Екипът на Creditchoice прави избора на кредит лесен

Екипът на Creditchoice прави избора на кредит лесен

Creditchoice е българска компания, регистриран и независим кредитен посредник в съответствие с изискванията на БНБ. Фокусирани сме в предлагането на коректна и професионална услуга за кредитно консултиране. Ние нямаме собствен продукт, но сравняваме между стотици предложения за кредитиране на четиринадесет банки, опериращи на Българския пазар.

Нашата дейност е насочена изцяло в полза на клиентите ни. Проучвайки детайлно техните нужди от банково финансиране, както и личните или семейните им финансови възможности, ние им помагаме да направят разумен и информиран избор на най-изгодния за тях банков кредит. Сравняваме множество банкови предложения до най-малкия детайл и консултираме безпристрастно и с нужната грижа към парите им, своите клиенти.

Всичко това правим с екипа на Creditchoice – хора, натрупали години опит в обслужването на клиенти в банкови институции. Ние сме специалисти с различна експертиза, повечето финансова и банкова, но сред нас има хора с юридическо образование и опит. Затова работим в екип и всеки допринася със своя професионализъм за успешно реализираните сделки и доволните клиенти. С личното си отношение, грижа и внимание, нашите консултанти печелят доверието на клиентите. Полученото доверие ни ласкае, но е и голяма отговорност за нас.

Помагаме на хората да сбъднат мечтите си за нов дом, за ремонт на настоящото си жилище, за закупуване на вилна къща или автомобил. Но за да стигнем до щастливия момент на реализираната мечта, минаваме по дълъг път. Не са малко административно-бюрократичните изисквания за отпускането на един кредит. Нашият богат опит обаче скъсява пътеката и спестява много време, средства и нерви на клиентите ни.

Основната ни цел е да накараме клиента да се чувства спокоен и сигурен в нашите ръце. Стресът, напрежението и безпокойството не са добър спътник на важните решения в живота. Затова ние се стремим да ги избягваме или поне минимизираме.

За да се случи това обаче сериозната и важна работа остава за специалистите-консултанти в Creditchoice. На нас се пада отговорността да проверим всеки детайл и всеки документ, тъй като доверието се печели трудно, но се губи лесно. Точно за това, стотиците наши доволни клиенти, смело и спокойно ни препоръчват и стават наши посланици пред свои роднини, приятели и колеги. Доволният клиент е най-голямото удовлетворение в нашата работа.

Какво Ви предлага Creditchoice Ltd.

Безплатна кредитна консултация, която включва анализ и оценка на възможностите за получаване на кредит, предоставяне на информация за възможен размер на кредита и възможен размер на лихвен процент, при съществуващ кредит – възможност за сравняване на условията и действия към рефинансиране, ако настоящите условия са по-изгодни от предишните. На сайта на Creditchoice Ltd. има възможност и сами да направите сметките през кредитният ни калкулатор и при необходимост де си обърнете към кредитните ни консултанти за съдействие. Нека за Вас останат ползите, а за нас работата!

Заяви среща с кредитен консултант

 

 

Споделете