Мария Петкова

Управител и Председател на Асоциацията на кредитните посредници в България

Мария Петкова

Магистър по Икономическа социология, Университет за национално и световно стопанство

От 09/2005 до 09/2017 работи в Райфайзенбанк (България) ЕАД, на различни позиции – Мобилен банков консултант, Главен банков консултант, Мениджър продажби в отдел Агентска мрежа, Завеждащ сектор продажби в отдел Продажби – клонова мрежа и Началник отдел Агенска мрежа.

Повече от 12 години опит в продажби на банкови продукти и услуги, и управление на хора.

Какви са ползите за Вас от услугите на Creditchoice консултант:

  • Бързо и лесно събиране на банкови предложения за Жилищен, Потребителски или Фирмен кредит вместо Вас
  • Постигане на най-доброто възможно ценово предложение, съответстващо на Вашия профил
  • Комуникация с банката през целия процес на кандидатстване до отпускане на кредита вместо Вас
  • Съдействие при подготовка и окомплектоване на документи за искания кредит
  • Дългосрочни взаимоотношения и съдействие, и след получаване на кредита

Всичко това безплатно за Вас!

Моля, изпратете вашата препоръка

Имах удоволствието да работя със Йолина Кацарова и въпреки трудностите по заема защото работя и живея във чужбина всичко беше много професионално, навреме и със лекота поради огромния опит.
Благодаря сърдечно и нямам търпение пак да работим заедно.

Светлин Григоров

Инженер, Wates FM

Имам само думи на благодарност към нашия кредитен консултант Йолина Кацарова! С нейната професионалност, ентусиазъм и отдаденост успя да направи целия процес на получаване на жилищен кредит лесен и безпроблемен. Беше винаги на разположение да отговори на всичките ни въпроси и да ни насърчава през целия път.

Благодарение на нея, днес сме собственици на нашия дългоочакван дом. Препоръчвам с увереност нашия кредитен консултант на всеки, който търси ефективност, надеждност и професионализъм в процеса на получаване на жилищен кредит. Благодарим ти още веднъж за твоята ценна помощ!

Тодор Грозданов

Специалист Софтуерна поддръжка, Сайтграунд Хостинг ЕООД

Йолина успя да осъществи сделка, която до този момент смятах за невъзможна. От край до край беше коректна и точна, въпреки изискванията поставени от мен. Можех да се обаждам по всяко време и тя беше винаги готова да отговори на моите въпроси, за което благодаря. Препоръчвам нейните услуги и като цяло тези на Creditchoice.

Богомил Борисов

Програмист софтуерни приложения, БГ НЕТСТОР

Едно голямо "БЛАГОДАРЯ" на Ноника Бодурова! Изключителен професионалист. Не мога да изкажа колко съм впечатлена от бързината и точността с която работи. Конкретни отговори, конкретни оферти и точни прогнози.
Благодаря за проявеното търпение и за съдействието във всеки един етап до приключване на сделката!

Биляна Ранова

Гл. счетоводител, Селектум Хотелс България ООД

За първи път използвам услугите на Credit Choice и съм безкрайно доволна. След лутане из банките и финансовите институции месеци наред, най - накрая намерих своето решение в рамките на няколко дни, благодарение на Ноника Бодурова!  Тя не само ми представи всички възможности, обясни всичко в детайли със своите тънкости и подробности, ами беше винаги насреща за всеки въпрос, който възникна от моя страна по време на процеса. Ненадминат професионалист, от когото никога няма да бъдете разочаровани. Благодаря ти, Ноника!

Мариелка Алесандро

Мениджър екип, IBM Bulgaria

От няколко месеца работя с Ноника, тъй като моят случай беше по- комплексен и изискваше специално отношение.
От нея получих огромен професионализъм, лоялност, прекрасно приятелско отношение и невероятно сътрудничество.

Препоръчвам я с две ръце и й пожелавам безграничен успех!

Със сигурност ще продължавам да я препоръчвам на всеки и ще се свързвам с нея всеки път, когато имам нужда от подобен тип услуги или консултации!

Нони, искрено ти благодаря за прекрасното отношение и добрата работа, която свърши!

Светослав Иванов

Софтуерен инженер, Венафай ЕООД

Искам да изкажа огромни благодарности,на кредитен консултант Анета Димитрова.Беше ми препоръчана от един от най-близките ми приятели(Александър Стефанов),изключително доволен от нейният професионализъм и ангажираност.Без нейна помощ,едва ли щяхме да си осъществим мечтата,да си построим нов дом.Когато сам търсех финансиране ми казваха,че могат да ми отпуснат най-рано едва при акт 14.Бях започнал да си мисля ,че няма как да стане,но с помощта на Ани обаче успяхме да полуим финансиране още при завършването на първа плоча.Тя успя да ми намери възможно най-добрият вариант.Най-ценното обаче е че комуникацията между нас е не като кредитен консултант-клиент,а като приятел-приятел.Дори и след подписването на договора за ипотечен кредит,след което нейната работа би следвало да приключи,тя продължи да се интересува какво се случва със строежа.Заради тази лична ангажираност , ние я възприемаме като приятел ,а не просто като кредитен консултант.Много по-лесно е когато имаш доверие на човека отсреща,а когато това е съчетано и с професионализъм нещата се случват много по-лесно.Горещо я препоръчваме.
БЛАГОДАРИМ ТИ АНИ!!!

Димитър Бонжолов

Сервизен техник, Айс Техник ЕООД

Бях с нагласата за бавен, неприятен, труден и много изнервящ процес. Благодарение на професионализма на Ангелина Николова обаче нито едно от опасенията ми не се сбъдна. През цялото време тя бе плътно до мен: успя да договори възможно най-изгодния за мен кредитен план; не усетих колко лесно се сдобих с всички документи, изискани от банката, и не на последно място - нямах абсолютно никакво съмнение, че нещата се случват, заради късмета ми да попадна на правилния човек. Ангелина, изключително съм ти признателна за спокойствието, за личното отношение, за отдадеността и лоялността!

Елена Рускова

програмен ръководител, Национален институт на правосъдието

Безкрайни благодарности на Велина Иванова за помощта да получим офери и изберем най-добрата за кредит за новото ни жилище! Страхотно отношение и истински професионалист е! Помогна ни и страшно много с безкрайните документи. Препоръчвам силно на всички, които имат нужда от тази услуга. Помощта й ни беше безкрайно полезна и не съм си и представяла по-добър и бърз начин да се случат нещата! Благодаря й от сърце за помощта и нека радва много клиенти като нас!

Павлина Петлова

Майлстоун Системс България ЕООД

Изразявам своята благодарност към Велина Иванова, която успя да ни помогне да вземем най-правилното решени, като ни разясни всички въпроси, които имахме.
Със сигурност ще я препоръчам на всеки, който би имал нужда от подобно съдействие.

Виолета Гълъбова

Супервайзор, БЧК

Спокойно и сигурно с помощта на Велина Иванова получих моето спокойствие. Тя е чудесен професионалист, който защитаваше моите интереси и го направи изключително изгодено и лесен за мен. Не съм предполагала, че съществуват такива услуги и останах изключително доволна и впечатлена от Велина Иванова и целият екип в техният офис.  Страхотни сте всички. Продължавайте все така с професионализъм и човечност в начинанията с бъдещите Ви клиенти.

Росица Смиленова

Оперативен отдел, Транспорт и логистика

Спокойно и сигурно с помощта на Милена Велева получих моето спокойствие за години напред.
Изключително съм доволна от услугата на Милена Велева, която беше с мен в целия процес. Тя е чудесен професионалист, който защитаваше моите интереси и го направи изключително изгоден и лесен за мен.
Препоръчвам услугите на Кредит Чойс!

Катя Миланова

гл. специалист, Министерство на отбраната

Много съм доволен от Ангелина Николова. Присъства на сделката и после в банката. Винаги, когато имаше нужда отнея, беше налиния да помогне. Благодаря!

Теодор Къчев

Мениджър софтуерно тестване, ЕГТ Диджитал ЕООД

Изключително сме доволни от професионалното отношение на Диана Кондева! Беше до нас в целия процес по взимането на ипотечен кредит,че дори и след това. Винаги беше на линия за всякакви въпроси! Благодарим отново!

Нона Симеонова

Специалист процеси, Инграм Микро ГБС ЕООД

Ако бяхме открили Creditchoice по-рано, отдавна щяхме да живеем в наш дом. Но по-добре късно отколкото никога 🙂 Тегленето на ипотечен кредит ни се струваше непостижимо, но срещите с кредитния консултант Весела Георгиева ни показаха точно обратното. Получихме безценни съвети, помощ и съдействие, без които нямаше да можем да подредим “пъзела” по придобиването на собствено жилище. С Creditchoice през цялото време имахме усещането, че зад нас стои цял отбор, който ни подкрепя и съпровожда. Всичко беше отлично планирано, организирано и изпълнено в кратки срокове и без напрежение. Чак ни се прииска да мислим за следваща покупка 🙂 Благодарим ви от сърце!

Катя Кирилова

Маркетинг директор, Паркетсенс ООД

Уважаема г-жо Петкова,

Искам лично да изкажа благодарността си към Вашият екип и специално към Вашия служител Анета Димитрова.

Благодарение на нея със семейството ми вече два месеца живеем в мечтаното от нас жилище. Преди да се обърна към Вас, бях уверяван, че финансовият ми профил не позволява да закупя жилище без самоучастие и с наличе на потребителски кредит.
Ани ми предложи възможно най-доброто и направи така, че мечтата да стане реалност. Тя ми вдъхна смелост и ми даде онзи "шут отзад", от който имах нужда, за да предприема тази крачка.

Нямам удоволствието да познавам другите Ви служители, но професионализмът на Ани говори за това, че Вие сте успели да създадете екип от хора, които не гледат просто да си свършат работата, а да помогнат, адмирации за което.

Пожелавам здраве и много успехи на Вас и Вашият екип!

С уважение и благодарност,

Александър Стефанов

аналитик, Макларън България ЕООД

Отлично съдействие, консултиране и съпорт при подготовката и усвояването на кредит. Благодаря на госпожа Ангелина Николова.

Боян Игнатов

одитор, Ажур ТДМ ООД

Бих искала да изкажа своята огромна благодарност към кредитен консултант Весела Георгиева. Благодарение на нейната добре свършена работа и безценни напътствия успях успешно да закупя имот при най-добрите условия, договорени от нея.Бях запозната в подробности с условията на всяка една от банките,
с които работи Creditchoice и Весела ми помогна с избора на банката. Беше неотлъчно до мен от самото начало и направи всичко възможно за финализирането на сделката и нещата да се случат по най-добрия начин.
Горещо я препоръчвам, заради нейния отличен начин на работа, професионализъм, човешко отношение, отдаденост и съпричастност.
Искрени благодарности отново за усилията и компетентността по всеки един въпрос, отправен към нея!
Желая много успехи занапред.

Виолета Масларска

СДи Ай Груп ООД

Тази година търсехме да купим жилище в София със съпруга ми. Имахме самоучастие, но ни трябваше жилищен ипотечен кредит.
Свързахме се с Кредит Чойс и ни посрешна Анета Димитрова. Още от пръвата среща бяхме впечтелени от високия й професионалисъм. Тя ни обясни с прости думи какви са етапите на това приключение.
Всеки път ни казваше колко време ще трае предстоящата срещата, и от кои документи се нуждаеше за да сме ефикасни.
Добете гоступриемство и усмивка, и имахме всичко, което ни накара да се чустваме в сигурни ръце.

Клемон Боло

управител на фирма, Мезон Де Пари ЕООД

Свързах се със Силвия Танина по препоръка от приятел за предстояща покупка на жилище.
Много бързо след нашата първоначална среща тя събра и ми предостави дозина предложения, подредени в общ файл, с цел по-лесно сравнение на офертите от банките.
през целия път до финализиране на сделката бяхме в постоянен контакт и ми помагаше да взимам информирани решения по така важния за нашето семейство проект. Дори когато в определен момент продавачът временно се оттегли заради по-добро финансово предложение от друг купувач, тя не прекъсна контактите си с мен, което при подновяване на сделката се оказа ключово за нашите бизнес взаимоотношения. Сделката мина не безпроблемно, но с нейна помощ, аз не усетих оперативните спънки - всичко мина през нея.
Използвам този пост за да предам нататък, така, като получих възможността да получа наистина професионална и адекватна помощ.
Благодаря ти, Силвия!

Богдан Евстатиев

Key Account Manager, Орбико България ЕООД

Искрени благодарности на целия екип и най-специално за Силвия Танина! За мен беше огромно удоволствие да работя с нея. Тегленето на жилищен кредит надмина очакванията ми за бързина, коректност, спестено време и добро отношение! Пожелавам много нови клиенти, на които да донесете същото удовлетворение, което аз получих!

Александрина Димитрова

журналист

Изключително доволна съм от консултантските услуги и съдействие от страна на Весела Георгиева. Професионализъм, всеотдайност и правилен подход към клиентите!

Силвия Филипова

МСКИ-старши, BG1-P1

Благодарим от сърце на Силвия Танина за коректното отношение, подкрепа и съдействие на всички етапи. Удоволствие беше за нас да осъществим мечтата си за дом с нейна подкрепа.

Нина Добрева

Управител, Стронг Бай Сайънс ООД

Бих искал да изкажа впечатленията си от съвместната ни работа с консултантите от Creditchoice Ltd, най-вече с Диляна Николова. Със съпругата ми сме очаровани от нейното старание, всеотдайност и отзивчивост. За нас тя е невероятен професионалист!Избра няколко оферти за нас, като даде всичко от себе си да сключим договор в най-кратки срокове. Спести ни много време в обиколки и лутане по банките.
Искрено сме благодарни за цялото време и внимание, което ни отдели!

