Промоционални кампании на банките за ипотечни и потребителски кредити за ремонт

Промоционални кампании на банките за ипотечни и потребителски кредити за ремонтЕдни от най-големите разходи в човешкия живот са свързани с покупка на жилище или ремонт. Средствата, които изисква едно такова начинание са сериозни и е много трудно, да не кажем невъзможно, един човек или едно семейство със средни доходи да ги осигури предварително със собствени средства. Ето защо на помощ идва банковото кредитиране. Не е нужно да станем на 50 години, за да имаме собствено жилище, а дотогава да живеем с родителите си и да отглеждаме децата си в един дом – 3-4 поколения. Това определено е отживелица oт миналото, която не е адекватна на днешните реалности.

Банковите ипотечни кредити, както и потребителските кредити за ремонт в настоящия момент се предлагат от банките в България при едни от най-добрите условия в Европа, а със САЩ изобщо няма нужда да сравняваме, там нивата достигнаха до 8% лихвен процент на ипотечните кредити.

 

Защо краят на годината е много подходящ период за теглене на кредит?

Последните 2 месеца на годината са изключително подходящи за теглене на кредит, тъй като лихвените проценти в този период не се вдигат и има много промоционални условия от страна на банките. Ако има повишаване на лихвените проценти, то те се правят в началото на следващата година. А ако вашият кредит е вече договорен при по-нисък лихвен процент, то вие стартирате от по-ниско ниво и каквото и повишение да има, ще бъде по-малко ако кредитът е отпуснат в 2023 г., отколкото ако го оставите за 2024 г.

В момента потребителски кредит за ремонт до 150 000 лв. може да бъде отпуснат с лихва около 3,75%, а ипотечен около 2,20%. Дори и кредитът да не бъде отпуснат и усвоен в рамките на 2023 г., но бъде одобрен при тези условия, те се запазват за период от 3 месеца и може усвояването да се случи и в първото тримесечие на 2024 г.

Кампаниите на банките в края на годината, включват промоции, които покриват нотариалната такса при учредяването на ипотека.

Какъв е изводът? Ако моментът за закупуване на имот при вас е назрял, или имате парцел за строеж на къща, или пък ви предстои ремонт на жилището ви, действайте бързо. В следващите два месеца, ще можете да получите такива условия от банките, каквито няма да можете да видите в следващите няколко години.

 

Ако мислите, че времето е малко за да изберете най-добрата оферта?

А ако мислите, че времето е малко да обходите 5-6 банки, за да изберете най-добрата оферта или пък да минете през институции и администрации за изваждане на необходимите документи, то за вас е дошъл моментът, в който да се свържете с нас на телефон 0700 20 415 или тук. А ние сме Creditchoice – регистриран в БНБ кредитен консултант, който ще направи всичко това вместо вас. Услугата ни по консултиране – събиране на оферти от няколко банки и сравняване на условията им и анализиране на най-добрите предложения за всеки конкретен клиент е напълно безплатна. И не, ние не сме благотворителна институция. Нашето възнаграждение е от банката, която вие накрая изберете и не се отразява на вашите условия по никакъв начин.

Услугите ни по набавяне на документи от ваше име от институции имат ценова тарифа. Но тази услуга ви спестява много време и нерви.

Цялостната услуга, която професионалните кредитни консултанти от Екипа на Creditchoice предлагат е в полза на клиентите, за да могат те да вземат най-правилния и информиран избор за кредит, който често се изплаща дълги години във времето. Доверете ни се, а тук можете да видите отзиви за нас от наши клиенти.

Ние сравняваме – вие избирате!

Споделете