки път щом имам нужда от финансов съвет.

Lilyana Milusheva

Specialist Customer Service, JACOBS DOUWE EGBERTS

Здравейте,

Бих искал да споделя впечатленията си от съвместната си работа с консултантите на Creditchoice Ltd. Преди да ползвам услугите им бях изключително скептично настроен към подобни услуги, тъй като свързвах услугата на кредитния посредник с допълнително заплащане за мен. Въпреки това се доверих, благодарение на личното ни дългогодишно познанство и съвместната ни работа по друг проект. Бях много приятно изненадан. Не само, че не заплатих нищо допълнително, напротив намериха ми наистина изгодно предложение за лихви, които не предполагах, че има. Съдействаха ми при различните етапи на подготовка и събиране на документи. Спестиха ми и време,  и усилия да обикалям и събирам предложения.

Благодарен съм и препоръчвам на всеки!

Boris Tepeshanov

Manager, Plan B Design

Моля, изпратете вашата препоръка