12 компании и брокери на Недвижими имоти взеха статуетките в третите „Годишни награди на Imoti.net“

Недвижими имотиПървото място за „Агенция за недвижими имоти на годината“ спечели агенция „Явлена“, а наградата на потребителите в същата категория взе „Мирела“.

Третото издание на „Годишни награди на Imoti.net“ отличи дванадесет компании и брокери със статуетки за добри практики в сектора на недвижимите имоти, а още четиринадесет получиха награди за второ и трето място в класацията, пише Investor.bg.

Според екипът на Investor.bg тазгодишните престижни награди на Imoti.net добавиха две нови категории в оспорваната надпревара. Най-добър „Жилищен имот на годината“ спечели компания BLD ALBA, следван от „Изгрев 132“ и „Еделвайс 3“.

„Уолтопия Колайдър Център“ грабна приза в другата нова категория „Бизнес имот на годината“, като „Карачи – Термален комплекс – Св. Св. Константин и Елена“ и „НИКМИ Милениум Център – София“ застанаха на второ и трето място.

Тази година в категория „Агенция за недвижими имоти на годината“ първото място спечели „ЯВЛЕНА“, която заема призовото място за втора поредна година, следвана от ARCO REAL ESTATE, а на трето място остана миналогодишният победител – UNIQUE ESTATE.

Първо място в същата категория, но за малък бизнес грабна „КА5 Имоти“ ЕООД, а за второто място в оспорваната надпревара се пребори „ДОМИ Недвижими имоти“. „АЛДЕС ИМОТИ“ ООД остана на трето място.

За най-динамично развиваща се компания бе отличена ARCO REAL ESTATE, следвана от „ШАНС Билдинг Пловдив“ и „Галардо Реал Естейт“ на второ и трето място.

Потребителите също дадоха своя вот и отличиха победител – най-добра агенция за недвижими имоти в тази категория получи агенция „МИРЕЛА“. Наградата на потребителите за най-добър сайт пък отиде при ERA.BG.

Надпреварата за престижните награди на Imoti.net беше изключително оспорвана и в категорията „Сайт на агенция за недвижими имоти“, която сайтът Yavlena.COM оглави, следван от ERA.BG. Първото място за „Дебют на агенция за недвижими имоти“ спечели „АНТРЕ“, а за второто място успя да се пребори STONEHARD. Тази година Imoti.net включи нова специална награда в надпреварата, която бе спечелелна от „Super Имоти“.

Традиционната церемония „Годишни награди на Imoti.net“ отличава за добри практики в сектора на недвижимите имоти не само на агенциите в бранша, но и  професионалистите, успели да спечелят доверието на своите клиенти. В категория „Брокер на недвижими имоти – Наеми“ първото място бе отредено на Евелина Костакева от Unique Estates. Със специална статуетка за принос в брокерския бранш бе отличена и Миглена Драготинова от „Явлена“ в категория „Продажби“, съобщиха от Investor.bg.

 

Creditchoice предоставя възможност за връзка с някои от наградените агенции и заявка за жилищен кредит

Creditchoice Ltd. вече има осъществени партньорства с някои от наградените агенции и предоставя възможност за връзка с тях чрез заявка за жилищен кредит.  Свържете се кредитен консултант, който ще Ви насочи към агенциите за недвижими имоти. Така спестявате много време в търсене на кредитиране и на имот. Бъдете практични!

Споделете