Горещо препоръчвам Диляна Николова!

Константин Константинов

Оператор, Насекомо

Здравейте, бих искала да изкажа от мое име и от името на съпруга ми благодарности  на кредитния ни консултант Диляна Николова. Научихме за Creditchoice от фирмата-продавач на недвижимия имот, който ни предстоеше да закупим. Знаехме колко са тромави процедурите по отпускане на ипотечен кредит и колко много време и усилия отнема проучването за намиране на най-добра оферта от банка, затова решихме да се доверим на Creditchoice . Наш консултант беше Диляна Николова. За нас беше удоволствие да работим с Диляна и даваме нашата препоръка за нея. Тя е изключителен професионалист, който успя да ни предложи най-доброто решение за нас. Винаги беше на разположение, когато имахме въпроси и коментари, относно офертите от банките и изключително любезна ни обесняваше всички неясноти, които имахме. Даде ни много ценни съвети и насоки при избора на най-добрата оферта за нас, а и нещата се случваха по-бързо отколкото си ги представяхме.

Виолета Йонова

строителен инженер, "Билдинг Компани" ЕООД

Бихме искали да изкажем своята благодарност и страхотни впечатления от вашата фирма, в частност Мария Петкова, която ни оказа пълно съдействие във всяка стъпка - от  кандидатстването ни за жилищен кредит до приключване на сделката. Получихме подробна консултация, сравнения на няколко варианта и препоръка за най-изгодния според нуждите ни кредит. Мария беше на разположение по всяко време, за всякакви въпроси, както свързани със самия имот и необходимата документация, така и свързани с банковия кредит. Сделката ни приключи успешно и заслугата за бързото и безпроблемно придобиване на имота в голяма степен е точно нейна.
Препоръчваме работата на Creditchoice и Мария Петкова като кредитен консултант на всеки, който мисли да предприеме сложното начинание по покупка на жилище, защото е много по-лесно, сигурно и спокойно да се работи с професионалисти.

Ивета Миткова и Цветомир Ковачев

Софтуерен инженер, Меншън Технолоджи

Страхотна услуга, от която задължително трябва да се възползвате когато ви предстои теглене на кредит.
Фантастични професионалисти, които наистина помагат!

Деница Димитрова

Продуктов мениджър, Фантастико Груп

Здравейте,

Искам да изкажа своята искрена благодарност за съдействието в процеса по обединяването на няколко кредитни задължения в едно на екипа на Creditchoice и в частност на г-жа Мария Петкова и г-жа Диляна Николова - две усмихнати и мили дами, истински професионалисти в това, което правят. Те извървяха с мен пътя от подаване на заявление за кредит до подписването на договора за усвояването му, т.е. от начало до край.
Благодарение на тяхната компететност и подкрепа успях бързо и лесно да открия най-добрия за мен, към настоящия момент кредитен продукт, благодарение на което значително намалих месечната си вноска и така освободих достатъчно средства от месечния си бюджет за други по-приятни разходи. :)))
Първоначално бях скептично настроена (предвид безплатната услуга, която предлагат), но в последствие се оказа, че Creditchoice наистина работи и препоръчвам на всеки, който се изгуби в морето от информация да не се колебае, а да им да даде шанс с тяхната експертиза да му помогнат да открие най-подходящия продукт за нуждите му - те го заслужават, наистина.
В заключние ще кажа, че със сигурност бих използвала услугите им отново.
Благодаря Ви от сърце за отношението и помощта, момичета!

С респект,

Женя Стефанова

асистент централен мониторинг, Айкювия РДС България

Искам да изкажа изключителни благодарности на Диана Кондева!
Благодаря за професионализма, отдадеността и грижата и за най-малкия детайл.Тя бе до нас във всеки  един етап до закупуването на нашият дом,дори и след това. В нейно лице срещнах изключителен професионалист и човек,които смея да твърдя вече са рядкост.За мен и моето семейство Creditchoice беше правилният избор,който изключително улесни всички процедури,през които преминахме.За мен Диана се превърна не само в кредитен консултант,но и в приятел,на когото мога да разчитам.Думите са бледи за огромната благодарност,която искам да изкажа!

Кристин Николова

специалист, ЗАД БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП

Безкрайно сме благодарни на Йолина Кацарова. Голям професионалист. Беше до нас от първия момент до сключването на сделката благодарение на нея всичко се случи в рамките на един месец. Без нея нямаше да успеем толкова бързо и лесно. Благодарим ти Йоли за търпението, което прояви към нас. За нас беше удоволствие да работим с теб. Горещо препоръчваме Йолина кацарова и Кредит чойс.

Райна Димова

Кл. Лаборант, 6 ДКЦ

Имах удоволствието да бъде консултирана и подкрепяна във взимането на решения от Йолина Кацарова. Изключително компетентна, отзивчива и усмихната, Йоли направи процеса по кредитиране много лесен, щадящ от към време,  и в планираните времеви рамки. С професионалното си отношение и съдействие по всички въпроси, за мен усещането за партньор, който гледа моите интереси беше осезаемо и много удовлетворяващо. Много съм щастлива, че имах удоволствието да работя с Йоли и Creditchoice. Благодаря и пожелавам много успехи. Силно ви препоръчвам!

Кристина Никова

Управление на проекти

Използвам услугите на Credit Choice за втори път. Отношението и професионализмът, които получих от Диана Кондева и Ноника Бодурова бяха несравними! При необходимост, отново бих се свързал с тях 🙂

Денис Василев

Integrations Coordinator, Dreamshot EOOD

Изключително доволна съм от Ноника Бодурова! Офертите, които предлага са чудесни и обяснява подробно всичко! Препоръчвам я, убедете се сами и няма да останете разочаровани!

Моника Стоянова

Интериорен дизайнер, Мебелни идеи ЕООД

По необходимост ползвах услугите на кредитен консултант Ноника Бодурова от офис на бул. Васил Левски.

Имах удоволствието да получа внимание, поднесена точната и подходяща за мен информация. Също пълно разясняване на необходимите детайли по предложенията.
Ноника ми съдейства на всички етапи до приключване на сделката.
В нейно лице видях интелигентност, търпение, професионализъм!!!
Благодаря, Ноника!!!  Много успехи!
Ваня Маринова

Медицински представител, Технокомтрейд ООД

Ани е невероятен професионалист. Свързах се с нея и обясних, че имам нужда от кредит. След като и подадох необходимата информация за заплата, други кредити и семейно положение, получих необходимите документи за кандидатсване в ДСК. След няколко дни отидохме в банката за подписване на договор.
Благодаря за всичко, ще ви препоръчам и на други мои познати.

Катя Марчовска

старши счетоводител, Афа консултанти ООД

Безкрайно Благодаря на Ноника Бодурова за професионалното отнoшение и всеотдайност спрямо нашия случай. Тя направи и невъзможното възможно, за да получим одобрен кредит за по-малко от един час! Благодаря Ви, Ноника Бодурова и винаги бъдете толкова лъчезарна и работете с този хъс!

Елисавета Зидова

Продавач-консултант, Ангро Трейд ООД

Благодаря за съдействието на Диана Кондева и Ноника Бодурова. Изключително професионално отношение. Впечатлена съм от експедитивността, с която работят, както и от търпението, което проявиха да отговарят по всяко време на въпросите ми. За мен беше удоволствие!

Петя Русинова

Офис мениджър, Алиена Консулт ООД

Огромна благодарност за професионализма на Ангелина Николова, която се погрижи за сбъдването на моята мечта-да бъда собственик на дома, в който живеех под наем 10 години. През цялото време Ани балансираше връзката купувач-продавач-банка. Беше запозната отлично с всеки един детайл за покупко-продажбата, за банките и техните услуги. Своевременно ме уведомяваше за всичко необходимо, което трябваше да предприема. Информираше продавача за нужните документи от негова страна и винаги ме придружаваше. Тя е изключително отдадена на работата си и освен уважението, спечели доверието, признателността и възхищението ми. Ани, благодаря ти и за търпението, което прояви и подкрепата, която ми оказа!  С удоволствие ще разказвам за пътя, по който изминах с лекота, благодарение на твоята помощ. Препоръчвам на всеки един човек, който се колебае, има въпроси, притеснения или е несигурен в избора си, нека се обърне към Ангелина Николова-най-добрият кредитен консултант!

Йоана Маринова

Администратор Дигитална Реклама, Емаг интернешънъл ЕООД

Бихме искали да изкажем горещата си благодарност на Силвия Танина.
Получихме изключителна подкрепа и съдействие по всички въпроси при покупката на жилище.  Това ни спести много време и административни процедури. Погрижи се за най-добрата оферта за нашите нужди. Г-жа танина е иключително комуникативна и работи изключително професионално. Препоръчваме я на всеки. Благодарим за търпението при така проточилата се една година сделка !
Силве, благодарим ти за всичко!

Ваня и Ваньо

МО

Бих искал да изкажа своята  благодарност към кредитен консултант Велина Иванова. Аз и моята съпруга сме  изключително доволни  от консултантските услуги и най-вече от работата си с нея.
Тя е истински професионалист, изключително отзивчива, коректна и точна. През цялото време беше на разположение за нашите въпроси и ни съдействаше за абсолютно всичко. Успя да договори възможно най-добрата оферта и също така изключително бързата изработка и финализиране на сделката. С удоволствие бихме работили отново с нея и с две ръце я препоръчвам.
Искам да изкажа също така благодарности на целият екип на Creditchoice Ltd
Успехи във всяко начинание.

Йордан Пейчев

Мениджър търговия B2B, Zarimex

Имах удоволствието да работя с Велина за ипотечен кредит.

Ето и накратко какво получих от нея

- Много приятен и усмихнат човек
- Търпелив към мойте непрекъснато променящи се изисквания към размер и срок на кредита
- Нееднократно променах ден и час на среша, като Велина винаги намираше начин да ми угоди
- Кредита като условия е оптимален за пазара. Поразворих се, но по-добро не намерих
- Дори след като мина сделката за апартамента, ми се обади да ме попита дали имам нужда от нещо

Блгадодаря отново и отново

Евгени

Мениджър, Software AG

Работя с Велина Иванова повече от 5 години. Работата с нея е лесна , даваш й задача и тя вече е свършена. Това е човек професионалист, който приема всеки казус като лична кауза.
Приемам я вече като близък приятел. Препоръчвам я на всички мои познати и колеги,
Успех и дерзай !!!!

Владислав Вулов

Мениджър производство, Софарма АД

Изключително доволни сме от консултантските услуги и най-вече от работата си с Велина Иванова. Тя е истински професионалист, изключително отзивчива, коректна и точна. През цялото време беше на разположение за нашите въпроси и ни съдействаше за абсолютно всичко. С удоволствие бихме работили отново с нея!
 Успех занапред и още много доволни клиенти ви пожелаваме!

Йорданка Ангелова

Счетоводител

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,
Искам да изкажа задоволството си от работата с Вашата компания. Имах огромното удоволствие да се запозная и да работя с Вас, чрез Вашия кредитен консултант г-жа Ангелина Николова. Огромно удоволствие е във днешно време да знаеш, че насреща си имаш надежден, изключително компетентен служител, който първо те впечетлява с усмивката, спокойствието което те завладява въпреки забързаното и сложно, изпълнено с редица затруднения и притеснения време в което живеем. Изключителното  консеснсусно поведение, ангажираноста от страна на Вашия кредитен консултант да изслуша проблема и прецени с какво би бил полезен за клиента. Предложеното кредитно посредничество да е в помощ на клиента за да избере най-подхоходящото предложение за него, като събира и сравнява информацията и оферти от всички банки. Да предложи на клиента си все по гъвкавите и адаптирани продукти на банките, Да спести разходите и времето което е най-скъпото в днешни дни да се ангажира със събирането и внасянето на необходимите документи в банковия офис. Да бъде до теб  на всеки етап до получаване на финансирането. Г-жа Николова е изключително напориста и компетентна. По време на преговорите с различните институции доказа по неуспорим начин тези си качества. Намира подход и решение на всяка една стъпка по време на предвижване на финансирането.
В сегашно време е рядкост да срешнеш такъв професионалист, отдаден на работата си и най вече отношението на човек оставил приятелския отпечатък в клиента. С удоволствие бих Ви препоръчал и работил отново с Вашата компания и Вашия консултант г-жа Николова.

Поздрави!

Планимир Петков

Агроном, "САПИ" ЕООД

Работим с Диана Кондева от няколко години и по няколко сделки. Отличен познавач на банковия кредитен пазaр, тя умее да реагира и да откликва много бързо на всички наши искания, условия и възмoжности за изгодни варианти на кредитиране. Тя е компетентен кредитен банкер, много позитивен човек и професионалист и бързо се превръща в доверен наш консултант и съветник. Има добре развити комуникации на всички нива на компетентност. Това ни помага с лекота да направим правилния избор и бързо да финализираме сделките с банките. С удоволствие препоръчваме Диана Кондева на наши близки и приятели, които също остават удовлетворени от помощта и съдействието ѝ! Благодарим и на нея, и на фирмата, като им пожелаваме здраве и нови професионални успехи!

