Между 14-ти и 16-ти юли в гр. Банско, в Premier Luxury Bansko Resort, се проведе третата официална церемония по връчване на Годишните награди на най-успешните партньори на Обединена Българска Банка за 2022 г. Уикендът премина в приятелска атмосфера и включваше както презентации и дискусия, така и развлекателна част, включваща викторина, разходки в планината, настолни игри, спа и дискотека за най-издръжливите.

Кулминацията на събитието беше в края на първия ден, когато на официална церемония в градината около басейна, бяха раздадени Годишните награди на Обединена Българска Банка.

С радост споделяме, че Creditchoice беше удостоен с почетна статуетка Златен партньор на ОББ. Отличието се връчва за приноса на Creditchoice по отношение на коректното и професионално кредитно посредничество и за дългогодишното лоялно партньорство.

Събитието включваше и благотворителен търг, в който Creditchoice се включи активно чрез своя представител Диана Кондева – Заместник-управител и Ръководител екип. На търга бяха презентирани 11 ценни предмета, предоставени от екипа и двама от изпълнителните директори на ОББ. Част от предметите бяха лични вещи с антикварна стойност, като например издание с произведенията на Яворов от 1944 г., грамофонни плочи от 60-те и 70-те години и списание „Икономия и домакинство“ брой 3 от 1942 г.

Събраните средства от благотворителния търг бяха предоставени за Фондация П.У.Л.С., която работи за свят, свободен от насилие чрез предоставяне на помощ и подкрепа на хора, преживели насилие, и повишаване чувствителността на обществото към проблема с цел елиминиране формите на насилие в човешките отношения. Следвайки мисията си, Фондация П.У.Л.С. изгражда и утвърждава ефективни програми за грижи за възрастни, юноши и деца, и техните семейства, които са преживели насилие.

Гостите на събитието, включително и представителите oт екипа на Creditchoice, припознаха каузата, работеща в полза на един от най-сериозните социални проблеми в България, а именно темата за домашното насилие.

Изказваме благодарност на нашите партньори от Обединена българска банка за признанието и възможността да бъдем част от това важно събитие, включващо и реализирането на важна благотворителна инициатива.

 

 

Заяви среща с кредитен консултант

 

Споделете