Интервю със Силвия Танина

Здравейте, Силвия! Представете се и ни разкажете какъв опит имате до момента?

Казвам се Силвия Танина и съм Заместник Управител и Ръководител търговски екип в Creditchoice. Имам почти 16 години професионален опит в продажбите и консултирането на клиенти, като над 9 от тях са в банкови институции, а в Creditchoice работя от самото създаване на фирмата преди повече от 6 години. Започнах на длъжност Кредитен консултант, а от началото на 2023 г. поех позицията Ръководител търговски екип.

 

Представете ни екипа си.

Моят екип работи в офиса на Creditchocie, който се намира на “бул. Ал. Стамболийски” 89 срещу Mall of Sofia. Аз отговарям за екип от четири кредитни консултанта. Ние консултираме клиентите основно за жилищни, потребителски и фирмени кредити.

 

Какво е важно, за да бъде един екип успешен?

Според мен, за да бъде един екип успешен, на първо място трябва да има взаимно доверие между хората в него. В ежедневната ни работа ние се стремим да си сътрудничим, да си помагаме и да работим заедно като екип в обслужването на клиентите ни. Като ръководител помагам на колегите при структурирането на кредита, присъствам на срещи с клиенти при разрешаването на по-сложни казуси, помагам им при комуникацията с банките-партньори, за да постигнем най-доброто за клиента.

 

Разкажете за успехите на екипа Ви през изминалата година.

За миналата година с моя екип сме обслужили над 270 клиента и повече от 320 кредита. Горда съм да споделя, че с моите колеги имаме отлични резултати за изминалата година. Поради тези страхотни резултати, по време на годишната среща на целия екип на Creditchoice през януари, получихме награди от управителя Мария Петкова за екипна работа и отличен продажбен резултат за 2023 г.

 

Какъв тип клиенти се обръщат към Вас?

Ние работим основно с клиенти, на които сме били препоръчани от други наши клиенти, останали доволни от работата и обслужването ни. А това за нас е най-добрата оценка. Имаме клиенти от различни браншове – ИТ сектор, фармация, рудодобивна индустрия и други. Ние работим и с малки и големи работодатели, като консултираме техните служители на работното им място или в наш офис. Консултираме и собственици на фирми, които искат да кандидатстват за жилищен кредит с доказани доходи от тези фирми.

 

Какво бихте посъветвала хората, които имат нужда от финансиране за покупка на имот?

Препоръчвам на клиентите да се възползват от услугата кредитен посредник още преди да намерят имот. Кредитният консултант ще направи проучване според профила на клиента и ще му предостави няколко оферти от различни банки, като клиентът ще избере най-добрата за него. Ние се стремим, когато клиентът влезе в нашия офис, да има чувството, че е попаднал на правилното място. Бих посъветвала клиентите да се доверяват само на регистрирани кредитни посредници, защото дейността им е регулирана.

 

Защо клиентите да изберат Creditchoice?

Creditchoice e регистриран кредитен посредник в БНБ и член на Асоциацията на кредитните посредници. Creditchoice e единственият кредитен посредник, който има договор с почти всички търговски банки. Клиентите ни ще получат професионална консултация, ние ще потърсим безпристрастно най-актуалните и най-изгодните оферти от банките, а те ще направят своя информиран избор. Затова и мотото ни е “Ние сравняваме, вие избирате.” Консултантите ни ще им спестят време и средства, а предоставените ни услуги са напълно безплатни и в полза на клиента.

Силвия Танина

Заяви среща с кредитен консултант

 

Споделете