имоти под наем

имоти под наем

България е на осмо място в Европа по доходност от отдаване на имоти под наем

България е на осмо място в Европа по доходност от имоти, отдавани под наем, съобщава онлайн изданието simplybusiness.co.uk, като се позовава на изчисления на групата за плащания WorldFirst.

Средната доходност у нас достига 5,77%, посочва изданието.

Източник: investor.bg

 

Наем или заем?

В условията на бързо развиващия се пазар на недвижими имоти в България, който в последните години расте и като интензивност на застрояване, и като ръст на цени, въпросът за покупка на жилище или плащане на месечен наем е на дневен ред за все повече хора.

Наем или заем?

Основната разлика – собственик или вечен наемател?

Основната разлика между това да живеем под наем или да изплащаме заем тази, че за 20 г. ние можем да правим разход, който ще бъде невъзвращаем срещу никаква придобивка или разход, който в крайна сметка ще ни направи собственици на недвижим имот.

Инвестиции в недвижими имоти

Почти нулевите лихвени проценти по банковите депозити насърчават хората да инвестират в недвижими имоти, включително и покупки на имоти в строеж. Пазарът на имоти в България се очаква да остане силен в средносрочен план.

Ипотечни кредити – лихвите падат

В много случаи се налага покупките на имоти да бъдат финансирани с ипотечен кредит. Малко физически лица разполагат с достатъчно спестявания или ликвидни средства, за да могат да закупят имот директно. Важно е изборът на кредит да бъде информиран и съобразен с желанията и възможностите на клиента.

 

Ипотечни кредити – най-изгодни предложения

Koи ca нaй-изгoднитe пpeдлoжeния зa ипoтeчни ĸpeдити в мoмeнтa?

Взимането на кредит, особено ипотечен, е едно от най-важните житейски решения. Ние напълно безплатно ще потърсим и сравним най-добрите и подходящи за Вас предложения за ипотечен кредит.

Можете да ни потърсите на национален телефон 0700 20 415, за да си определите среща с наш консултант или да заявите среща онлайн. Вашият персонален консултант ще ви информира през целия процес на съвместната ни работа.

Другата възможност за първи контакт с нас е да попълните данни за желания от вас кредит онлайн. Попълнените данни ще ни помогнат да подготвим предложения преди срещата ни с Вас.

Споделете