Нина&Слави Тодорови

Финансов директор, Титан БКС

Изключително доволни сме от работата с Весела Георгиева.
Тя е невероятен професионалист и с нейна помощ успяхме да изберем банката, предлагаща най-добри условия. Цялата процедура от подготвянето на документите до сключването на договора мина безпроблемно благодарение на съдействието на Весела. Тя беше до нас във всяка стъпка от процеса, на разположение дори и за най-малките въпроси.
Весела Георгиева е перфектен кредитен консултант, с изключителни умения и невероятно отношение към клиента. С удоволствие бихме работили отново с нея. Силно я препоръчваме!

Анна-Мария и Димитър Фотев

програмисти, САП ЛАП България

Здравейте, Creditchoice ми бяха препоръчани от приятел, и аз също бих ги препоръчал, основно работих с Диана, но предполагам всеки един от служителите ще подходи с професионализъм. Бях изключително улеснен при избора на банка за кредита, както и с цялата документация, договори, бюрокрация и тн.. Буквално не съм излизал от нас освен когато се видяхме за да коментираме офертите на банките, и когато подписвах договор с банката за кредит. Диана беше винаги на среща за въпроси независимо от часа и всичко се случваше много бързо и подредено, точно по план. Благодаря!

Богдан

Велина Иванова е невероятен професионалист. Запозна се в детайли с нашата лична финансова история и критерии и направи всичко възможно да получим най- добрите условия за ипотечния си кредит. Има прекрасни комуникационни умения тъй като повече от месец постоянно беше в директен контакт с нас по повод на цялата необходима документация, изискана от банката. Препоръчвам я с две ръце и желая много успехи и сделки занапред.

Невена Пешева

Associate Lead, Iqvia

Здравейте Creditchoice,
Изключителни благодарности на Диана Кондева!

Нямам думи да опиша своята признателност и благодарност за това, което Диана направи за мен и за семейството ми. На мен тегленето на ипотечен кредит ми отне 2ч: 1ч подписване на документи в банката и 1ч подписване на документи при нотариуса. За всичко останало, за цялата организация, координация и за милионите необходими документи се погрижи тя!

Невероятен професионалист, високо компетентен, прекрасен човек, отговорен и всеотдаен.

Благодаря ти, Диана!

На всички от екипа пожелавам да бъдете здрави, гордейте се с нещата, които постигате, останете все така сърцати и сбъдвайте мечтите си!

Елена Макавеева

Специалист доставки, Евромастер

С настоящата препоръка бих желал да благодаря на г-жа Мария Петкова и целия екип на Кредит Чойс.

Изключително високо квалифициран екип, работи експедитивно, целенасочено и изключително коректно. Много силна подкрепа, при изготвяне на документално административната част по сключването на кредитнио сделки. Препоръчвам горещо на всеки, който планира да предприеме теглене на потребителски, ипотечни кредити, предоговаряне и рефинансиране на широк спектър от кредити.

Георги Ташев

Продуктов мениджър, Шрак Техник ЕООД

В голяма част от случаите, когато човек се сблъсква с поредната консултантска услуга, въздъхва и събира сили да преодолее и тази тежест в живота... аз не направих изключение от общото правило... първият ми разговор с Ани Димитрова исках да приключи възможно най-бързо... Голяма грешка! Оказа се, че съм попаднала на човек, който знае как да те предразположи и е наистина заинтересован от това ти да успееш! Благодаря, че имах щастието да се сблъскам с позитивизъм, професионализъм и човечност!!!

Калинка Георгиева

Специалист обслужване на клиенти, Форис Юръп ЕООД

Здравейте,

Бих искала да изкажа огромната си благодарнист към кредитен консултант Ангелина Николова, която беше до мен по време на голяма стъпка в живота ми.
Профисионалната и морална помощ, която ми оказа беше от голямо значение и в един момент дори ключов фактор.
Благодаря на нея за всеотдайната работа, професионалната консултация и ентусиазма, с които прие предизвикателството. Благодаря и на екипа Ви, че извършвате тази дейност и подкрепяте хората в така важните за тях моменти.
Елена Димитрова

Имах удоволствието да работя с Велина за ипотечен кредит.
Ето и накратко какво получих от нея
- Много приятен и усмихнат човек
- Търпелив към мойте непрекъснато променящи се изисквания към размер и срок на кредита
- Нееднократно променах ден и час на среша, като Велина винаги намираше начин да ми угоди
- Кредита като условия е оптимален за пазара. Поразворих се, но по-добро не намерих
- Дори след като мина сделката за апартамента, ми се обади да ме попита дали имам нужда от нещо
Блгадодаря отново и отново

Евгени

Мениджър, Software AG

Искам да благодаря на кредитен консултант Ангелина Николова, за търпението, разбирането и професионализма й! Благодарение на нея, въпреки трудностите, кредитът ми беше осъществен.

Бисера Петрова

химик-разузнавач, ВФ.42600 с. Мусачево

Здравейте!
Както и много други хора в столицата, идващи от малко провинциално градче, и за мен настъпи прекрасният момент на закупуване на жилище! Имах щастието и късмета да ми бъде препоръчан кредитен консултант, и то не кой да е, а Весела Георгиева.

След като целият процес приключи, бих искала да изкажа огромни благодарности към нея, тъй като направи изключително лесна цялата ми комуникация с избраната банка, както и набирането и обработването на всичката тази документация, която е най-досадното и губещо времето на работещия човек, нещо. Нейната работа обаче не се изчерпа само с това! Благодарение на нея успях да направя най-правилния избор за банка, с която да работя. Единствено и само нейна е заслугата, нещата за мен да се развият по най-добрия и облекчен начин, като успя да договори перфектните за мен условия! Освен всичко това, Весела беше на разположение през целия този процес, по всяко време за всякакви въпроси.

На всеки, който се двоуми дали да ползва помощта на кредитен консултант или се колебае кого точно да избере, препоръчвам без никакви съмнения Весела, тъй като чрез работата си с мен тя се доказа като чудесен професионалист, който има подход към клиента, но в същото време притежава уменията, знанията и опита, които са необходими, за да постигне най-добрите за него условия. Освен че получих нейната помощ и подкрепа, тя съумя да преодолее всякакви неочаквани трудности и изненади, така че да постигнем крайната цел.

Ако ми се наложи отново да ползвам услугите на кредитен консултант и за миг не бих се колебала да се обърна отново към нея!

Илияна Тодорова

СДВР

Искам да благодаря от мое име и това на приятеля ми, че ни срещна с Creditchoice и в частност с Анета Димитрова. Невероятен професионалист и човек. Първоначално не знаехме какво да очакваме, но Ани обясни всичко до най-малкия детайл в тегленето на ипотечен кредит. Беше на разположение по всяко време на денонощието. Интересуваше се от всяка стъпка, която предстоеше. Движеше всичката документация, свързана с банката, което за нас беше голямо облекчение. Всичко това беше напълно безплатно за нас.

Даниела Василева

Младши експерт

Бих желала да изкажа своята благодарност към кредитния консултант Анета Димитрова. За нейното коректно отношение, професионализъм, грижа и внимание към клиента, при това напълно безплатно. Без никакво колебание се обръщам към нея всеки път, когато имам нужда от финансов съвет. За това я препоръчвам горещо на всеки, който има нужда от банково финансиране.

Виолета Якимова

Микробиолог

Изключително съм доволна от съдействието на Велина Иванова! Беше заедно с мен още от идеята да закупя собствено жилище до денят, в който вече съм собственик на такъв. Професионалист, на който имам пълно доверие. Бих се обърнала отново към нея, без колебание!

Милена Златева

QA Engineer, DHL ESS

Срещнахме се с Велина от Creditchoice още преди да си изберем апартамент. Тя ни помогна да се ориентираме до каква сума да търсим, коя банка е най-подходяща за нас. Беше до нас през целия процес, та дори и след вземането на ключовете - обади се да провери дали всичко е наред. Благодаря за професионализма, отдадеността и грижата и за най-малкия детайл.

Радина и Ивайло

Бихме искали да изкажем сърдечни и искрени благодарности на Силвия Танина.
Получихме изключителна подкрепа, компетентност, много спестено време, нерви и административни досадности. Погрижи се за най-добрата оферта за нашите нужди, да получим толкова колкото ние неоходимо за покупка и ремонт на ново жилище. Иключително гладка, лесна комуникация и професионализъм. Препоръчваме с 4 ръце !
Силве, благодарим ти, че сбъдна една мечта - да си имаме собствен дом!

Силвето & Митко

Искам да благодаря на Весела Георгиева от екипа на Creditchoice!
Получих препоръка за нея от моя приятелка и не съжалявам, че послушах съвета й да се доверя на Весела. Още след първата ни среща Весела спечели доверието ми. Разказахме й за нуждите ни от кредит, а тя пое инициативата да ни предостави най-добрите оферти, които да отговарят на профила ни. Изключителен професионалист, с който се работи много лесно и приятно, и ни спести много обикаляния и разправии.  За втори път ползваме услугите на Весела и при необходимост отново ще я потърсим за съвет и съдействие!
Благодаря Весела! Пожелавам много здраве и успеи на теб и на Creditchoice!

Гергана Върбанова

Специалист тестване на софтуер, Network Management Innovations Ltd.

Най-добрата реклама за качество и професионализъм става от уста на уста.
Наскоро кандидатствах за кредит за закупуване на балетна зала. Бях силно притеснена и не знаеща какво и как трябва да се случи. Моят адвокат ми сподели за една от най-добрите кредитни консултантки Весела Георгиева.
Погледнах скептично, защото преди това попаднах на други в този бранш и се оказа, че аз разбирам повече от тях (а аз нищо не разбирам от това).
В крайна сметка се доверих и всичко  което съм търсила да намеря в човека отсреща, който ще се занимава с моя кредит го открих. Качество, бързина, креативност, човешко отношение, отделено лично време, когато съм имала нужда да ми се разясняват въпроси, които дори в късните часове на деня се случваха.
За Весела Георгиева работно време няма, когато клиента има въпроси и притеснения. Тя е преди всичко човек, който е отдаден на клиента и го съпортва до финалната права на сделката.
Благодаря на Creditchoice Ltd. за това, че имат толкова високо квалифицирани служители, благодаря в частност на Весела Георгиева, за човешкото отношение и професионализъм.  Препоръчвам силно на онези, които искат качество и коректна работа.

Антония Лазарова

Управител, Педагог - хореограф, Балетна школа "RoyAL Dance" ЕООД

Здравейте, искам да изкажа своите благодарности към г-жа Диана Кондева! В нея виждам желанието за съдействие, професионализъм, отдаденост. Аз съм от клиентите, които задават доста въпроси и се интересуват от всеки детайл. Вместо мен тя ходи във всяка банка, за да вземе най-добрата оферта и да ми я предостави спрямо изискванията които имах. След избиране на подходящата оферта, тя беше неотлъчна връзка между мен и банката до финализирането на самата сделката. Силно препоръчвам Диана и Creditchoice на всички, които се колебаят към коя банка или банков продукт да се насочат.

Доньо Донев

Системен инженер, SAP

Здравейте,
Впечатлен съм от качеството на услугата, което Creditchoice предлага. Персонални благодарности на Велина Иванова за професионализма и пълната отдаденост към целия процес на моето кандидатстване. С нейна помощ получих перфектни условия, отвъд първоначалните ми очаквания, спестявайки ми всички трудности и неуредици, с които човек се сблъсква при жилищното кредитиране.
При следваща нужда съм твърдо убеден към кого ще се обърна!

Едвин

Здравейте, интернет потребители, клиенти на „Кредит Чойс“ ЕООД или потенциални такива.
Животът ни срещна с „Кредит Чойс“ ЕООД и Силвия Танина случайно, както често се случва с много други хора,събития, случки. Юрист съм по професия и не бях чувала за услугата кредитен консултант. Като юрист и клиент, доверил се на „Кредит Чойс“ ЕООД, мога да кажа, че благодарение на усърдната, бърза и изключително своевременна помощ от страна на Силвия Танина покупката на жилище, в това число целият процес по подготовка на документи и комуникация с банката, е изключително улеснен. „Кредит Чойс“ ЕООД е страхотен помощник за всеки клиент без юридически познания и дори без опит при покупката на имот (а нямам съмнения и при други видове кредити). Консултантите биха били полезни и на хора с опит в кредитирането, тъй като биха им спестили време и указали нужното съдействие. Благодаря на Силвия Танина за професионализма, търпението и съвместната ни работа. На целия екип желая да бъдат здрави и да се радват на още много удовлетворени клиенти. До нови срещи!

Биляна Арабистанова

Здравейте,

Искам най-сърдечно да благодаря за вниманието и помощтта на Велина Иванова! Винаги съм си представяла, че тегленето на ипотечен кредит е изключително трудно и времеемко. Е, с помощтта на Велина, всичко стана буквално за няколко часа сумарно. През цялото време имахме отлична комуникация и винаги беше на разположение за въпроси от моя страна. Освен цялото административно улеснение и спестеното време, съм изключително доволна и от договорените условия по кредита.

Искрено препоръчвам услугите на Creditchoice и конкретно Велина Иванова!

Радослава Георгиева

Литературен агент

Здравейте,
Изказвам огромни и искренни благодарности на екипа на Creditchoice,и най-вече на Г-жа Велина Иванова!
Еден истиски професионалист, отдаден изцяло на работата си и на нас(клиентите на Creditchoice)! Благодарение на този човек успях да закупя отдавна чаканият дом,за който мечтаех от десетилетие.Горещо препоръчвам г-жа Иванова на всеки,който има нужда от насока и кредит от някоя банка,тя е точната персона!!!
Страхотно отношение и човечност от нейна страна,което с днешна дата и голяма рядкост!
Искренни благодарности още веднъж!

