Кандидатстване за кредит по време на световна Ковид пандемия

Кандидатстване за кредит по време на световна Ковид пандемия

Kредит по време на пандемия

Световната пандемия от Ковид 19 която завладя живота на милиони хора в последните 2 години промени много детайли в нашето ежедневие. За щастие обаче основните човешки ценности и житейски цели, останаха непроменени.

В тази връзка стремежът към финансова стабилност и по-добро качество на живот и по-добри условия за правене на бизнес традиционно са сред топ приоритетите на активната част от населението.

А банковото финансиране остава единственият сигурен начин за навременно осигуряване на средствата за постигане на тези дългосрочни и стратегически цели. Още повече сега, по време на световна пандемия. Възможно е, разбира се, някой хора да се разколебаят да пристъпят към кандидатстване за кредит – било то от съображения за здравна безопасност и по-малко физически контакти с хора или от друга форма на несигурност. Тези доводи, обаче, не са основателна причина да променяме плановете си или да ги отлагаме за неопределено време. Напротив, за някой видове инвестиции, моментът е особено подходящ.

Кандидатстване за кредит

Ето някой от решенията на тези предизвикателства, които ни предлагат от регистрирания към БНБ кредитен посредник Creditchoice:

Решение 1: Обикаляне по банкови клонове за разговори, искане на оферти и попълване на документи. Всичко това консултантите от Creditchoice, ще свършат вместо Вас. При това не в една, а в няколко банки, за да можете да направите сравнение на различни оферти и да вземете най-доброто решение, според вашите нужди и изисквания.

Решение 2: Не е нужно да четете учебници по банково дело или всякакви недотам достоверни публикации в знайни и незнайни форуми и групи в социалните мрежи. Доверявайки се на професионализма, обективността и експертизата на кредитните консултанти от Creditchoice, си спестявате възможности за грешки и неволно предоверяване на псевдо-специалисти и „доброжелатели“, които понякога, могат да се окажат фатални.

Решение 3: Кандидатстването за кредит и неговото отпускане, обикновено биват съпътствани от доста административно-бюрократични задачи – ходене по институции, чакане на гишета за вадене на документи, плащане на такси. Ето тук консултантите от Creditchoice предлагат както съдействие, така и решение. С предоставяне на едно пълномощно се изчерпват Вашите усилия. Консултантите на Creditchoice ще свършат останалото.

Ето с тези 3 гореизброени решения минимизирате физическия контакт, пестите време и средства и едновременно с това получавате качествено, професионално и обективно консултиране за Вашия ипотечен, потребителски или фирмен кредит.

И още нещо – цялата услуга за Вас е безплатна. Не защото консултантите не получават възнаграждение, а защото то се поема от партньорските банки.

По този начин, дори в период на пандемия, Вие можете да сбъднете мечтите си за нов дом, офис, ремонт, разрастване на бизнеса…Не спирайте да мечтаете! С Creditchoice за Ваш партньор, можете да сте сигурни и спокойни! Доверете ни се!

Защо да избера кредитен посредник при покупка на жилище с ипотечен кредит?

Споделете