Безплатни консултации с кредитен посредник за всички клиенти на Uni State Broker

Безплатни консултации с кредитен посредник за всички клиенти на Uni State Broker

Партньорствата са това, което помага на един бизнес да се развие максимално. Ние от Creditchoice сме напълно наясно с това и с най-голямо удоволствие искаме да Ви съобщим за новата ни услуга в партньорство с Uni State Broker. Безплатни консултации с кредитен посредник ще бъдат възможни специално за клиентите на Uni State Broker!

Какво включва новата услуга?

Новата услуга ще позволява на всички клиенти на Uni State Broker да се консултират напълно безплатно с наш кредитен посредник. Кредитният консултант ще подсигури възможно най-добрите лихвени условия за кредити както за физически, така и за юридически лица.

Клиентите на Uni State Broker ще може да се възползват от услугите на кредитен консултант за ипотечни, потребителски и фирмени кредити. Допълнително, освен за финансиране на нови кредити, ние от Creditchoice ще се погрижим да рефинансираме и съществуващи такива по възможно най-изгодния начин.

Ако сте клиент на Uni State Broker, то ние сме на линия да Ви помогнем във всяка стъпка от финансирането на кредита, за да може да получите възможно най-добрите условия спрямо ситуацията в която се намирате.

Защо да ни изберете?

Има много причини, поради които е добра да използвате услугите на кредитен консултант. Освен, че ще получите добри условия за кредитиране, то Вие ще се възползвате от тази услуга напълно безплатно. Но, какви са основните предимства на услугите ни:

Намираме най-подходящия кредит
Ние от
Creditchoice работим изцяло в полза на клиента. Нашата основна цел е, като наш клиент, да получите възможно най-добрите лихвени условия. Събираме оферти от над 14 банки, анализираме ги и Ви помагаме да се спрете на една.

Спестяваме време
Знаем колко много време може да отнеме избирането на правилния кредит, както и неговото получаване. Ние от
Creditchoice ще Ви помогнем да забравите за часовете прекарани в обиколки на различни банки и събиране на оферти, защото ще съберем най-добрите такива, ще ги сравним и ще Ви помогнем да изберете правилната за Вас.

Спестяваме средства
Освен време, ние ще Ви спестим и много средства. Като кредитни консултанти с голям опит, ние от
Creditchoice ще договорим възможно най-ниската лихва за Вашия кредит. Ще сравним повече от една оферти и ще изберем най-подходящата за Вас. Освен това, ще договорим и рефинансираме вече съществуващи кредити, за да можем да договорим възможно най-добрите условия. Допълнително, нашите кредитни консултанти ще договорят ниски такси и комисионни, така че крайната сума да бъде възможно най-ниска.

Регистриран кредитен посредник в БНБ
Ние от
Creditchoice сме официално регистриран кредитен посредник в Българска Народна Банка. Може да разчитате на професионализъм и индивидуално отношение към всеки клиент.

Новата ни услуга подсигурява възможно най-добри кредитни условия за всички клиенти на Uni State Broker благодарение на помощта на кредитен консултант. За нас е важно клиентите ни да са доволни и да получат най-добрата оферта, за това сме с тях от първия момент на избор на кредит до неговото финансиране. Може да се свържете с нас на телефон +359 888 888 034, или да ни пишете на office@creditchoice.bg

Заяви среща с кредитен консултант

 

Споделете