Асен Николов

Управител, Арт Енерджи ЕООД

Дълги години правихме опити за закупуване на апартамент. И нещата се случват, когато е трябвало да станат. Запознахме се с Анета Димитрова от Credit Choice, която ни помогна да осъществим дългогодишната си цел. Беше през цялото време до нас, напътстваше ни, даваше ни съвети, провеждаше цялата комуникация с банката - кредитор. Имахме и доста "напечени" ситуации, в които тя се справи като истински професионалист! Благодарим й, че вярваше до край, че ще ни се получат нещата, че се адаптираше към промените в процесите изключително бързо. За нея това беше една от всичките сделки, но тя имаше индивидуален подход към нашата ситуация, именно защото разбира, че за нас това е повече от цел и сделка - нашият дом! Aко не беше Credit Choice вероятно още щяхме да мечтаем за дом, но благодарение на компанията и Ани, вече го имаме!

Силвия Гавраилова

Здравейте,
Благодаря на Creditchoice и хората които защитаваха интересите ми, за цялата всеотдайност и труд който положиха, за да успея да се сдобия с мечтания дом.
Ще продължавам да работя с екипа и препоръчвам на всеки, който има нужда от професионалисти, да се обърне към тях!

Огромно благодаря на Силвия Танина!

Станислав Кацаров

Мениджър

Искам да изкажа най-големи благодарност на екипа на Кредит Чойс и най-вече на Диана Кондева, която се отличи с високият си професионализъм и експертиза в областта на кредитното финансиране. 

Благодарение на нея успях да финансирам така мечтаното за мен първо жилище, при това на страхотно ниска лихва и удобна за мен месечна вноска. Преди да се запозная с Кредит Чойс изгубих ценно време за мен в нерви и ходене по банки и без желания резултат. 
Всичко се случи експедитивно, коректно, професионално и в мой интерес, което искрено ме впечатли. 

Получих подкрепата, спокойствието, човешкото отношение и сигурността на един истински професионалист, а това е най-важното за нас клиентите! Без нейното сътрудничество и Кредит Чойс, тази мечта нямаше да се превърне в реалност. Благодаря!

Николай Драгоев

Специалист, ДП РВД

Никога не съм предполагала, че процедурата по теглене на кредит може да бъде лесна и без стрес за клиента, до като не попаднах на Велина Иванова. Изключителен професионалист и човек, на когото можеш безрезервно да се довериш, а доверието в днешно време и особено при сделки с пари е изключителна рядкост. Ключът към нейната работа е индивидуалния подход към клента и неговите потребности и възможности. Специално й благодаря за успешната работа и удовлетворяващия краен резултат! Желая успех на целия екип! Не може да си представите, колко ценно време и нерви ще си спестите, ако им се доверите!

Мая Василева-Четрокова

директор на училище

Бих искала да благодаря, от мое име и от името на моя съпруг, на Силвия Танина за безупречната работа и за добрите условия, които ни договори.

Изказваме специални благодарности за професионалното отношението, което получихме.Силвия е прекрасен човек и професионалист, който беше до нас във всички етапи на ипотечното кредитиране (от офертите на банките до сключването на сделката при нотариус.) Съдействаше ни за цялата документация, също така подробно и търпеливо ни обесняваше всички детайли, отговаряше ни на всички въпроси във всеки един момент.  Ние получихме изключително професионално и човешко отношение.Чувствахме се спокойни във всеки един момент, по отношение на всеки един въпрос, защото получавахме компетенти отговори и насоки. И най-важното, имахме доверие и сигурност в нашия кредитен консултант. Удоволствие беше за нас да работим с фирма CreditChoice.

Даваме нашата препоръка за Силвия Танина, ще останете изключително доволни от нейния професионализъм и коректно отношение.

Сърдечно благодарим!

Инна Александрова

Експерт, Софарма АД

Бих искала да изкажа своята благодарност към г-жа Весела Георгиева за съдействието от нейна страна по намирането на подходящо за мен финансово решение. Запознахме се по време на работна среща за презентиране дейността на Creditchoice. Няколко месеца по-късно се обърнах към нея с молба за съдействие. Проявявайки своя професионализъм, г-жа Георгиева предложи най-доброто решение за рефинансиране на мой кредит. Благодарение на това, аз успях да реализирам своя план и да създам клуб за занимания по интереси. С удоволствие препоръчвам работата с консултант Весела Георгиева - в нейно лице клиентите откриват персонално отношение и професионално решение на своите финансови потребности.

Мариана Златкова

Управител, Арт клуб - Full STEAM Ahead

Изказвам изключителна благодарност на кредитен консултант Велина Иванова.
За трета година , като това ми е трети кредит с нейното съдействие, тя е винаги готова да реагира за няколко часа на изискванията ми относно кредита и да ми предложи най-добрите условия. Спестява ми много време на проучване и ходене по банкови институции. Впечатлена съм от високия и професионализъм, грижа за клиента и бързо обслужване. Препоръчвам услугите  както на Creditchoice, така и Велина Иванова с двете ръце!

Ева Минчева

Благодаря на Велина Иванова, която ми беше като майка, помогайки ми  да премина с лекота целия процес.
Силно препоръчвам да имате такъв човек до вас кога се налага да направите своя кредитен избор.
Велина Иванова, за мен беше удоволствие да работим заедно!

Тео

Development Operations

Искам да искажа свойте искрени благодарности на кредитен консултант Велина Иванова. Благодарение на неиния професионализъм, дух и човечност сега аз и семейството ми имаме мечтания дом. БЛАГОДАРЯ ОТ сърце Велина Иванова!

Георги Четкушев

Организатор производство

Здравейте,
Искрено искам да благодаря за професионалното и сърдечно отношение на Велина Иванова. През целият период на съвместна работа,тя успя да защити изцяло интиресън ми и да ми предложи най -доброто за мен.Благодаря за професионализмът,човешкото отношение и гъвкавостта в ситуациите.

Цветелина Караниколова

Благодаря на кредитен консултант Велина Иванова и на управителя Мария Петкова, за търпението, разбирането и професионалното отношение! Благодарение на тях, въпреки трудностите, кредитът ни беше осъществен. Сърдечно препоръчвам Сreditchoice при покупка на жилище. Успех!

Георги Петров

Старши експерт, ДФЗ

Страхотно отношение и отдаденост от Ани Димитрова. С нейна помощ получих добра оферта за кредит, въпреки сложната ми ситуация. Всички въпроси ми бяха разяснени изчерпателно и бях спокойна, че съм в сигурни ръце! Препоръчвам!

Галя Петрова

Системен анализатор, Кока Кола България

Отлична комуникация и съдействие във всеки един момент и във всеки един аспект от процеса на кредитиране от началото до края, дори и след това от страна на Велина Иванова. Спести ни много време и усилия, които нямаше как да отделим и по този начин ускори целия процес по получаване на кредита. Получавате условия, които самостоятелно са невъзможни. Отделно съдейства с документацията и комуникацията с продавача, което е допълнително улеснение, благодарение на добро познаване на материята, която човек не познаващ я добре като мен би се затруднил допълнително. Препоръчвам използването на кредитен посредник, защото в процеса на работа виждат неща, които на вас може да ви убягнат и това да ви струва много главоболия, а в крайна сметка е абсолютно безплатно за вас. Благодаря за съдействието и добре свършената работа.

Антон Дичев

Ръководител обособено производство

Здравейте.
Изказвам огромна благодарност към госпожа Велина Иванова. Съдейства ми за взимане на 2 кредита. Отношението и професионализма бяха на най-високо ниво. Благодаря и че ме изслуша и отговори на всеки мой глупав въпрос. По всяко време беше на разположение и избра най- доброто отговарящо на моите потребности.
Препоръчвам с две ръце госпожа Иванова на всеки който има нужда от насока и кредит към някоя банка. В студ, дъжд и сняг ходихме до банки, нотариуси и всякакви институции и до последно беше с мен.
Благодаря, че беше с мен и продължавай в същия дух с неизчерпаемата енергия, която имаш.

Емилия Танева

графичен дизайнер, Маус-ПС ЕООД

Здравейте! Искам да благодаря на Велина Иванова за това,че ми помогна да си купя така мечтаното жилище. Беше винаги на разположение да ми отговаря на многото въпроси,които ме вълнуваха. Страхотен професионалист и човек. Горещо я препоръчвам,и отново Благодаря!

Аделина Пешева

Инспектор качество

Здравейте! Искам да благодаря на Велина Иванова за това, че ми помогна да си купя така мечтаното жилище. Беше винаги на разположение да ми отговаря на многото въпроси, които ме вълнуваха. Страхотен професионалист и човек. Горещо я препоръчвам и отново Благодаря!

Аделина Пешева

Инспектор качество

Здравейте.
Изказвам огромна благодарност към госпожа Велина Иванова. Съдейства ми за взимане на 2 кредита. Отношението и професионализма бяха на най-високо ниво. Благодаря и че ме изслуша и отговори на всеки мой глупав въпрос. По всяко време беше на разположение и избра най- доброто отговарящо на моите потребности.
Препоръчвам с две ръце госпожа Иванова на всеки който има нужда от насока и кредит към някоя банка. В студ, дъжд и сняг ходихме до банки, нотариуси и всякакви институции и до последно беше с мен.
Благодаря, че беше с мен и продължавай в същия дух с неизчерпаемата енергия, която имаш.

Емилия Танева

графичен дизайнер, Маус-ПС ЕООД

Здравейте,
Благодаря на Велина Иванова!
Благодаря за бързината, точността на информацията, предоставената професионална консултация, помощ и подкрепа и спестеното време!
Велина, ти си истински професионалист, отдаден и човечен!
Желая ти здраве и успехи!
Препоръчвам фирма Creditchoice!

Ива Чолеева

ИТ Специалист

Здравейте,
Бих искала да изкажа своята огромна благодарност на кредитния консултант Велина Иванова.
Това е един истински професионалист в своята област и бих препоръчала на всеки, който има нужда от професионално мнение, точна насока и внимателно обслужване.
Благодаря за помощта и бързината с която се справи.

Диана Захариева

Управител, ДН КОНСТРАКШЪН ЕООД

Сърдечно препоръчвам като кредитен консултант Велина Иванова.

Вели, огромно благодаря за усилията, времето, енергията, подкрепата, търпението, разбирането и човечността ти.

Не беше лесно, но се случи и се радвам, че ти беше до мен по време на цялото това изпитание и ми помогна в сбъдването на една мечта.

Благодаря, че нито веднъж не осъди избора ми, не подложи на съмнение преценката ми и подходи с изключително разбиране и емпатия към всяко мое решение.

Направи моята кауза своя и я отстоява докрай не просто като професионалист, но и като приятел.

Никога не се променяй!

Дарина Георгиева

Искам да изкажа хиляди благодарности на нашият кредитен консултант Силвия Танина - Creditchoice Ltd. за всичко което направи за нашето семейство, за всеотдайността с която работи, за милото и приятелско отношение което получихме. Ако и вие имате нужда от помощ и по простичко обяснение за банковата бюрокрация, то несъмнено използвайте услугите на Силвия Танина и услугите на кредитен посредник - Creditchoice Ltd.
Там ще вземат нещата присърце и с отношението си ще ви накарат да се почувствате най-важният клиент. Те не почиват, винаги имат време за своите клиенти и търпението да обяснят и 100 пъти ако трябва за да разберете.
Обичам ви. Специални благодарности на Силвия Танина, за това, че помогна да сбъднем нашите мечти, че ни даде кураж, когато ние се бяхме отчаяли. Остани си все така всеотдайна в работата, все така лъчезарна и позитивна и все така мила и добра с хората.

сем. Николови

Здравейте,
Искаме да благодарим на Creditchoice и особено на Велина Иванова!Благодарение на тях успяхме да се сдобием с  имот.
Предвид положението, в което се намира  страната ни, тя успя в кратките срокове да ни свърже с правилната за нас банка и да доведем сделката до финал в последния работен ден преди Коледа.
Благоадрим отново на нашия кредитен консултант Велина Иванова, за професионализма и  всички усилия, които положи, за да сбъдне нашата мечта.
С радост ще Ви препоръчваме на приятели и познати.
За нас беше удоволствие да работим с Велина!
Бъдете здрави!

Надежда Тодорова и Калоян Кръстев

специалист продажби, ЗК Лев инс

Здравейте,
Огромно благодарим на Весела Георгиева, огромно благодарим на Creditchoice! Без тяхната професионална и компетентна намеса и етика нямаше как да  направим сделка за покупка на имот с ипотечен кредит. Времето ни притискаше и всичко трябваше да се случи в рамките на месец декември. Е, Весела Георгиева направи и невъзможното и се случи. В последния работен ден между Коледа и Нова година бяхме на сделка. Минахме през много трудности, но за всяка стъпка, за всеки документ, за всичко Весела Георгиева беше насреща и с нейната компетентна  намеса и работа с лекота ги преодоляхме и финализирахме сделката.
Благодарим Весела Георгиева! Бъдете здрава и благословена!
Не се колебайте, свържете се с нея, тя е Човекът, който ще ви информира за всеки   банков продукт и детайл, относно кредитиране!
Поздрави!

Инес Данова

Организатор, Игромания

Здравейте, искам да изкажа искрени ни благодарности на г-жа Диана Кондева за плофесионализма й.За  тази компания лазбрах случайно от мой колежка,която е използвала услите на Креди Чойс в частност на г-жа Кондева.Тя оправда всички наши очаквания за разбиране,бъзо справяне с всички очаквани и неочаквони ситуации и бързината и на работа.Напрови всичко по силите си и сме и безкрайно задължени.Препоръчвам услугите й на всеки който се нуждае от "сърцат приофесионалист".

