кредитен посредник при покупка на жилище с ипотечен кредит

Защо да избера кредитен посредник при покупка на жилище с ипотечен кредит?

Ипотечни жилищни кредити

Пазарът на жилищното строителство в последните години бележи ръст, цените на строителните материали и съответно на недвижимите имоти растат, но търсенето не намалява, а напротив. Наличието на свободни средства в населението, ниските лихвени проценти на банковите депозити и желанието на хората да подобрят качеството на жилищната си среда, тъй като пътуват по-малко и прекарват повече време у дома, заради световната Ковид пандемия, всичко това са само част от причините за повишаване търсенето на ипотечни жилищни кредити. Инвестиционните намерения на българите, чужденците, живеещи в България и българите, които живеят в чужбина, но инвестират у нас са друга причина и то не маловажна, за повишения интерес към банковото финансиране.

При търсенето на имот, обикновено прибягваме към помощта на агенция за недвижими имоти. Логично е, да потърсим експертно съдействие и при избора на най-подходящия за нас жилищен кредит.

Защо ли?

Офертите на банките в сферата на кредитирането са разнообразни и параметрите, които трябва да имаме предвид, да премислим и сравним – многобройни. Често обръщаме първосигнално внимание на едно – например лихвения процент и подценяваме друго – например срокът за изплащане на кредита или общия процент на всички разходи. Възможностите за допускане на грешки, които на по-късен етап биха ни стрували скъпо, са доста. Затова постулатът „Аз си знам най-добре“ или концепцията „специалист по всичко“ в случая далеч не са най-работещата в наша полза формула.

Кредитен посредник

Със своя дългогодишен опит на банкови служители, със своя експертен поглед върху банковите предложения, с вниманието си към детайла и индивидуалното си отношение към всеки един клиент, консултантите от единственият регистриран и независим кредитен посредник, работещ с 14 банки в България, Creditchoice, са на Ваше разположение! Те ще съберат за Вас и от Ваше име най-добрите банкови оферти на пазара в определения момент; ще селектират онези от тях, които отговарят напълно на Вашите цели и нужди, така че да можете да направите своя информиран и правилен избор!

„След като съберем, обобщим и анализираме офертите, Ви предоставяме пълната информация в синтезиран разбираем вид. В нашата таблица можете да видите крайното оскъпяване с включени всички такси, комисиони и лихви,“ разказва Мария Петкова, управител на Creditchoice.

Доверието се печели трудно, но може да се загуби за една секунда! Затова за консултантите от екипа на Creditchoice, клиентът е на първо място. Той остава не само доволен от крайния резултат – полученият изгоден кредит, но и от процеса, спестеното му време и средства. При това услугата на Creditchoice за крайния клиент e напълно безплатна. Възнаграждението консултантската фирма получава от банковите институции. Струва си да опитате, нали?

Споделете