Корпоративни кредити при преференциални условия – възможно е!

Корпоративни кредити при преференциални условия – възможно е!

Човешкият ресурс е един от най-ценните за всяка уважаваща себе си компания. Работодателите и мениджърите човешки ресурси са в постоянна конкуренция, за качествени служители. Финансовото изражение на възнаграждението на труда вече не е достатъчно. Допълнителни бенефити от типа на – допълнително здравно осигуряване, карти за използване на спортни центрове, грижа за децата на служителите и други са честа практика.

Корпоративни кредити при преференциални условия

По–малко срещана, но много полезна услуга, която работодателите биха могли да предложат на служителите си е преференциални условия при кандидатстване за кредит. Обикновено тук става дума за ипотечен или потребителски кредит.

Разбира се, че ако един качествен и верен служител е притеснен и иска да закупи собствено жилище, грижовният работодател, би поискал да съдейства.

Още повече, когато банките предлагат корпоративни оферти за кредити при преференциални условия за служителите на дадена компания.

Преференциални условия за кредит – безплатна кредитна консултация

Консултантите от независимия посредник Creditchoice обаче, биха могли да подобрят тези преференции и условия за кредит, като приложат индивидуален подход и разгледат всеки отделен случай, според конкретните му специфики и профил на клиента. Освен постигането на най-добрите условия на пазара сравняването на оферти от няколко банки, изчитането на всички дребни шрифтове и консултирането е изцяло в полза на клиента. Creditchoice би бил особено ценен партньор на работодателите и по още една много важна причина. А именно – пестене на време на служителите на компанията. А времето както знаем е най-ценния ресурс в нашето така забързано ежедневие.

Можете да си представите колко време би отнело на Ваш служител да посети няколко банкови клона и дори по няколко пъти докато избере оферта. А след това ходенето по институции за събиране на всички необходими документи за отпускане на кредита също ще отнеме дни и часове. При това работни – банките и държавните учреждения не работят в събота и неделя.

Или пък служителите Ви трябва да си ползват от годишния отпуск, за да кандидатстват за кредит. Колко ли мотивиращо ще им подейства това да си намалят времето за почивка?

Ето тук идва мястото и ролята на кредитния посредник, който ще дойде на място в офиса Ви, за да консултира Вашите служители, да се запознае с конкретната им нужда и след това да им предостави оферта за кредит от няколко банки за сравнение. При нужда и само срещу едно пълномощно да извади и всички необходими документи.

А Вашите служители ще могат да се концентрират върху работата си, ще бъдат по-продуктивни и мотивирани от грижата на работодателя си към тях.

Споделете