Елеонора Исмаил

Организатор работа с клиенти, Ви Ай Джи Сървисиз

Здравейте, искаме да изкажем нашите благодарности за работата ни с Весела Георгиева. Която ни консултираше по сделката ни, по закупуването на новият ни дом. Въпреки многото въпросителни и изисквания, които се появиха към нас и продавача, по време на целия процес, тя винаги беше много отзивчива и на разположение по всяко време. Реагираше много бързо и професионално на всичко, и съответно останахме много доволни от нейната работа. Поздрави!

Екатерина и Мартин Сотеви

Счетоводители

Запознахме  се с екипа  „Кредитчойс“ в момент, в който търсехме  подходящото за нас жилище, без да знаем  какво точно ни предстои. С висококвалифицираните  служители, с който разполага „Кредитчойс“ всичко е лесно и удобно и бързо. Те са тези, които ни спестяват не само  много ценно време, но и изнервящото и досадно чакане пред гишета на банките. Весела Георгиева - нашият кредитен консултант се включи дейно в работата на нашия „екип“ и бързо започна да действа по организацията на работа за избиране на подходяща за нас банка. Тя ни запозна детайлно с това, което трябваше да знаем, за да достигнем до правилния избор. Ентусиазма й за работа, отличните комуникационни и професионални умения, я  направиха ценен съветник, на когото нямаше как да не се доверим.
Огромни благодарности към целия екип!
Благодаря ти Весела Георгиева!

Мария Паскова

Искам да изкажа своите благодарности на консултант Весела Георгиева за цялата подкрепа и помощ в покупката на нашето жилище. Работата с нея е изключително приятна и бърза, обърна ни внимание на всеки детайл и отговори на всеки един наш въпрос, дори и да беше глупав - страхотен специалист.

Йорданка Куюмджиева

SAP Ariba Catalog Specialist, Проксиад България

Здравейте, наскоро се възползвахме от услугите на CreditChoice. Наш консултант бе Весела Георгиева. От самото начало Весела изрази индивидуален подход към нас предлагайки ни различни варианти за кредитиране, така че най - добре да се впишат в нашите нужди. Тя съпровождаше целия процес и комуникация между банката и инвеститора. Наблюдавайки протичащата кореспонденция мога да кажа, че по този начин Весела ни спести страшно много време и нерви.Вече успешно преминахме през сделката за придобиване на имота и дори след това Весела продължи да изразява интерес какво се случва и дали имаме въпроси или проблеми с които да помогне.

Със сигурност бихме препоръчали Весела на наши близки и приятели!

Благодарим за услугите, Иван и Мел!

Иван Топчийски

Програмист, Епам Системс

Здравейте ,бих искала да изкажа моите благодарности към Г-жа Анета Димитрова за проявения професионализъм,компетентност и невероятно отношение към мен .Останах изключително доволна от услугите Creditchoice и специално от нея за банковия продукт който ми бе предложен Пожелавам им много професионални успехи и все така да помагат на хората в нужда.

София Лозанова

Служител, Датекс ООД

Възползвам се от възможността да благодаря на г-жа Анета Димитрова, моят консултант в Credit Choice.

Радвам се, че именно тя беше професионалистът, който коректно и с висока компетентност прецизира, предостави и ми съдейства на всеки етап, за получаване на най-доброто предложение и възможност за избор на кредит съответстващ на нуждите ми.

Без колебание препоръчвам г-жа Анета Димитрова.

инж. Христина Христова

Управител, VenusRoses Labsolutions

Бих искала да изкажа безкрайната си благодарност на г-жа Анета Димитрова, за високия професионализъм, коректност, търпение и личен подход.
Благодарение на нея имах спокойствието и увереността да взема информирано и обосновано решение при избора на банка кредитор.
През целият процес от предоставянето на варианти, през избора на най-доброто предложение за мен, всички документални детайлики, до деня на финалния договор с кредитиращата банка, Анета Димитрова беше до мен давайки ми отговор на всеки възникнал въпрос, съдействайки ми на всеки етап.
Всички ангажименти описани в представянето на компанията бяха изпълнение с цялата отговорност, компетентност, професионализъм и не на последно място лично отношение и индивидуален подход.
За мен беше чест и привилегия мой консултант да бъде именно професионалистът и човекът, Анета Димитрова.

Валентина Рангелова

Бих искал да споделя и моето мнение за отношенията ми с кредитните посредници от Кредит чойс. Историята (както при всеки вероятно) започва с абсолютна случайност. Ровейки се в нета и изпращайки онлайн запитвания към банки относно предоговаряне на ИК или за ПК, случайно съм пратил и запитване към сайта на Кредит чойс. На следващия ден веднага с мен се свърза г - жа Анета Димитрова, която по прекрсен начин ми обясни с какво се занимават и как би могла да ми съдейства в търсенето на решение на моят казус, като към края на разговора ни, естествено аз попитах колко ще трябва да им заплатя за услугата. Отговорът й бе - НИЩО. Аз като един "Тома Неверни" останах изумен позовавайки се на мотото, че няма нищо безплатно на този свят. Но искам да подчертая, че тя на всяка наша среща и при всяко наше чуване по телефона ми казваше, че услугата за мен е абсолютно БЕЗПЛАТНА, дори когато подписвах договора с нея като лице на Кредит чойс, тя изрично подчерта изречението: КЛИЕНТА НЕ ДЪЛЖИ НИЩО. Разбира се всичко бе перфектно и моят казус бе решен за максимално време и без никакви излишни разходки до банката. Изключителен професионалист в лицето на г - жа Анета Димитрова, която в рамките на ден, два намери решението, от което имах нужда.
Давам своята препоръка за Анета Димитрова, познавайки вече нейната работа, професионализъм и не на последно място приятелско отношение.

Благодаря. Ани!

Милен Узунов

мениджър Логистика

Останахме изключително доволни от работата на Весела Георгиева в дългия процес по покупка на жилище и взимането на ипотечен кредит. Не усетихме процеса. По всяко време ни информираше за промени или необходими документи и  ни съдействаше за всяка стъпка, както и в комуникацията с банката и продавача. Весела подходи изключително професионално и с индивидуално внимание.

Георги Еленчев

Програмист

Имах удоволствието да бъда клиент на Creditchoice ltd. От страна на Диляна Николова получих разбиране, невероятно добро обслужване и личното ангажиране към проблемите свързани с всички документи.

Изключително съм доволен и отново бих ползвал услугите на компанията.

Венелин Кържилив

Инженер, Ultraflex Power

В процеса на избор на банка, която да финансира потребността ни от средства за закупуване на собствено жилище , научихме за Creditchoice. Първоначално подходихме с недоверие към посредническо-консултантската дейност на институцията, тъй като бяхме скептични, че е възможно някой да ни даде по-благоприятни условия от тези, които ни даваха банките на пазара. След няколко седмици размишления и проучвания , чувайки препоръки от приятели и познати, им се доверихме, за което изобщо не съжаляваме. Спестиха ни доста време, напрежение и усилия, получихме селектирани най-добрите оферти за нас от различни банки, което се случи в рамките само на няколко дни, като за всичко това ние не им дрължахме нищо. Наш посредник беше Диляна Николова, която отговорно се зае със задачата да намери най-доброто решение за нас, според нашите желания и възможности. Бързина и ефективност, човешко отношение, целеустременост, коректност и любезност са само част от качествата, които притежава Диляна. Тя е изключителен професионалист, който отговаряше неуморно на нашите безброй въпроси. С опита и задълбочените ѝ познания като юрист, тя успя да ни даде ценни съвети и насоки, които ни бяха полезни за запознаване и разучаване на всички дребни детайли по документалната  част. Етусиамът и желанието ѝ да бъде в помощ на хората, да намира бързо и лесно решение на трудностите, направиха съвместната ни работа много лека и приятна. За нас беше удоволствие да работим с Диляна и даваме нашата препоръка за нея.

Сърдечно благодарим!

В. Каракашева и М. Гергов

Изказвам изключителна благодарност на кредитен консултант Велина Иванова.Впечатлена съм от високия професионализъм, грижа за клиента и бързо обслужване. Уникален човек ,по всяко време можех да се свържа с нея и да отговори на мойте безброй въпроси .Тя направи невъзможното възможно. Горещо я препоръчвам на всеки, който се нуждае от банково финансиране.

Силвия Бундова

С половинката ми останахме изключително доволни от помощта на Весела Георгиева в дългия процес по покупка на жилище и взимането на ипотечен кредит. Весела подходи изключително професионално и с индивидуално внимание към нашите нужди, информираше ни подробно за всяка една стъпка и движение на документи, не само при взимането на кредита, но и при цялостния процес на покупката на нашия нов дом.

Мартин Колев

Иформационно обслужване АД

Бих искала да дам своята препоръка и да изкажа голяма благодарност към кредитен консултант Диана Кондева. Признавам си, че самият процес по искане на кредит, с цялата документация, искане на оферти от различни банки, говорене с различни банкови служители ме ужасяваше! Диана е изключителен професионалист и доверявайки и се взех едно страхотно решение! Тя съдейства и движише всяка една стъпка от процеса - от избор на оферта до подписване на договор. Използвайки услугите на Credit Choice въобще не усетих процеса по искане на кредит и спестих изключително много време. Имам приятели, които са имали лош опит с други кредитни консултанти, но аз съм изключително доволна, оценявам много ролята на Диана и бих е препоръчала на Вас и на всички мои познати!

Мария Дундарова

Препоръчваме работата с CreditChoice и в частност финансовия консултант Весела Георгиева. Много добър професионалист, с много внимание към интересите на клиента . Процедурата беше максимално улеснена - от предварителното запитване за кредит до финалнта покупка на новия ни дом. Получихме много добри условия, ценни съвети и насоки. Със сигурност бихме се възползвали отново от услугите на Весела.

Георги Петров и Ралица Димитрова

Програмисти, Индевр ООД

Изключително съм доволен от работата на Кредит Чойс и в частност на Г-жа Весела Георгиева, която беше с мен по целия път от запознанството ни до края на сключване на сделка. Помощта, съветите и допитванията ми до нея ми помогнаха много, не само в частност за отношенията ми с банковата институция, но и като цяло в тънкостите по придобиване на недвижим имот. Най-добрия кредитен консултант!
Поздрави и успехи!

Иван Бачев

Преди да започна процедурата за закупуване на жилище не бях запознат с услугите на кредитен консултант и че ми е необходим такъв. Изключително съм доволен от работата на Кредит Чойс и в частност на Г-жа Весела Георгиева, която беше с мен по целия път от запознанството ни до края на сключване на сделка. Помощта, съветите и допитванията ми до нея ми помогнаха много, не само в частност за отношенията ми с банковата институция, но и като цяло в тънкостите по придобиване на недвижим имот. Повтарям се, но съм изключително доволен. Благодаря Ви! Успехи!

Никола Найденов

Охрана, Летище София

Безкрайни бладарности на Весела Георгиева и целия екип на Creditchoise!
Получих препоръка за Весела от мой колега и след като се видяхме лично, тя спечели доверието ми. Поговорихме на дълго и широко коя банка би предложила най-добри условия за кредит за нашия профил и избахме най-подходящата. Весела се държи изключително професионално и в същото време приятелски. Тя оказа много голямо съдействие и по време на целия процес по закупуване на жилище, помощ с документите и морална подкрепа.
Благодаря, Весела! Пожелавам много здраве, късмет и успехи на теб и цялата фирма!

Даниела Маджарова

Специалист тестване на софтуер, Westernacher & Partner Consulting EOOD

Здравейте,искам да благодаря на Весела Георгиева съдействието при теглене на кредит. Предложи ми няколко банки с който да работим,подбра най-добрите условия и ми остави право на избор. Исключителен професионалист с удоволствие се работи с нея. Благодаря ти Весела много ми помогна. Пожелавам на теб и Creditchois много успех във всичко!

Силвия Русева

Монтажник комбинирани изделия/МКИ/, Фесто Производство ЕООД

Специални благодарности на Велина Иванова за безупречната работа и добрите условия, които успя да договори. Присъстваше на всички етапи при ипотечно кредитиране с пълно съдействие при изготвянето на цялата документация, за което съм безкрайно благодарен. С радост бих предпоръчал на всички познати да се доверят на професионалните съвети и подкрепа вместо да си блъскат главата сами.

Явор Пенчев

Специалист Регулаторни Дейности, Фармалекс България

Бих искала сърдечно да благодаря на Велина Иванова за нейната точност, отговорност и подкрепа. Тя е изключително позитивен човек, който отговаря детайлно на всеки въпрос и дава професионални съвети и насоки  в областта на финансите и кредитирането. Препоръчвам я на всеки и й желая много успехи занапред!

Мариана Славова

Учител, ЧСУ "Свети Георги"

Здравейте, бихме искали да изкажем своята голяма благодарност към екипа на  Кредит чойс в лицето на Весела Георгиева, с която имахме щастието да се запознаем. И ние като много други хора имахме спешна нужда от смяна на лижището. Това се оказа голям проблем, който преди да срещнем Весела изглеждаше не решим. Тя ни показа какво е професионализъм, какво е да вършиш работата си не само защото трябва, а защото искаш да я свършиш по най-добрия начин и в крайна сметка  от това най-облагодетелстван е клиента. Повярвайте има огромна разлика дали вършиш работата си на 100%  и то с такъв ентусиазъм или просто защото си длъжен. Весела беше по всяко време на разположение, готова да отговори компетентно на всеки наш въпрос и да реши всеки възникнал проблем. Ако не беше тя още щяхме да се лутаме от един банков офис до друг. За това с две ръце бихме я препоръчали на всеки един наш близък и познат, който има нужда от този вид услуга. Защото с такъв професионалист като Весела човек си спестява страшно много време, нерви и пари Сърдечно ти благодарим за всичко Весела. Бъди здрава, все така добра в работата си, целеустремена и сбъдваща нечии мечти!
Успех, Венера и Илиян!

