Лихви по ипотечни кредити

Ипотечни кредити

Ипотечни кредити

Според статистиката на Българската народна банка (БНБ) лихвите по ипотечните заеми продължават да се понижават и през 2019 г., като средния процент на лихвата по предлаганите ипотечни кредити е достигнал 3.16%. При някои банки даже минават под границата от 3%. В зависимост от промоциите на конкретната банка, условията за отпускане, платежоспособността на клиентите и т.н., лихвите варират.

 

Наем или заем?

При тези нива на лихвите по ипотечните кредити, излиза много по-изгодно да купите имот с ипотека, отколкото да живеете под наем. Все пак това не се отнася за абсолютно всички случаи, а зависи от конкретните условия.

Наем или заем?

 

Инвестиции в недвижими имоти

Почти нулевите лихвени проценти по банковите депозити насърчават хората да инвестират в недвижими имоти, включително и покупки на имоти в строеж. Пазарът на имоти в България се очаква да остане силен в средносрочен план.

В много случаи се налага покупките на имоти да бъдат финансирани с ипотечен кредит. Малко физически лица разполагат с достатъчно спестявания или ликвидни средства, за да могат да закупят имот директно. Важно е изборът на кредит да бъде информиран и съобразен с желанията и възможностите на клиента.

 

Ипотечни кредити – най-изгодни предложения

Koи ca нaй-изгoднитe пpeдлoжeния зa ипoтeчни ĸpeдити в мoмeнтa?

Взимането на кредит, особено ипотечен, е едно от най-важните житейски решения. Ние напълно безплатно ще потърсим и сравним най-добрите и подходящи за Вас предложения за ипотечен кредит.

Можете да ни потърсите на национален телефон 0700 20 415, за да си определите среща с наш консултант или да заявите среща онлайн. Вашият персонален консултант ще ви информира през целия процес на съвместната ни работа.

Другата възможност за първи контакт с нас е да попълните данни за желания от вас кредит онлайн. Попълнените данни ще ни помогнат да подготвим предложения преди срещата ни с Вас.

 

Споделете