Строители

Арт Е Строй ЕООД

Строителна фирма „Арт Е Строй“ ЕООД има богат опит в строително инвестиционния процес. Управител на дружеството е инж. Емил Терзиев. От 1993г. под негово ръководство са построени 39 жилищни и административни сгради в най-престижните райони на гр. София. Предметът на дейността обхваща, както строителство на жилищни и административни сгради, така и отдаване под наем на жилищни и офис площи.
Нашата цел е да посрещнем нуждите на частните и корпоративни клиенти, като реализираме техните намерения в най-кратки срокове. Екипът ни предлага коректност и грижа за клиента, като се стремим към дългосрочно присъствие и поддържане на много добра репутация на имотния пазар. Ние работим единствено в луксозния сегмент на пазара, предлаганите от нас имоти са в най-престижните райони на столицата.
„Арт Е Строй“ ЕООД непрекъснато разширява и усъвършенства дейността си с цел максимално задоволяване изискванията на съвременното строителство. Ние се развиваме динамично, съобразно тенденциите на пазара за недвижими имоти.

www.artestroy.bg