Венера и Илиян Димитрови

Искам да изразя голямата си благодарност към Диана Кондева. В нея виждам рядко срещани в днешно време, професионализъм, отдаденост и постоянство. Въпреки натовареността ѝ, постоянно ме обгрижва като клиент, не само в работно време. Аз съм от трудните клиенти, които задават много въпроси, но тя има търпението да отговоря на всеки един от тях. Силно препоръчвам Диана и Creditchoice на всички, които се колебаят към коя банка или банков продукт да се насочат.

Мая Петкова

Офис Административен Мениджър

Благодаря и препоръчвам горещо кредитен консултант Диана Кондева от Кредит Чойс. Тя ми помогна много за получаване на два ипотечени кредита в годините с не малко специфики. Съдейства ми с всичко – от събирането на оферти, до усвояването на кредитите, както и за застраховка живот. Предоставяше ми изчерпателна информация. Спести ми много време и нерви. Истински професионалист! На всеки, на когото предстои кредит, препоръчвам да се възползва от услугите й, за да намери най-правилното решение за себе си!

Десислава Масова

Инспектор, Държавен служител

Искам да благодаря специално на Диана Кондева за съдействието по вземането на ипотичен кредит.
Преди да разбера за услугата Kредитен консултант потърсих сама услугите на банки, но без желания резултат. Губех време и нерви да ходя по банките и да си искам оферти, разглеждането на които ми отнемаше още време и в крайна сметка голяма част от параметрите бяха неясни за мен. Беше доста неприятно и уморително.
Изразявам удовлетвореност от професионализма и отзивчивостта на Диана. Тя ми помогна от началото до края с намиране на най-добрата оферта за мен, съдейства ми след това за вадене на документи, беше с мен през целия път до финала. Действа експедитивно, коректно, професионално и в интерес на клиента. Препоръчвам на всеки който има нужда от кредитна услуга.

Вероника Симеонова

Контрольор-качество, Би Ей Глас България

Бих искала да споделя и моя опит с кредитния консултант Дияна Кондева от Credit Choice.  Изключителен професионалист, с който беше удоволствие да работя. Намери ми няколко оферти от различни банки и ми обясни всички тънкости по тях. Насочи ме кое е най-изгодното кредитно решение за мен. Бих я препоръчала на всеки, тъй като услугата, която предлагат Credit Choice е страхотна - спестяват безценното ни време, намират най-изгодни и същевременно сигурни решения. И всичко това е безплатно за крайния клиент. Безценно...

Магдалена Лалева

Експерт, Българска народна банка

Уважаеми Дами и Господа, искам да изкажа своята благодарност към г-жа Велина Иванова, която въпреки трудната ситуация, в която се намираме успя да ми помогне в намирането на подходящо за мен финансово решение по моя проблем. Горещо ви препоръчвам нейното съдействие! С уважение:

Теодора Табакова

Учител, ЧДГ"Д-р Мария Монтесори"

Здравейте,

Бих искала да благодаря от свое, както и от името на съпруга ми, за помощта и подкрепата на Силвия Танина и Credit choice.

След първата ни среща усетих позитивната й нагласа и след като поговорихме разбрах, че имам възможност да осъществя повече, от това, което първоначално исках да постигна.

Благодарение на нейния професионализъм, опит и контакти, процедурата по рефинансирането на съществуващия ни ипотечен кредит, беше лесна. През цялото време разсчитахме на своевременна консултация за стъпките, които следват, което спести загуба на време и нерви.

Приветствам всеки, който е решил да финансира мечтите си посредством банков кредит, да се довери на Силвия. С нейната подкрепа нещата се случват плавно и спокойно!

С пожелание за успешни проекти на Силвия и Credit choice,

Милена Димитрова

Бизнес координатор, Евромаркет Кънстракшън ЕАД

Искам да изкажа невероятна благодарност на Весела Георгиева от Кредит Чойс за предоставянето на услуга от много високо ниво. Всички условия, който бяха уговорени по моят кредит отговаряха напълно на изискванията ми и бяха постигнати многократно по-лесно благодарение на Весела. Тя отдели специално индивидуално внимание и подход към самия мен, като ме информираше за всякакви развития, представляваше ме пред нужните институции, защитавайки моите интереси, и екпедитивното финализиране на моят кредит. В следствие на нейната работа ми бяха спестени множество усилия, разправии и проучвания на условия и клаузи по договора ми с банката. Силно препоръчвам услигите на Весела Георгиева и компанията, която тя представлява!

Ивайло Атанасов

SAP програмист, Вестернахер и партньори кънсълтинг ЕООД

Изключителен професионализъм в лицето на г-жа Силвия Танина. С нейна помощ успяхме да изберем банка и да договорим процента финансиране от който се нуждаехме за невероятно кратък срок. Благодаря за добре свършената работа и лични съвети!!!

Георги Чепандов

Data Scientist, Hewlett Packard Enterprise

Благодаря и препоръчвам кредитен консултант Весела Георгиева от Кредит Чойс. Тя ми помогна много за получаване на ипотечен кредит с не малко специфики. Съдейства ми с всичко - от събирането на оферти, до усвояването на кредита. Предоставяше ми изчерпателна информация, включително за тънкости, които нямаше кой друг да ми ги каже. Спести ми много време и нерви. Истински професионалист! На всеки, на когото предстои кредит, препоръчвам да се възползва от услугите й, за да намери най-доброто решение.

Галина Шекерова

Ръководител Административен отдел

Изключително гъвкаво и професионално отношение от началото до края! Силно препоръчвам услугите на Creditchoice!

Георги Петров

ДФ "Земеделие"

Благодаря на Кредит Чойз. Препоръчвам работата с консултант Диана Кондева. Работи бързо, точно, коректно, съдейства по подготовката на документите и всички параметри на кредитната сделка. Прилага професионално и персонално отношение към клиента.

Цветан Цветков

Счетоводител

Здравейте, наскоро осъщесвихме ипотечният кредит от който се нужаехме с помощта на г-жа Диана Кондева. Искаме да й благодарим още веднъж, защото тя ни спести много време, много главоболия, много недоразумения... С нейната експертна помощ успяхме да осъществим кредита сраввнително бързо и определено по един ефективен и спокоен начин. Препоръчваме я горещо!!! С нейният професионализъм се справихме с належащите грижи без да губим време и усилия. Благодаря!!!

Гинка Борисова

HR

Здравейте, искам да изкажа сърдечни благодарности на Credit Choice и специално на Велина Иванова за професионалното и лично отношение, бързата реакция и отличното съдействие за получаването на кредит. Пожелавам ви много успехи и ще препоръчвам вашите услуги на приятели и колеги.

Владимир Събев

Управител, Събев Криейтивс ЕООД

С настоящата препоръка искам да благодаря на г-жа Диляна Николова за нейното експертно съдействие при покупката на нашия имот. Изключително съм доволен от услугата кредитен консултант и специално от работата на г-жа Николова. Бих препоръчал на всеки, който би искал да си улесни живота и да придобие имот по един сравнително безболезнен начин да се обърне към “Кредит Чойс”. Услуга, за която не предполагах до преди месец ми спести огромни главоболия и ме напътстваше в един важен за мен момент! Благодаря и продължавайте до помагате на хората!

Светлин Илиев

Seebridge International

Специални благодарности за г-жа Анета Димитрова за нейния професионализъм и за оказаното ми съдействие.
С нейна помощ избрах банка и закупих желания от мен имот.

Георги Чепилев

Старши софтуерен инженер, IТ компания

Здравейте, искам да изкажа огромни благодарности към екипа на Кредит Чойс и в частност към лецето Диляна Николова. Благодарение на нейния професионализъм, процесът по отпускане на Кредит за покупка на жилище, мина безпроблемно и в кратък срок. Бих използвала нейните услуги отново и силно препоръчвам.
Пожелавам успех на целия екип и още много доволни клиенти!

Елица

Счетоводител

Искам да изкажа огромната си благодарност към “Кредит Чойс”ЕООД в лицето на Диляна Николова и Мария Петкова, по време на съвместната ни работа по намирането и усвояването на най-добрия кредит за мен всички възникнали проблеми бяха решени бързо и компетентно с невероятен професионализъм! Много съм доволна от качеството и бързината на “Кредит Чойс”, смятам винаги да им се доверявам! Мили,любезни, уникални професионалисти! Щастлива съм че ви познавам!Горещо препоръчвам! Обичам те Диляна Николова! Ти направи от невъзможният кредит възможен!

Десислава Георгиева

София хотел Балкан

Здравейте,
Благодаря на г-жа Силвия Танина за цялостното й съдействие при кандидатстването ни за жилищен ипотечен кредит. Беше трудно, беше почти невъзможно, но за „Кредит чойс“ ЕООД и Силвия Танина – това е рутина. Работата с нея за нас беше удоволствие. Спестихме много излишни нерви, ходене по различни банки и напразно чакане.
Благодарим Ви г-жо Танина! Желаем Ви много професионални и лични успехи!

Асен Руенов

Продавач – консултант, „ИРЛ Трейдинг“ ЕООД

Здравейте,
Благодаря на „Кредит чойс“ ЕООД в лицето на г-жа Силвия Танина за професионалното отношение и човечността, с които се отнесе към мен.
След дългото търсене на подходяща банка, безсмислено попълване на документи, празни обещания и т.н., г-жа Силвия Танина направи от невъзможното – възможно. Бързо, точно и коректно свърши цялата работа по финансирането на жилищния ми кредит.
Благодаря ти, Силвия Танина! Желая успех на теб и колегите ти!

Михаела Георгиева

Продавач – консултант, „Кросс трейдинг“ ООД

Здравейте,
Благодаря Ви, че Ви има!
Изказвам огромната си благодарност към г-жа Силвия Танина за отзивчивостта и професионализма, с които се отнесе към мен. За нея няма неразрешим проблем.
Кандидатствайте за кредит, когато Ви се налага и колкото и да е трудно, не се отказвайте.
Силвия Танина стои зад Вас.
Поздравления за екипа на „Кредит чойс“ ЕООД за правилният подбор на персонала! Успех!

Динка Димитрова

Експерт „Човешки ресурси“, „МЛ – Инженеринг“ ЕООД

Здравейте,
Искам да изкажа благодарността си към Велина Иванова за помощта ѝ за финансиране на семейното ни жилище. Абсолютното ѝ професионално отношение улесни целия процес и всичко стана доста бързо и спокойно. Твърдо препоръчвам нейните услуги.

Никола Хаджиев

Speedy JSC

Здравейте,
искам да изкажа своята благодарност за организацията и съдействието на г-жа Силвия Танина за избора на най-подходящата банка, рефинансирането и успешното разрешаване на появилите се предизвикателства.
Много коректно и професионално отношение.
Силно препоръчвам услугите на услугите на Кредит Чойс ЕООД.

Ивайло Станев

инж. проектант/ водещ, "Геопроект" ЕООД

Изказвам моята огромна благодарност на Г-жа Анета Димитрова за всички добрини, които направи за мен! Благодарение на нея си върнах усмивката, радостта от живота и вярата в доброто! Пет месеца никоя банка не ми отпусна заем за рефинансиране! И когато стана най-тежко, като ангел спасител се появи Тя - Анета Димитрова! За две седмици и аз вече бях рефинансирал всичко! Защо ли не я срещнах по-рано! Бъди благословена и връщай и други като мен към радостта и щастието от живота! Благодаря ти!

Мариян Запрянов

Зам. директор, МБАЛ гр. Кърджали

Здравейте,
Искам да изкажа огромната си благодарност за помощта,която получих от Вас. Безкрайно съм възхитена от професионализма на екипа и най-вече на Анета Димитрова и Надежда Маджарова, без тях нямаше да успея. Отново благодаря и продължавайте все така.

Десислава Петрова

Управител , магазин Хиполенд

Поздравления и специални благодарности на Анета Димитрова и целия екип на Кредитчойс.
Професионална, стегната и разбираема консултация, съобразена с изискванията на клиента. Лесна и бърза комуникация.

Момчил Русинов

Привет !!! Искам да изкажа своите благодарности към вашата институция,в лицето на г-жа Анета Димитрова,за професионализма и отношението спрямо клиентите (визирам себе си) . Толкова адекватно поведение и коректност,бързина и коректност не бях очаквал. Препоръчвам Ви, защото се убедих. Поздрави.

Мартин Костов

Управител, Частна фирма, Варна

Тук е мястото да споделя отличните си впечатления и огромната си благодарност за съвместната ни дейност и оказаното съдействие от Велина Иванова - кредитен консултант в Кредит Чойс.
След обстойно проучване, получих:
*професионално консултиране за избор на банка-кредитор с най-добри условия за мен
*компетентно съдействие за събиране на необходимите документи
*лична и професионална подкрепа от началото до финализиране на сделката.
Благодаря за добре свършената работа и горещо препоръчвам!

Иглика Нецова

главен счетоводител

Здравейте,

Искам да благодаря на Credit Choice и особено на Весела Георгиева за професионализма и оказаното съдействие!
Лично бях проучил повечето банки преди да я потърся, а и имах познати в две от тях, но офертите, които тя беше изготвила не бяха по-лоши когато ги сравних с тези на познатите ми, така че мога да ви кажа от личен опит, че тук интересът ми беше защитен на 100%.

