В първия месец от новата година нежният екип на Creditchoice организира тиймбилдинг, за да отпразнува шестия си рожден ден в полите на прекрасната Рила планина в град Сапарева Баня. Годишната среща на кредитния посредник се проведе в продължение на два дни.

Първият ден от събитието започна с официална част с презентация на тема „Как се справихме през 2023 година и какво искаме да подобрим през 2024 година“. Екипът направи равносметка за постигнатото през изминалата година и си постави цели за настоящата година. След презентационната част, г-жа Мария Петкова, Управител на Creditchoice, обяви новите длъжности на служителите на компанията и награди най-изявените от тях за отлична екипна работа и добри продажбени резултати през 2023 година. Всички служители получиха и подаръци по случай празника на Creditchoice.

Денят продължи с празнична вечеря в ресторант „7-те Рилски езера“ в Сапарева Баня. С вкусна торта беше отбелязан и рождения ден на една от дамите в екипа – Велина Иванова. Вечерта продължи с много песни, танци и весело настроение до зори.

На следващия ден от тиймбилдинга, екипът на Creditchoice се отправи на поход в планината. След зареждащата с позитивна енергия разходка сред природата, групата достигна до лифта на хижа „Рилски езера“.

Щастливи сме, че годишната среща на Creditchoice допринесе за сплотяването на целия екип, който изпълнен с положителни емоции е готов да отговори на очакванията на клиентите.

Споделете