Creditchoice е единственият регистриран и независим кредитен посредник в съответствие с изискванията на БНБ, който работи с 14 банки в България!

банки в БългарияКредитният посредник Creditchoice не предлага свой собствен продукт, но Ви дава достъп до стотици банкови продукти, свързани с ипотечното, потребителското и фирменото кредитиране на най-голям брой банки в България – 14 на брой.

УниКредит Булбанк, Банка ДСК, ОББ, Пощенска банка, Първа Инвестиционна Банка, Алианц Банк, Централна кооперативна банка, IBank, Texim Bank, БАКБ, DBank, Токуда Банк, TBI Bank, БНП Париба – всички тези утвърдени на българския и международния пазар банкови институции се доверяват на Credichoice да предлага техните кредитни банкови продукти.

Ето затова експертите в компанията са обективни и безпристрастни, те не работят с една или две банки, а с цели 14. И точно затова те могат да Ви предложат голям избор от варианти за кредита, който Ви е необходим, според вашите индивидуални изисквания и специфики, според вашите условия и възможности.

Екипът на Creditchoice е запознат детайлно с всичко, което може да бъде предложено на българския пазар. Информацията за нови продукти, преференциални условия и всякакви актуализации достига моментално от банките до екипа на компанията, така че всеки клиент да се възползва максимално от съответните промоции.

Познавайки до най-големите подробности тънкостите при кандидатстването за ипотечни (и не само) кредити, консултантите на Creditchoice ще преценят кои кредитни продукти на кои банки са подходящи за вашите изисквания и ще Ви селектират няколко оферти, които ще Ви представят в резюме от най-важните параметри, по които да направите сравнение. Параметрите могат да бъдат срок за изплащане, лихвен процент, ГПР(годишен процент на разходите), валута на кредита, фиксирана или променяща се лихва и много други.

Със сигурност опитният кредитен консултант ще Ви посочи подводните камъни и онези изречения с малък шрифт, за които да внимавате.

Не само това, кредитните консултанти от екипа на Creditchoice ще Ви спестят много време, средства и нерви за ходене от банка в банка, от институция в институция за вадене на различни документи, като Ви представляват и свършат тази работа вместо вас.

Доверете се на професионалистите от Creditchoice – те предлагат, а Вие избирате!

Споделете