Също така, понеже се спрях на банка, която определя сума за довършителни работи (КСС) за жилище на шпакловка и замазка едва след оценката му, в последствие бях предявил претенции към банката да се завиши сумата, защото за ремонта ми трябваха повечко пари и тук отново Весела успя да окаже съдействие и банката в крайна сметка реши да увеличи сумата, така че съм изключително благодарен и за това!

И последно, Весела винаги отговаряше на въпросите ми, информираше ме редовно относно напредъка по кредита, беше коректна и даже свърши част от работата на брокерите по документацията, която е нужна за изповядване на сделка. Не познавам колегите ѝ, но лично препоръчвам Весела Георгиева!

Благовест Балчев

Старши софтуерен инженер, IТ компания

Благодаря на Кредит Чойс и по специално на г-жа Мария Петкова и Велина Иванова за високия професионализъм и перфектна организация!
Велина, Голямо Благодаря за всичко, което направи за мен!
Ти ми спести много време и усетих огромна човещина, защити на моите права и ми донесе спокойствие и увереност.
Фирмата е с прекрасен екип и професионално отношение и винаги ще я препоръчвам на мои близки и познати.
Пожелавам успехи в професионален и личен план!

Мая Андонова

Зам. Гл. Счетоводител, Геострой АД

Бих желал да благодаря на Credit Choice и по-специлно на  Весела  Георгиева за професионалното и любезно отношение! Благодаря и за помощта, която ни оказа за кандидатстването и тегленето на ипотечен кредит - спестихме време, което е ценно и много нерви!
Препоръчах и на приятелско семейство, защото си задлужавате! Желая Ви много успехи, благодаря Ви отново!

Първан Атанасов

Международен шофьор, Найтранс ЕООД

Използвам мястото да благодаря на компанията ви, за това, че се отнесе с изключителен професионализъм, към това да осъществя покупка на собствено жилище!
Благодаря на Велина Иванова-кредитен консултант и Надежда Димитрова-консултант недвижими имоти във вашата компания/фирма.
Още от първият разговор с тях разбрах, колко е важно да предадеш точна информация за целия този път, който трябваше да изминем заедно до получаването на ключовете.
Те бяха хората, без които нямаше да успея! За, по-малко от месец успяха да намерят жилище, отговарящо на изискванията ми, документите по кредита да бъдат обработени и изповядването на зделката пред нотариус.
Това се случи, без да ме ангажират дори и за ден в иначе напрегнатото ми ежедневие.
За мен беше чест и удоволствие да работя с вас!

Мариан Белев

Технолог-Гранулиране, Софарма АД

Здравейте!
Бих желала да изразя мнението си във връзка със съвместната ни работа с Кредит Чойс по отпускането на жилищен и потребителски кредит. Към фирмата, и в частност към кредитния консултант – Велина Иванова, бях насочена от свой колега. Велина оказа голямо съдействие през цялото време, нужно за решаването на моя въпрос – от търсенето на най-подходящите оферти, оформяне на нужната документация, през неколкократните ходения до банката, срещите с нотариуса и т.н. От личен опит мога да кажа, че Велина Иванова като представител на Кредит Чойс показа висок професионализъм и отлично ниво на компетентност, подкрепа и съдействие, защитавайки права на клиента.
Искам сърдечно да благодаря за топлото и професионално отношение и за изключителната точност и коректност по време на нашето сътрудничество! Горещо препоръчвам Кредит Чойс като сигурен и надежден партньор на всички бъдещи клиенти.

Найме Мустафа

Учител, Детска градина

С настоящето, искам да изкажа своята огромна благодарност към Диана Кондева - кредитен консултант към Кредит Чойс ЕООД. Обслужването, което получих от г-жа Кондева, за отпускане на ипотечен и потребителски кредит, беше на високо професионално ниво. Въпреки съпътстващите ни затруднения (създадени от някои банки), г-жа Кондева не се отказа и съдейства успешно за предоставянето ми на много добра оферта за за ипотечен кредит. Уверен съм, че с хора като г-жа Кондева, Кредит Чойс ЕООД има реалната възможност да расте и просперира в бъдеще!

Борислав Йовчев

Специалист управление на въздушното пространство, РВД

Благодаря Кредит Чойс за оказаното съдействие и професионализъм. С помощта на Кредит Чойс успях да намеря чудесен нов дом за моето семейство, подплатен с възможно най-доброто финансиране. Сърдечни благодарности на Мария Петкова за усилията които положи и превърна всичко в лек и безпроблемен процес. Кредит Чойс ЕООД е фирма с прекрасен екип и фантастични професионалисти и не бих се поколебал да препоръчам услугите на Кредит Чойс ЕООД на колеги и приятели.

Виктор Леонов

Управител, Хотел Консулт ЕООД

Бих искала да изкажа огромната си благодарност на Credit Choice и по-специално на Диана Кондева, която направи невъзможното възможно за нас. Тя ни подкрепяше , когато имахме  трудни моменти и спънки и търсеше  не просто задоволителни решения, а най-добрите за нас. Изключително съм впечатлена от високия професионализъм и най-вече от човешкото отношение и приятелската помощ.

Благодаря от сърце! Препоръчала съм ви на приятели, пред който гарантирам, че ще получат същото внимание и отнощение.

Теодора Цветкова

Технически сътрудник, ZPlast Ltd

Във връзка с изтеглянето на ипотечен кредит, бих желалa да изразя впечатленията си от съвместната  работа с кредитен консултант Велина Иванова, представител на Кредит Чойс ЕООД.
От самото начало на кандидатстване за кредита, се доверих изцяло на услугите на  Велина. Тя подгови цялата необходима документация и ми предостави подробни и ясни оферти от банките, които си бях избрала. Във всеки един момент ми съдействаше с информация и отговаряше на възникналите въпроси около офертите, така че накрая избрах най- подходящата за мен, която максимално ме удовлетворяваше.
Всички документи, които бяха необходими на банката за отпускане на кредита, бяха попълнени максимално бързо и безпроблемно, благодарение на работата на Велина. Не усетих никакви затруднения с кандидатстването и получаването на ипотечния кредит. Също така, в деня на изповядване на сделката, Велина Иванова беше заедно с мен при нотариуса, като много ми помогна с попълването на всички докуемнти. Това ми донесе допълнително спокойствие и сигурност.
Натрупаният опит и постигнатите резултати са гаранция, че Велина Иванова заслужава доверие.
Въз основа на всичко казано по-горе, смятам Кредит Чойс ЕООД  за коректен и надежден партньор и с удоволствие ги препоръчвам, на всички бъдещи клиенти.

Мариета Вълчанова

Експерт маркетинг, Геострой АД

Искам да изкажа безкрайни благодарности на Весела Георгиева за усърдната работа и експертиза по моя случай. Трябваше за доста кратко време да получим одобрение за ипотечен кредит, да изповядаме сделка и след това да получим потребителски кредит. Весела отся най-добрите оферти от банките, подаваше нужните документи винаги, когато трябваха, и движеше сделката в бърз и успешен завършек.

Димитър Дянков

счетоводител, Cargill Bulgaria

Бих желал да благодаря на Credit Choice и по-специлно на Диана Кондева за изключително професионалното и любезно отношение и огромната помощ която ни оказа за кандидатстването и тегленето на ипотечен кредит. 
Горещо препоръчвам услугите на Credit Choice тъй като те спестяват както време, нерви и усилия така и финансови средства! 
Сърдечно благодаря!

Радослав Щерев

IT Specialist, LDC

Здравейте,
Искам да поздравя и да благодаря на Анета Димитрова. Имах доста затруднено кредитно положение,но заедно с нея намерихме пътя към решението на този проблем. Поздравявам я за това търпение и спокойствие,с което работи. Горещо препоръчвам!!! Със сигурност в бъдеще ще потърся отново нея за кредитни сделки. Поздрави на нея и екипа и.

Красимир Христов

Интер Карс

Безкрайни благодарности на Велина Иванова и екипа на Credit Choice. Велина беше до нас на всяка стъпка и направи всичко да е лесно. Тя свърши тежката работа и ни спести време и нерви. Препоръчвам я горещо на всеки!
Професионално отношение, от което ще останете доволни!

Любина

Старши специалист, БТК

Бих желала да изкажа най-големи благодарности на екипа на Credit Choice. Благодаря за големия професионализъм, отношение, помощ и съдействие, които ми оказахте в моя индивидуален случай. Специални благодарности на Надежда Димитрова и Мария Петкова, които бяха моите лични консултанти. Много съм впечатлена и доволна от фактът, че те бяха винаги на разположение за всякаква информация , съдействие и за оказаната помощ при подредбата на документите.

Любка

Благодаря на Credit Choice за професионализма, точното отношение и голямата помощ, която ми оказаха при рефинансиране на моят кредит.Благодаря и на Велина Иванова, която беше моят кредитен консултант и съм изключително впечатлена от това, че беше винаги на разположение за всякаква информация и съдействие.

Убедена съм , че без тяхната помощ целият процес по рефинансирането щеше да е доста по-дълъг и трудоемък за мен.

Пожелавам им успех!

Ирена Несторова

IN HOME

Благодаря на Анета Димитрова и Кредит Чойс за това, че ми помогнаха да предприема една от най-сериозните стъпки в моя живот - тегленето на жилищен кредит. Впечатлена съм от вниманието, което ми отделиха, и изчерпателната информация, която ми предоставиха.
Елеонора А.

Софтуерен инженер

Бих искала да изкажа огромната си благодарност на Credit Choice и по-специално на Велина Иванова, с която работих по доста трудна сделка. Получих пълно съдействие във всяка една стъпка от кредитирането до покупката на жилището. Велина( Ина) беше до мен, за да ми разясни детайли и особености, да ме подкрепи в трудни моменти и спънки в процеса. Изключително съм впечатлена от високия професионализъм и най-вече от човешкото отношение и приятелската помощ.

Благодаря от сърце! Бих ви препоръчала на всеки, който поема по този път с пълната увереност, че е в добри ръце.

Успех!

Златина Филипова

преподавател, Британски съвет

Привет

Искам да изкажа благодарност от бързата намеса и решаване на моя проблем с финансиране за покупка на имот, на Кредит чойс и най-вече на Велина Иванова.

Пожелавам на нея и целия екип много успехи, както лични, така и професионални!

Румяна Мангова

Главен счетоводител, ГЕОСТРОЙ АД

Благодаря на екипа на Кредит чойс и специално на Силвия Танина за професионализма, коректността и чудесния подход към клиента, съобразен с неговите желания и цели!
На Силвия и целия екип пожелавам много успехи!
Павел Цонев

БТВ Медия Груп

Благодаря на г-жа Силвия Танина за страхотния професионализъм, подкрепа и търпение, която прояви през целия процес - от началните срещи по избиране на най-добрите опции до финализирането на сделката. Съветите, които получих, определено ми помогнаха да разбера детайли, които преди това изобщо не съм осъзнавал, че са от значение.

Препоръчвам горещо на всеки, който се двоуми дали да ползва услугите на кредитен консултант!

Успех на Силвия и нейните колеги в бъдещите начинания!

Теодор Цочев

QA Engineer

Искам да благодаря специално на Велина Иванова за съдействието по взимането на кредит. Преди да разбера за тях цялото ходене по банки и събиране на оферти ми беше доста неприятно и уморително. Велина ми помогна от началото до края със намиране на най-добрата оферта за мен, съдейства ми след това за вадене на документи, беше с мен през целия път до финала (при това без никакво заплащане). Препоръчвам на всеки който имо нужда от кредитна услуга.

Силвия Гаврилова

фармацевт, Софармаси

Благодаря на г-жа Силвия Танина за нейната отзивчивост и професионализъм.

Получих по- добри оферти и от тези, които сам бях събрал и имах огромна помощ с документите.

Георги Младенов

инженер, Хюлет Пакард

Искам да изкажа най-големи благодарности на екипа на Кредит чойс и най-вече на Весела Георгиева, която показа лична ангажираност и голям професионализъм. 
Препоръчвам я с две ръце, на всеки който има нужда от всякакъв вид финансиране!

Весела Георгиева, БЛАГОДАРЯ още веднъж, че намери най-доброто за нас!

Симона Иванова

Здравейте ! Благодарна съм на Кредит-чойс , представен от кредитния консултант г-жа Весела Георгиева за това, че успях да рефинансирам ипотечния си кредит при възможно най-ниския лихвен процент и най-добрите условия за мен. Весела не само оказа пълно съдействие, не само показа висок професионализъм, тя ми спести много време и нерви - нещо твърде ценно за мен. Впечатлена съм от експедитивността и коректността й, ежеминутната й ангажираност, и отношение към клиента. Препоръчвам горещо Весела на всеки който има нужда от помощ при необходимо банково финансиране. Пожелавам на целия екип успешна година !

Мариета Константинова

Доктор по дентална медицина, Д-р М.Константинова АИПМДП 6112 ЕООД

Здравейте 🙂 Мен думата кредит ме плаши и то доста 🙁 Но както гласи старата максима “ човек дори и добре да живее....” му се налага. Аз имах прекрасния късмет приятел да ми препоръча Диана Кондева - няма да пиша за професиобализма й, за лъчезарната усмивка само ще споделя, че при почти невъзможни първоначални параметри тя успя да получи кредитиране за моята идея и то при супер условия. А най- голямото удоволствие беше леката работа с нея, разбиране, гъвкавост и най- хубавото за последно ДОВЕРИЕ 🙂 В днешно време да се довериш е трудно, а Диди е такъв човек - печели доверието и не го предава !!! Благодаря !

Деница Иванова

Управител, Бг травел ООД

Здравейте! Искам да изкажа благодарности към екипа на Creditchoice за добрата и организирана работа и най-вече на Весела Георгиева, която показа голям професионализъм и лична ангажираност през цялото време! Пожелавам още успехи на екипа!

Моника Костова

Сънфудс България ЕООД

Creditchoice ме впечатлиха с лично отношение, силно отстояване позицията на клиента и безусловна всеотдайност. Специални благодарности на Диана Кондева, която даде всичко от себе си и помогна в разрешаването на редица казуси.

Стоян Иванов

Управител, ONLIME

Здравейте! Искам да изкажа благодарност на екипа на Кредит Чойс и най-вече на Весела Георгиева, която се отличава с високият си професионализъм и експертиза в областта на кредитното финансиране. Благодарение на нея успях да рефинансирам ипотечния и потребителския си кредит и да получа допълнително финансиране за нов автомобил. И всичко това на страхотно ниска лихва, по-малка месечна вноска за един и същ период от време. Това което Весела Георгиева направи за мен, преди правех сам. Губех време и нерви да ходя по банките и да си искам оферти, но без желан резултат. Поради това препоръчвам на всеки Кредит Чойс. Те постигат това, което ние сами не бихме постигнали в избора на банка и получаването на най-добра оферта. Весела Георгиева ми оказа пълно съдействие при изкарването на необходимите документи. Действа експедитивно, коректно, професионално и в интерес на клиента. Лично се зае с решаването на проблеми, които ми бяха създадени от старата банка. Това говори за нейната всеотдайност, мотивация и отговорност. Изградените й контакти със служители на различни банки и дават информационно превъзходство и гъвкавост при извличането на най-добри условия за желания кредит в интерес на клиента. Пожелавам на Весела Георгиева и Кредит Чойс още много клиенти, които със сигурност ще останат доволни. Успешна нова 2019 г.

Евлоги Христов

Експерт, ДАНС

Здравейте! Искам да изкажа огромната си благодарност за добрата работа и професионално отношение на Creditchoice. Благодаря специално и за изключителното съдействие на Мария Петкова, за нейната лоялност, работа в интерес на клиента, лесната комуникация, както и прецизността в действията и предложенията, които получих за ипотечният си кредит! Г-жа Мария Петкова следеше всички срокове и предостави няколко опции от различни банки. Допълнително получих подкрепа, спокойствие, човешко отношение и сигурност, а това е най-важното за нас клиентите! Без нейното сътрудничество и Creditchoice нямаше да се справя. Благодаря!

Никола Николов

Програмист, Кодикс България

Изключително съм благодарна на екипа на Creditchoice за професионалното отношение и отлично свършената работа! Благодарение на Силвия успях да извадя всички необходими документи в срок, без да губя ценно време по институции, както и да получа най-добрите предложения за ипотечен кредит от няколко банки! Несъмнено бих препоръчала Creditchoice на всеки, който има нужда от финансови услуги!
Елена Костадинова

Риск Асет ООД

Здравейте, искам да изкажа огромната си благодарност към целия Ви екип и най-вече към Ани Димитрова. Без вас нямаше да постигна това за което се борих дълго време. Ани с нейния професионализъм и упоритост успя да направи това което други не успяха. Благодаря.

Анелия Панова

Управител , Лидл България ЕООД

Здравейте,

Бих искала да изкажа специална благодарнист на Анета Димитрова за отзивчивостта и високия професионализъм и да пожелая на нея и целия Ви екип нови успехи.

Светлана Челебиева

Професионално и коректно отношение от компанията и специално от г-жа Диана Кондева. В рамките на малко повече от седмица получих четири оферти от различни банки, на две от които съм дългогодишен клиент. Във всеки от случаите предложенията бяха по-добри от това, което ми беше оферирано до момента. Спестих си освен пари, и много ценно време.

Диди, благодаря още веднъж. Ще съм щастлив да работим и за в бъдеще!

Иван К

Здравейте, бих искала  специално да благодаря на кредитен консултант Надежда Маджарова, и на целия екип на Creditchoice, за всички усилия и отделено време за решаването на моя сложен казус, които завършиха успешно. Пожелавам много професионални успехи! Благодаря още веднъж, ще препоръчвам на всеки нуждаеш се от кредитна консултация!
Валентина Иванова

Здравейте ,
Искам лично да благодаря на кредитен консултант Анета Димитрова!
Страхотен професионалист, отзивчива, с личен подход към клиента. Всичко изглежда лесно и разбираемо!
Препоръчвам я (Анета Димитрова) с две ръце на всеки, който се нуждае от всякакъв вид финансиране.
Благодаря ти Ани!
Павлина Шопова

Мениджър логистика

Здравейте,
Бих искала специално да благодаря на  кредитен консултант Надежда Маджарова за бързата реакция, усилията, които положи и личната ангажираност! Много съм доволна и препоръчвам компанията на всеки, който се нуждае от кредит!
Дария Райкова

мениджър логистика, Капаска Груп

Здравейте, 
Специално искам да благодаря на Силвия Танина, кредитен консултант на Creditchoice Ltd.
Тя е коректна и отговорна в изпълнението на всеки поет ангажимент спрямо клиента. Отнася се към него с огромно разбиране. Полага необходимите усилия за клиента, да остане доволен и то в най-кратък срок.
В допълнение към отношението и работата и с клиента, мога да добавя, че Силвия Танина е невероятен професионалист и ще намери решение за всеки.
Впечатлена съм от работата и. С радост бих препоръчала г-жа Танина на всеки, който се нуждае от банково финансиране или от кредитна консултация.
Дора Бандакова

инженер

Здравейте ,
Искам да специално да благодаря на кредитен консултант Анета Димитрова. Впечатлен съм от личната ангажираност, високия професионализъм и грижата за клиента. Препоръчвам Анета Димитрова на всеки, който се нуждае от банково финансиране.
Благодаря ти Ани!

Юрий Генов

счетоводител, Улично осветление ЕАД

Бих искала да изкажа своята благодарност на Ани Димитрова и целият екип на Кредитчойс за огромния професионализъм и отговорност. Искрено препоръчвам услугите им на всеки, който има нужда от банков кредит!

Теодора Томчева

технолог, Софпринт груп АД

Здравейте!
Бих искала да изкажа огромната си благодарност за работата на кредитен консултант Мария Петкова! Впечатлена съм от високия й професионализъм, умението й за преговори, грижата за клиента и работата в кратки срокове.Горещо препоръчвам на всеки , който има нужда от консултиране за кредит, да се възползва от услугите й.
Мария Петкова , благодарим, че намери най-доброто решение за нас!

Ралица Стамова

директор, ЧДГ "Симба"

Ч.Н.Г 2018!
Изказвам изключителна БЛАГОДАРНОСТ  на кредитен консултант  Диана Кондева. Впечатлена съм от високия професионализъм, грижа за клиента и бързо обслужване. Силно ме впечатли нейния опит в жилищното и потребителското кредитиране и знанията, с които разполага за пазара в съответния момент. Тя е  изключително подготвена, ентусиазирана, енергична  и отдадена на работата си. Работи  в динамична среда и кратки срокове и положи изключителни усилия, за да ми осигури  най-доброто предложение, а за мен беше важно да се чувствам спокойна и сигурна в  нея, на чиято преценка се доверявам. Мога да твърдя, че за мен е удоволствие да работя с професионалист като нея. Диана се отнася с изключително внимание и разбиране към всеки клиент. Спазва поетите ангажименти, и което е по-важно, винаги е в услуга на клиента . Горещо я  препоръчвам на всеки, който се нуждае от банково финансиране. 
Благодаря!!!
Поздрави
Красимира Денкова-Делева

Човешки ресурси (Специалист), Конвой Уорд АД

Здравейте,
Преди около месец имах удоволствието да използвам услугите предоставени от Вашата фирма. Бих искал да Ви благодаря за бързата реакция и проявения от вас професионализъм. По-специално бих искал да благодаря и на г-жа Силвия Танина за нейната отзивчивост и професионализъм.
С уважение,
Борис Узунов

Здравейте,
Изказвам изключителна благодарност на кредитен консултант Мария Петкова. Впечатлена съм от високия професионализъм, грижа за клиента и бързо обслужване. Горещо препоръчвам на всеки, който се нуждае от банково финансиране.
Благодаря

Десислава Мирославова

Експерт маркетинг, Медикард ООД

Бях изключително впечатлена от подхода и задълбочения анализ, който консултантите от Creditchoice направиха за мен, за да мога да се възползвам от най-изгодния кредит. Силно ме впечатли техният опит в жилищното и потребителското кредитиране и знанията, с които разполагаха за пазара в съответния момент. Те са изключително подготвени, ентусиазирани, енергични и отдадени на работата си. Работиха в динамична среда и кратки срокове и положиха изключителни усилия, за да ми осигурят най-доброто предложение, а за мен беше важно да се чувствам спокойна и сигурна в хората, на чиято преценка се доверявам.

Пожелавам им УСПЕХ и силно препоръчвам на всички, които ще се впуснат в „приключението“ банково финансиране, да си изберат надеждния партньор - Creditchoice!

Поля Борисова

Мениджър ключови клиенти, Euler Hermes Bulgaria

До скоро нямах идея какво е кредитен посредник, но попаднах чрез познати на Кредит Чойс. Възползвах се от услугите им  и мога да кажа, че останах очарован от обслужването. Първото нещо, което ми направи впечатление е отношението. Срещнахме се в извънработно време, тъй като ми е трудно да изляза от работа.

Преди да науча за кредитния консултант, бях се заел да търся сам оферти от различни банки, но процеса беше много труден и объркващ за мен.  След консултацията получих по- добри оферти и от тези, които сам бях събрал. А на всичкото отгоре имах огромна помощ с документите.

Най-много ми хареса,  че нямаше такси за услугите, които използвах и спестих много време  и нерви.

Поздрави!

Сергей Спасов

Електротехник, Нестле България АД

Радвам се, че имам възможността да споделя впечатленията си от Силвия Танина, кредитен консултант на Creditchoice Ltd.

Познавам Силвия от близо 3 години, през които съм ползвал нейните банкови услуги не веднъж. Мога да твърдя, че за мен е удоволствие да работя с професионалист като нея. Силвия се отнася с изключително внимание и разбиране към всеки клиент. Спазва поетите ангажименти, и което е по-важно, винаги е в услуга на клиента.

eng. Minko Minkov

Production Director, Sopharma PLC

Здравейте,

Бих искала да споделя впечатленията си от екипа на Creditchoice. Познавам лично по-голяма част от кредитните консултанти. Работила съм с Мария Петкова, Диана Кондева и Силвия Танина.

Прекрасни професионалисти, доказали се в годините в областта на кредитните консултации.

Лично ангажирани и винаги подготвени да дадат адекватно решение на казуси, които служителите в банките неглежират.

Вярвам, че със съдействието на кредитен консултант, избора и тегленето на кредит са в пъти по-лесни за клиента.

Пожелавам им успех и още много доволни клиенти!

Поздрави,

Shtiliyana Panayotova

Logistics Director, Sopharma Pharmaceuticals

Имах удоволствието да кандидатствам за кредит, ползвайки услугите на кредитния консултант Мария Петкова. Изключително коректно и професионално консултиране, експедитивна работа и много изгодни условия на кредита. Препоръчвам горещо!

Христина Иванова

Началник отдел „Опаковки“, Софарма АД

Познавам Силвия от няколко години. Всеки път се възхищавам на личната й ангажираност, професионалзма, познаването на материята с която се занимава. Без колебание се обръщам към нея всеки път щом имам нужда от финансов съвет.

Lilyana Milusheva

Specialist Customer Service, JACOBS DOUWE EGBERTS

Здравейте,

Бих искал да споделя впечатленията си от съвместната си работа с консултантите на Creditchoice Ltd. Преди да ползвам услугите им бях изключително скептично настроен към подобни услуги, тъй като свързвах услугата на кредитния посредник с допълнително заплащане за мен. Въпреки това се доверих, благодарение на личното ни дългогодишно познанство и съвместната ни работа по друг проект. Бях много приятно изненадан. Не само, че не заплатих нищо допълнително, напротив намериха ми наистина изгодно предложение за лихви, които не предполагах, че има. Съдействаха ми при различните етапи на подготовка и събиране на документи. Спестиха ми и време,  и усилия да обикалям и събирам предложения.

Благодарен съм и препоръчвам на всеки!

Boris Tepeshanov

Manager, Plan B Design

Мария Петкова

Мария Петкова

Управител

Диана Кондева

Диана Кондева

Ръководител търговски екип

Спаска Петкова

Спаска Петкова

Главен счетоводител

Силвия Танина

Силвия Танина

Ръководител търговски екип

Анета Димитрова

Анета Димитрова

Мениджър ключови клиенти

Велина Иванова

Велина Иванова

Мениджър ключови клиенти

Весела Георгиева

Весела Георгиева

Мениджър ключови клиенти

Ангелина Николова

Ангелина Николова

Кредитен консултант

 

Евгения Маринова

Евгения Дончева

Анализатор, ефективност на търговска дейност

Милена Велева

Милена Велева

Кредитен консултант

 

Албена Чалгънова

Албена Чалгънова

Мениджър покупки и продажби

 

Албена Чалгънова

Йолина Кацарова

Кредитен консултант

 

Ноника Бодурова

Ноника Бодурова

Кредитен консултант

 

Пламена Митева

Пламена Митева

Кредитен консултант